ben ve @Bully ayri kura cektik ve ikimizin cektigi kurada ayni eslesme cikti. Hakkinizda hayirlisi
Aynen kimle eşleşirsem eşleşeyim üçüde beni eleyeceği için farketmiyor
ben ve @Bully ayri kura cektik ve ikimizin cektigi kurada ayni eslesme cikti. Hakkinizda hayirlisi
Yapma şunu be adam...Kuranın önemi yok, @12.Adam şampiyon olur oranı 1,10...
gönlümden gecen sizin eslesmenizdi nasip olmadi iki kurada daKuranın önemi yok, @12.Adam şampiyon olur oranı 1,10...
bunu bilemezsin ayrica ilk kez yari final gördün. bence bu cok iyi. Gecen senede final turu görmüstunAynen kimle eşleşirsem eşleşeyim üçüde beni eleyeceği için farketmiyor
Ah ahhh mikasa hanım şimdilik ertelendi.gönlümden gecen sizin eslesmenizdi nasip olmadi iki kurada da
gönlümden gecen sizin eslesmenizdi nasip olmadi iki kurada da
------
bunu bilemezsin ayrica ilk kez yari final gördün. bence bu cok iyi. Gecen senede final turu görmüstun
güclü gördügümuz nice isimler elendi. Kismet artikEnes benden daha güçlü canım sanmıyorum geçeceğimi
güclü gördügümuz nice isimler elendi. Kismet artik
Sen @serhatt yf aklımdan geçiyordu böylesi belki de daha hayırlı oldu.Enes benden daha güçlü canım sanmıyorum geçeceğimi
Korktun mu…Yapma şunu be adam...
Dosi hanıma bak dostu dosta kırdırıp reyting almak istiyor her tur.gönlümden gecen sizin eslesmenizdi nasip olmadi iki kurada da
------
bunu bilemezsin ayrica ilk kez yari final gördün. bence bu cok iyi. Gecen senede final turu görmüstun
Ne korkmak mı ? Ahahahahahahah komik değil.Korktun mu…
Dosi hanıma bak dostu dosta kırdırıp reyting almak istiyor her tur.
Çok iddialısın…
Sen de çok hızlısın...Çok iddialısın…
Ne yapayım yavaş olunca çok söyleniyorsun…Sen de çok hızlısın...
Doğru böyle olmak çok zor değilmiş bak...Ne yapayım yavaş olunca çok söyleniyorsun…
Demek istediğim tüm anketler çok iyi etkileşim alıyor. Müdahale edilmedi edilmezde. Aaaa elendin diye sabotaj etme etkinliğimi