En İyi Ben Seçerim - Yabancı Dizi Jenerikleri

Youtube'da videonun üstündeki ekle kısmına tıklayıp oynatma listesi oluşturabiliyorsun, hepsi toplam 1 dakikayı almıyor öyle yaparsan mutlu ve hızlı olurum :A

Onu seç birinci gel, o derece efsane bir jenerik. :)
mobilden yapamiyorum ama ya :( hesabimin sifresinide hatirlamiyorum zaten :)

mobilden yapamiyorum ama ya :( hesabimin sifresinide hatirlamiyorum zaten :)

Android telden daha kolay yapılır ama hesabına girmen lazım önce, Google hesabı açmak çok basit, hem recap gibi video kesip biçme zahmeti de yok playlist olsa bari :A

Android telden daha kolay yapılır ama hesabına girmen lazım önce, Google hesabı açmak çok basit, hem recap gibi video kesip biçme zahmeti de yok playlist olsa bari :A
teknoloji isiyle ugrasmayi severimde, bas agrim varya bilmiyorum . bakalim
ugrastim olmuyor ya kafam agridi. idare et beni :)

Son düzenleme:
Six Feet Under ı seçen büyük ihtimalle tam puanımı alır, zirveyi de zorlar. :A
buda fena sayılmaz ama bunuda geçecek jenerikler var :)

yaşasın :Z
gece liste ve videoları yollarım özele :D
@destere teşekkürler :Z
@Forumdash ı kesinlikle unutmamak lazım tam onun alanı oy vermesi şart zaten kaç haftadır gözükmüyor bunu pas geçmemesi lazım yabancı dizi jenerikleri tam onun alanı :)
yalnız o da @Çiğdem- in bahsettiği jeneriğe yüksek oy verebilir öyle bir tehlikede var :)

buda fena sayılmaz ama bunuda geçecek jenerikler var :)

@Forumdash ı kesinlikle unutmamak lazım tam onun alanı oy vermesi şart zaten kaç haftadır gözükmüyor bunu pas geçmemesi lazım yabancı dizi jenerikleri tam onun alanı :)
yalnız o da @Çiğdem- in bahsettiği jeneriğe yüksek oy verebilir öyle bir tehlikede var :)
Forumdash a hic denk gelmiyorum. onu es gecbiliriz :)

23 dizimi :F @denizz19 maşallah bonişim
ve hala karar verememis nei sececek :F