ben yaptim, onlinekura'yi kullandimKurayı kim çekti @Dosi
sert buldugum bir grup var, digerleri ise bana göre dengeli sayilir.
sert buldugum dedigim grup 3. cekiliste geldi
ben yaptim, onlinekura'yi kullandimKurayı kim çekti @Dosi
ben yaptim, onlinekura'yi kullandim
sert buldugum bir grup var, digerleri ise bana göre dengeli sayilir.
sert buldugum dedigim grup 3. cekiliste geldi
deme böyle gercek sanacaklar
yok biliyorum, Maskeli'nin gizli mekanini siz bilmiyorsunuz. Haber ucurtulmadi, kendisi bizzat takim kazandi diye geldi. Sen ve Menes 1 oy ile elenseydiniz onun umrunda bile olmazdi
yapacagim bazi yorumlar var ama suan yapamiyorum. Oylama bitsin yazarim üsteki sorunun cevabinida
Üstüme oyunlar oynanıyor.. İddiaları reddediyorum.. @MasacRE @Sherlock
Algoritma yapıyor, yazılım işini @Bully beyciğim yapmış.
Maçta aleyhime karar çıktiginda ben.Yesinler o algoritmayı da kurayı da.
Maçta aleyhime karar çıktiginda ben.
Ahahaha Allah'tan kütük dostum eleyebilmiş yoksa vicdan azabı çekerdim.. Benim oylamalardan haberim bile yok ki kendim de elenmişim.. Bu iddiaları reddediyorum.. @MEnes
Kazık mazık atmadım ben sana be adam.
Sayın Gs'li dostumun önemli bir takım işleri varmış Utku beyciğim, onları çözmeden gelmesi mümkün değilmiş... Bir takım işler ince işlermiş şeklinde duyumlar aldım...
deme böyle gercek sanacaklar
yok biliyorum, Maskeli'nin gizli mekanini siz bilmiyorsunuz. Haber ucurtulmadi, kendisi bizzat takim kazandi diye geldi. Sen ve Menes 1 oy ile elenseydiniz onun umrunda bile olmazdi
yapacagim bazi yorumlar var ama suan yapamiyorum. Oylama bitsin yazarim üsteki sorunun cevabinida
Zaten Hainli Fedai'nin o ince işleri bitmek bilmiyor. Burada yoldaşlarına devamlı hainlik yaptığına göre çok önemli işleri var demektir
Lan yok öyle bir şey ne gizli mekanı.. @Dosi @MEnes @SherlockZaten Hainli Fedai'nin o ince işleri bitmek bilmiyor. Burada yoldaşlarına devamlı hainlik yaptığına göre çok önemli işleri var demektir
Dosi hanım Maskeli'nin gizli mekanını biliyor ama biz bilmiyoruz. Vay bee. Yoldaşımız dediğimiz insanın bize yaptığına bak. Paramparçayım...
ben tesadüfen görmüştüm. @Maskeli Fedai ’nin bile haberi yoktu. Artık öğrenmiş olduZaten Hainli Fedai'nin o ince işleri bitmek bilmiyor. Burada yoldaşlarına devamlı hainlik yaptığına göre çok önemli işleri var demektir
Dosi hanım Maskeli'nin gizli mekanını biliyor ama biz bilmiyoruz. Vay bee. Yoldaşımız dediğimiz insanın bize yaptığına bak. Paramparçayım...
Dosi hanım varken sana inanacak değiliz Hainli Fedai... Dosi hanım gizli mekanın var diyorsa vardır. Dökül bakalım ne işler çeviriyorsun kapalı kapılar ardında... @Sherlockben tesadüfen görmüştüm. @Maskeli Fedai ’nin bile haberi yoktu. Artık öğrenmiş oldu
kanıtlayamayacağım iddialarda bulunmam benDosi hanım varken sana inanacak değiliz Hainli Fedai... Dosi hanım gizli mekanın var diyorsa vardır. Dökül bakalım ne işler çeviriyorsun kapalı kapılar ardında... @Sherlock
Sana güveniyorum Dosi hanımcığım...kanıtlayamayacağım iddialarda bulunmam ben
Zaten Hainli Fedai'nin o ince işleri bitmek bilmiyor. Burada yoldaşlarına devamlı hainlik yaptığına göre çok önemli işleri var demektir
Dosi hanım varken sana inanacak değiliz Hainli Fedai... Dosi hanım gizli mekanın var diyorsa vardır. Dökül bakalım ne işler çeviriyorsun kapalı kapılar ardında... @Sherlock
@Dosi hanım buyurun, bu hain herifin tabutuna bir çivi de siz çakın. Gizli mekanları, ortadan kaybolmaları, hainlikleri, ince işleri bitmiyor bu adamın. Bu duruma artık kalıcı bir çözüm bulabilmek adına bu herifi gömmeye karar verdik...kanıtlayamayacağım iddialarda bulunmam ben
Çeyrek finalde anketlerdeki sonuçlardan çok yorumlarda çatışma oldu tam durgun heyecansız anketler derken konular çoştu
Sero'nun beni överken aso ya kinaye yapmasıyla çılgın attık.Çeyrek finalde anketlerdeki sonuçlardan çok yorumlarda çatışma oldu tam durgun heyecansız anketler derken konular çoştu
Şifreli konuş aynenSero'nun beni överken aso ya kinaye yapmasıyla çılgın attık.
Etiket etmedim ki damlamasınlar diye.Şifreli konuş aynen
Eve daha geç dönsem tüm eğlenceyi kaçıracaktım