Ohoo 23 ü de aştıSe gercektende 23 tane dizi bulmussun![]()
Ohoo 23 ü de aştıSe gercektende 23 tane dizi bulmussun![]()
peki kac tanesini favori listene aldin ?Ohoo 23 ü de aştı![]()
hahahhahha
Onu düşündüm az evvel![]()
Hazırlıyorumhahahhahha3 saatin kaldi karar vermeye
Kirginlarin konusu hazirmi?
mobilden yapamiyorum ama yaYoutube'da videonun üstündeki ekle kısmına tıklayıp oynatma listesi oluşturabiliyorsun, hepsi toplam 1 dakikayı almıyor öyle yaparsan mutlu ve hızlı olurum
Onu seç birinci gel, o derece efsane bir jenerik.![]()
mobilden yapamiyorum ama yahesabimin sifresinide hatirlamiyorum zaten
![]()
teknoloji isiyle ugrasmayi severimde, bas agrim varya bilmiyorum . bakalimAndroid telden daha kolay yapılır ama hesabına girmen lazım önce, Google hesabı açmak çok basit, hem recap gibi video kesip biçme zahmeti de yok playlist olsa bari![]()
buda fena sayılmaz ama bunuda geçecek jenerikler varSix Feet Under ı seçen büyük ihtimalle tam puanımı alır, zirveyi de zorlar.![]()
@Forumdash ı kesinlikle unutmamak lazım tam onun alanı oy vermesi şart zaten kaç haftadır gözükmüyor bunu pas geçmemesi lazım yabancı dizi jenerikleri tam onun alanı
Forumdash a hic denk gelmiyorum. onu es gecbilirizbuda fena sayılmaz ama bunuda geçecek jenerikler var
@Forumdash ı kesinlikle unutmamak lazım tam onun alanı oy vermesi şart zaten kaç haftadır gözükmüyor bunu pas geçmemesi lazım yabancı dizi jenerikleri tam onun alanı
yalnız o da @Çiğdem- in bahsettiği jeneriğe yüksek oy verebilir öyle bir tehlikede var![]()
ve hala karar verememis nei sececek23 dizimi@denizz19 maşallah bonişim
tedbili kıyafet dolaşıyor ama seslenirsek gelecektir @ForumdashForumdash a hic denk gelmiyorum. onu es gecbiliriz![]()
Forumdash a hic denk gelmiyorum. onu es gecbiliriz
ve hala karar verememis nei sececek![]()
2 kere seslenmek yetecekmi bakalimtedbili kıyafet dolaşıyor ama seslenirsek gelecektir @Forumdash![]()
2 kere seslenmek yetecekmi bakalim4 gözle bekliyoruz
![]()
ben biraz dinlenmeye cekilecem
ben biraz dinlenmeye cekilecemgörusuruz ve tam 9 da ol forumda
![]()
üç beş tane muhteşem jenerik var onları kapanlar kesin yüksek alacak bakalım kim önce kapacak![]()