Aslında seninle finalde kapışmak daha çok işime gelir. Seni devirip ecünnü dediğin o güzel insanların intikamını almış olurum.Aaa inş sen olursun cnm @Bully
@serhatt ın büyük bir emek verdiğini düşünüyorum . O olsun isterim şahsen. Yine de başarılar herkese.
Her sene aynı terane, sen şampiyon olursan ben ömrü hayatımda foruma girmem daha. @MasacRE- ile birbirinizi geçmeye çalışın siz.Gençlerin önünü açmanız lazım. Çiğdem 30 yaşına gelmiş, saçına ak düşmüş. Ben ise tazecik 15(?) yaşında espritüel bir çocuğum. Benim şampiyon olmam daha uygun olmaz mı?
Şakkadanak bir haber uçururum @Yiğitt 'e intikam niyetine banlar seni
4.tura kalırsan şükret sen, 3'te de güme gidebilirsin.@MasacRE- yi çeyrek finalde ezmek istiyorum. Kolay lokma benim için.
Çeyrek finali görürüm, abartma.4.tura kalırsan şükret sen, 3'te de güme gidebilirsin.
Haah biz finale kalırsak söz oyum sanaAslında seninle finalde kapışmak daha çok işime gelir. Seni devirip ecünnü dediğin o güzel insanların intikamını almış olurum.
Ben de sana atarım canım, o kadar da odun değilim.Haah biz finale kalırsak söz oyum sana
Eyvallah.Bizim gözdemizdin be
Forumun kurucusu olan seni de buralarda görmek çok güzel admin Bi ara gidip gelmişsin aman ha sensiz olmazEyvallah.
Eski kazananlardan biri olarak seni yeniden buralarda görmek çok güzel.
Aralıksız devam eden yok gibi bir şey herkese arada ara gerekiyormuş demek ki. Şimdilik bırakma niyetim yok.Forumun kurucusu olan seni de buralarda görmek çok güzel admin Bi ara gidip gelmişsin aman ha sensiz olmaz
Çok soğuktun, sürekli ".." ile biten korkutucu cümleler kurardın falan.Aaa niye ki.
Ben? Yarı final hiç bensiz olur mu?
Sağ ol Mayıscan gözümüz Yok buradaki finallere