En İyi Ben Seçerim - Yabancı Dizi Jenerikleri

aksam eğlence olacak :A senin eşsiz yorumlarinla yerin dibine sokmalarini pardon göğe çıkarmalarını sabirsizlikla bekliyorum :F
bu sefer ser verip sır vermiycem dedim ya :) ayy şey aklıma geldi vermiycemm vermiycemm :)
neyse nerde kalmıştık ? evet ben bu sefer iyi kötü diye yorum yapmayacağım herkese muhteşem gelmişsin diyeceğim öyle aval aval baksınlar :)

@Bully yabancı dizilerle pek alakası yok bunu seçersen @xemrexxx benden @turkuazz dan ve birkaç kişiden tam puanlar gelir :A :A :A
la @xemrexxx topacı nerdesin :) hogathanın verdiği tiyoya bak kendi pis zevkleriyle milleti batıracak :))

bu sefer ser verip sır vermiycem dedim ya :) ayy şey aklıma geldi vermiycemm vermiycemm :)
neyse nerde kalmıştık ? evet ben bu sefer iyi kötü diye yorum yapmayacağım herkese muhteşem gelmişsin diyeceğim öyle aval aval baksınlar :)

la @xemrexxx topacı berdesin :) hogathanın verdiği tiyoya bak kendi pis zevkleriyle milleti batıracak :))
@xemrexxx in kösemine uyarlanıyor bu jenerik sürekli :A :A :A

fena degilmis. baktim :A
bana baska izledigim bir yabanci diziyi animsatti :A
biraz daha öv @Bully bunu kapsında görsün hanyayı konyayı :)

@xemrexxx in kösemine uyarlanıyor bu jenerik sürekli :A :A :A
menopozlu kösem kalitesizliğine uygun bir müzik bulmuş başkada bir anlamı yok :))

gelmiş murtaza :) la ne buldun jenerik olarak paylaşta nasıl sıvamışsın görsün arkadaşlar :)

menopozlu kösem kalitesizliğine uygun bir müzik bulmuş başkada bir anlamı yok :))

gelmiş murtaza :) la ne buldun jenerik olarak paylaşta nasıl sıvamışsın görsün arkadaşlar :)

Dexter Got vs Vikings de olabilir:A