- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
gerci oda yaralanir herkesi etiketlerimo benden daha sapık +18 bile kesmez onu
kimse onla gelmez zaten eminim
Turkiyede yayinlandimi bilmiyorum
gerci oda yaralanir herkesi etiketlerimo benden daha sapık +18 bile kesmez onu
@denizz19 acaba neyle gelecek o da yabancı dizi kabızı yine gidip deliha gibi bişey seçerse şaşmamak lazımgerci oda yaralanir herkesi etiketlerim
kimse onla gelmez zaten eminim
Turkiyede yayinlandimi bilmiyorum
o izliyor yabanci dizi.@denizz19 acaba neyle gelecek o da yabancı dizi kabızı yine gidip deliha gibi bişey seçerse şaşmamak lazım
izlediği iki diziş var biri dram biri komedi ikisininde jenerik müziğinden hayır yok başkada repertuarında bir fok yok onun kesin çuvallayacako izliyor yabanci dizi.
acaba @EFE UYSAL neyle gelecek
konsep iyide yarışmacılar kötüÇok iyi konsept olmuş bakalım bu haftada tercihler nasıl olacak
bişey bulabildinmi
@Bully herzaman ki gibi güveniyor kendine izliyormus oda diziizlediği iki diziş var biri dram biri komedi ikisininde jenerik müziğinden hayır yok başkada repertuarında bir fok yok onun kesin çuvallayacak
@xemrexxx regl diziyle gelecektir kim neyle gelecek tahmin ediyorum bir tahmin edemediğim @Bully var onunda izlediği dizi yok artık gugıl amcadan ne bulursa idare etsin
aslında burda yarışanlardan bir çoğu yabancı diziye fransız mesela @EFE UYSAL neyle gelecek şimdi yabancılardan bir noyanda yok
konsep iyide yarışmacılar kötü
konseptle yarışmacılar birbirlerine uyumsuz çıktı
bişey bulabildinmi
Saf herif ben 3.yabancı dizimi izliyorumizlediği iki diziş var biri dram biri komedi ikisininde jenerik müziğinden hayır yok başkada repertuarında bir fok yok onun kesin çuvallayacak
@xemrexxx regl diziyle gelecektir kim neyle gelecek tahmin ediyorum bir tahmin edemediğim @Bully var onunda izlediği dizi yok artık gugıl amcadan ne bulursa idare etsin
aslında burda yarışanlardan bir çoğu yabancı diziye fransız mesela @EFE UYSAL neyle gelecek şimdi yabancılardan bir noyanda yok
konsep iyide yarışmacılar kötü
konseptle yarışmacılar birbirlerine uyumsuz çıktı
bişey bulabildinmi
hiç sanmam izlediğini izlese mutlaka bir yerden lafa karışma ihtiyacı duyardı yabancı dizi konusu açılınca kaçıp odasına saklanıyor öyle birinden yabancı dizi sürprizi çıkmaz@Bully herzaman ki gibi güveniyor kendine izliyormus oda dizi
mesela ben burda hiç yorum yapmadim ama ben birsürü yabancı diziler izledim
sadece son senlerdeki yeni dizilerle alakam yok
bir komedi var şu an bildiğim birde breaking bad di başkada bişey yok işte benden daha iyimi bileceksinSaf herif ben 3.yabancı dizimi izliyorum
aksam eğlence olacak senin eşsiz yorumlarinla yerin dibine sokmalarini pardon göğe çıkarmalarını sabirsizlikla bekliyorumhiç sanmam izlediğini izlese mutlaka bir yerden lafa karışma ihtiyacı duyardı yabancı dizi konusu açılınca kaçıp odasına saklanıyor öyle birinden yabancı dizi sürprizi çıkmaz
bir komedi var şu an bildiğim birde breaking bad di başkada bişey yok işte benden daha iyimi bileceksin
Lost vardı yahiç sanmam izlediğini izlese mutlaka bir yerden lafa karışma ihtiyacı duyardı yabancı dizi konusu açılınca kaçıp odasına saklanıyor öyle birinden yabancı dizi sürprizi çıkmaz
bir komedi var şu an bildiğim birde breaking bad di başkada bişey yok işte benden daha iyimi bileceksin
kiz @Çiğdem- in tercihleri kime zirve getirmis ?Kızzz yardım etmee yolarım seni haa
kiz @Çiğdem- in tercihleri kime zirve getirmis ?
geçmişi iyi degil önerileri parlak gitmedi
sen napacaksın bakalım cnmBelli olmaz onun işi kızz bir tutturacağı çıkarda tedbirli olma lazım
sen napacaksın bakalım cnm