Yakınlık kurmadın içindir üyelerleHayatim nankör bu forum
Yakınlık kurmadın içindir üyelerleHayatim nankör bu forum
Yakınlık kurayim da sizin gibi adım mi çıksınYakınlık kurmadın içindir üyelerle
Hahah Aaa oda doğru ayoll Ozaman böyle devam et zaten artık zor görünüyorYakınlık kurayim da sizin gibi adım mi çıksın
Beni seçmeyen ve sevmeyen fetöcudurHahah Aaa oda doğru ayoll Ozaman böyle devam et zaten artık zor görünüyor
Emektar üye sen hiç 1.olmadın mı sahi bütün oylarımı sana atacağımBeni seçmeyen ve sevmeyen fetöcudur
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum o zaman, gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum.Aaa tabi cnm 2018 de mesaj yazan herkes oyüzden gelmen iyi oldu senin yıl olmamış olacak etknlikte
Beni seçmeyen ve sevmeyen fetöcudur
destere ile Emrenin birisinden biriside hak ediyordu gerçi destere etkinlik zamanları olmuyor Emrede sürekli insanların ayağına basıncaEmektar üye sen hiç 1.olmadın mı sahi bütün oylarımı sana atacağım
Sen de en az final hak ediyorsun artık bence, foruma verdiğin emekler, yaptığın katkılar ortada. Şu anki keyifli muhabbet ortamındaki payın büyük. En önemli şampiyonluk adaylarından olduğunu düşünüyorum.Aaa ben 2014 yılına katılmıştım öncesinde yoktum ama @Neferet Hakkında bir kaç şey duydum 2010-2011 yıllarında baya popülermiş @mrt-06 @Bully gibi diyelim oyüzden eminim hak etmiştir
2012 ve 2013 yıllarınıda kazanan @xdragxx @darksaal tanıdığım bildiğim üyeler Aaa ben geldikten sonra yavas yavas çekildiler ama forumda önemlerini biliyorum hak ettiklerine şüphem yok
2014 de ilk yılımda yarı final görmüştüm ve o yıl baya karışık geçmişti büyük finalde etkinlik iptal edilmiş bazı üyeler çıkarılıp şimdi isim vermek doğru olmaz yarı finalden tekrar başlamıştık . O yıl forumun etkili yöneticilerinden @Yakamoz-Asi kazanmıştı
2015 te @sokak sanati kazanabilirdi gerçekten ama @sürgünüm de gerçekten çok güçlüydü o dönemler kim kazansa hak ederdi yanı
2016 @Bully normal şartlarda kazanacak gibiydi ama Rahmetli China abiye forum vefasını göstermişti unutmacaz
2017 @Yiğitt @mrt-06 artık şampiyon olması gerekiyordu bence ikisinden birinin kim kazansa hak edecekti öylede oldu
Aaa teşekkürler cnm Geldikten 4-5 ay sonra yapılmıştı bukadar yeniyken yarı final görmek bana yetmişti Yakın dönemde şampiyon olsam bile o yarının yeri hala durucak gönlümde Çeyrek finalde gördük yanı her yıl derecelerde dolanıyoruz zaten her şeyden memnun kalıyorum ben hiç tatminsiz geçirmedim etkinliği bu yılda hak eden kazansın ve kavgasız olsun en önemlisiSen de en az final hak ediyorsun artık bence, foruma verdiğin emekler, yaptığın katkılar ortada. Şu anki keyifli muhabbet ortamındaki payın büyük. En önemli şampiyonluk adaylarından olduğunu düşünüyorum.
Aaa ben 2014 yılına katılmıştım öncesinde yoktum ama @Neferet Hakkında bir kaç şey duydum 2010-2011 yıllarında baya popülermiş @mrt-06 @Bully gibi diyelim oyüzden eminim hak etmiştir
2012 ve 2013 yıllarınıda kazanan @xdragxx @darksaal tanıdığım bildiğim üyeler Aaa ben geldikten sonra yavas yavas çekildiler ama forumda önemlerini biliyorum hak ettiklerine şüphem yok
2014 de ilk yılımda yarı final görmüştüm ve o yıl baya karışık geçmişti büyük finalde etkinlik iptal edilmiş bazı üyeler çıkarılıp şimdi isim vermek doğru olmaz yarı finalden tekrar başlamıştık . O yıl forumun etkili yöneticilerinden @Yakamoz-Asi kazanmıştı
2015 te @sokak sanati kazanabilirdi gerçekten ama @sürgünüm de gerçekten çok güçlüydü o dönemler kim kazansa hak ederdi yanı
2016 @Bully normal şartlarda kazanacak gibiydi ama Rahmetli China abiye forum vefasını göstermişti unutmacaz
2017 @Yiğitt @mrt-06 artık şampiyon olması gerekiyordu bence ikisinden birinin kim kazansa hak edecekti öylede oldu
Yarı finalde kozlarımızı paylaşalım isterim tabii ki de. Ama muhtemelen kıçına tekmeyi atarım, oraya kadar gelmişim kendi çıkarlarımı düşünmeyeceğim de ne yapacağım?