Rüyanda bile göremezsin. Önce Harun'a rakip olmak için uğraş bence.Finalde Harun'un kıçına tekmeyi vurup şampiyon olayım da gör gününü.
Rüyanda bile göremezsin. Önce Harun'a rakip olmak için uğraş bence.Finalde Harun'un kıçına tekmeyi vurup şampiyon olayım da gör gününü.
Iyyyy, bu yarışma ikimizin arasını bozacak galiba.Rüyanda bile göremezsin. Önce Harun'a rakip olmak için uğraş bence.
Askerde olduğunu yeni öğrendim benim şafak 04 çok şükür bitti sayılır sen nerede yapıyorsun?Kolay ama sıkıcı
Şu ana kadarki performansım hakkında ne düşünüyorsun?Söyle seni savaşa falan göndersinler
Şampiyon DarkŞu ana kadarki performansım hakkında ne düşünüyorsun?
Şampiyon olduğum gün bir de süper moderatör olduğum açıklanır. Sonra kendimi banlayıp zirvede bırakırım. Kusursuz bir plan.Şampiyon Dark
desterenin yanında bir mezar açalım sanadaŞampiyon olduğum gün bir de süper moderatör olduğum açıklanır. Sonra kendimi banlayıp zirvede bırakırım. Kusursuz bir plan.
@xemrexxx çok öncelerden hak ediyordu en az bir final ama işin ilginç yanı bu yıl ayak altından çekilince derece aldı sanırım millet çenesini kapadığı için ödül olarak şey ettiler @destereOnu ben de anlamadım.
daha şey edememişler @xemrexxx yi çok ezilmiş oylamada kurtuluşuda imkansız gibi şimdi acıdım bir oy atayım desem sana ayıp olur, sana oy atsam diyeceğim içimden gelmiyor en iyisi ne haliniz varsa görün
Aaa yarı final konusunda yazdım sana ben bu yıl senden oy istemiyorum foruma geldinde söyledim zaten için soğusun yeter oy dostluktan önemli değildaha şey edememişler @xemrexxx yi çok ezilmiş oylamada kurtuluşuda imkansız gibi şimdi acıdım bir oy atayım desem sana ayıp olur, sana oy atsam diyeceğim içimden gelmiyor en iyisi ne haliniz varsa görün
niye istemiyorsun hogatha diğerlerinin oyu yetiyor bana ihtiyaç yokmu yani allah seni bildiği gibi yapsın demekki işe yaramadığımı hissettiğinde @xemrexxx topacına doğru şutluyorsun beniAaa yarı final konusunda yazdım sana ben bu yıl senden oy istemiyorum foruma geldinde söyledim zaten için soğusun yeter oy dostluktan önemli değil
Gerçi yer cücesi @xemrexxx hiç destek vermemişti boş geçebilirsin ama yinede büyüklük bizde kalsın yer cücesine ver oyunu dedim gerisi sana kalmış çok önemli değil
Hhaha hayır ayoll 5.tur başlamadan dedim zaten sana için soğuyacaksa bu yıl kullanma bana dedim finalde yine aynı şekilde geçerli böyle affdeceksen oyun önemi yok, tabi sebebide affet diyeniye istemiyorsun hogatha diğerlerinin oyu yetiyor bana ihtiyaç yokmu yani allah seni bildiği gibi yapsın demekki işe yaramadığımı hissettiğinde @xemrexxx topacına doğru şutluyorsun beni
bunuda bir yere yazdım
yinede benden bu kadar kolay vazgeçmen olmadı? aklıma bin türlü şey geliyorHhaha hayır ayoll 5.tur başlamadan dedim zaten sana için soğuyacaksa bu yıl kullanma bana dedim finalde yine aynı şekilde geçerli böyle affdeceksen oyun önemi yok, tabi sebebide affet diye
@xemrexxx in affedilme derdinde oldunu zaten sanmıyorum