En İyi Ben Seçerim - Yabancı Dizi Jenerikleri

o benden daha sapık :) +18 bile kesmez onu :)
gerci oda yaralanir :A herkesi etiketlerim :F
kimse onla gelmez zaten eminim :D

Turkiyede yayinlandimi bilmiyorum :)

o izliyor yabanci dizi.
acaba @EFE UYSAL neyle gelecek :)
izlediği iki diziş var biri dram biri komedi ikisininde jenerik müziğinden hayır yok başkada repertuarında bir fok yok onun kesin çuvallayacak :)

@xemrexxx regl diziyle gelecektir :) kim neyle gelecek tahmin ediyorum bir tahmin edemediğim @Bully var onunda izlediği dizi yok artık gugıl amcadan ne bulursa idare etsin :)
aslında burda yarışanlardan bir çoğu yabancı diziye fransız mesela @EFE UYSAL neyle gelecek şimdi yabancılardan bir noyanda yok :)

Çok iyi konsept olmuş bakalım bu haftada tercihler nasıl olacak:)
konsep iyide yarışmacılar kötü :)
konseptle yarışmacılar birbirlerine uyumsuz çıktı :)

Bakalım :A

Yeni hafta hayırlı olsun @Dosi ciğim :A
bişey bulabildinmi :)

izlediği iki diziş var biri dram biri komedi ikisininde jenerik müziğinden hayır yok başkada repertuarında bir fok yok onun kesin çuvallayacak :)

@xemrexxx regl diziyle gelecektir :) kim neyle gelecek tahmin ediyorum bir tahmin edemediğim @Bully var onunda izlediği dizi yok artık gugıl amcadan ne bulursa idare etsin :)
aslında burda yarışanlardan bir çoğu yabancı diziye fransız mesela @EFE UYSAL neyle gelecek şimdi yabancılardan bir noyanda yok :)

@Bully herzaman ki gibi güveniyor kendine :) izliyormus oda dizi :A
mesela ben burda hiç yorum yapmadim ama ben birsürü yabancı diziler izledim
sadece son senlerdeki yeni dizilerle alakam yok :)

Saf herif ben 3.yabancı dizimi izliyorum :A

@Bully herzaman ki gibi güveniyor kendine :) izliyormus oda dizi :A
mesela ben burda hiç yorum yapmadim ama ben birsürü yabancı diziler izledim
sadece son senlerdeki yeni dizilerle alakam yok :)
hiç sanmam izlediğini izlese mutlaka bir yerden lafa karışma ihtiyacı duyardı:) yabancı dizi konusu açılınca kaçıp odasına saklanıyor öyle birinden yabancı dizi sürprizi çıkmaz :)

Saf herif ben 3.yabancı dizimi izliyorum :A
bir komedi var şu an bildiğim birde breaking bad di başkada bişey yok işte :) benden daha iyimi bileceksin :)

hiç sanmam izlediğini izlese mutlaka bir yerden lafa karışma ihtiyacı duyardı:) yabancı dizi konusu açılınca kaçıp odasına saklanıyor öyle birinden yabancı dizi sürprizi çıkmaz :)

bir komedi var şu an bildiğim birde breaking bad di başkada bişey yok işte :) benden daha iyimi bileceksin :)
aksam eğlence olacak :A senin eşsiz yorumlarinla yerin dibine sokmalarini pardon göğe çıkarmalarını sabirsizlikla bekliyorum :F

Son düzenleme:

Lost vardı ya :A