hep ayni jenerik değildi ama ayni müzikDexter ile gelene 1 puan.@yatutarsa
Friends favorim. 10 sezon 250 bölüm aynı jeneriği severek izledim. Söylemeye falan başlıyordum her çıktığında. Efsanedir. Gelene iyi veririz.![]()
severek izledim bende
hep ayni jenerik değildi ama ayni müzikDexter ile gelene 1 puan.@yatutarsa
Friends favorim. 10 sezon 250 bölüm aynı jeneriği severek izledim. Söylemeye falan başlıyordum her çıktığında. Efsanedir. Gelene iyi veririz.![]()
hep ayni jenerik değildi ama ayni müzik
severek izledim bende![]()
Bunlar fazla eski oldu.alın eskilerden biraz önerizaten secim yapmişsinizdir
bunu ne çok izlerdim@OzaN @sürgünüm buna bakmisliginiz varmi?? öneririm
bunlarda unutulayan efsanelerden
@destere buda sana özel, @Çiğdem- Destere dedikki sen ondan daha
sapıkmışsın sende bak
@Bully @denizz19 @vadikızı @sokak sanati @Tolstoyevski @xemrexxx @EFE UYSAL @mrt-06 @MasacRE- @MEnes
Ben izlemedim de izleyen de pek yoktur bizde zaten sen çok yanlış öneriler veriyorsun bence bunlarla gelen elenir muhtemelenalın eskilerden biraz önerizaten secim yapmişsinizdir
bunu ne çok izlerdim@OzaN @sürgünüm buna bakmisliginiz varmi?? öneririm
bunlarda unutulayan efsanelerden
@destere buda sana özel, @Çiğdem- Destere dedikki sen ondan daha
sapıkmışsın sende bak
@Bully @denizz19 @vadikızı @sokak sanati @Tolstoyevski @xemrexxx @EFE UYSAL @mrt-06 @MasacRE- @MEnes
ben zaten eski dedimBunlar fazla eski oldu.![]()
haha bunla gelin demedim. ilk paylastigim yabanci dizi izleyenlere öneri.Ben izlemedim de izleyen de pek yoktur bizde zaten sen çok yanlış öneriler veriyorsun bence bunlarla gelen elenir muhtemelenAz çok belli hangi dizilerin iyi gideceği de ben bir şey demeyeyim bakalım arkadaşlar hangi
seçimleri yapacaklar![]()
Aklındaki de bu kadar eski mi yoksa güncel veya güncele yakın bir dizi miben zaten eski dedimilkini izlemeni tavsiye ederim
haha bunla gelin demedim. ilk paylastigim yabanci dizi izleyenlere öneri.
diğerleri öylesine yaptim. sondakide @destere ye özel
benim akimda başka var. gelen tam puan kapacak![]()
her ikisi diyelimAklındaki de bu kadar eski mi yoksa güncel veya güncele yakın bir dizi mi![]()
Oyları nasıl dağıtıyoruz? Özelden mi yazıyoruz?(kime)tedbili kıyafet dolaşıyor ama seslenirsek gelecektir @Forumdash![]()
bu benim yarismamOyları nasıl dağıtıyoruz? Özelden mi yazıyoruz?(kime)
Yerlilere hiç bulaşmam valla. Slayttan geçilmiyorlar![]()
Kaç hafta sürüyor yarişma? Tek yarişmalık mı yabancı diziler? Her hafta konsept değişiyor mubu benim yarismamher hafta bir konsept var. eğer oylayacaksan 9 da herkes jenerigiyle gelince ben sana secilen vidolari yollarim özelden sende 1-6 arasi puanlarsin
Animasyon filmlerede oy vereceksen hemen listeyi yollayayim?
Şener Şen'e benim bile gücüm yetmezdi çok garanti seçim yaptınonu anca ruyanda görsen onca yarışmalara katıl kazanma ben 1 taneye katılıp kazandım hemde o esnada performansı zirvelerde olan @Bully e karşı
bu aralar biraz pas tutmuş gibi o ama burda ümitliyim kendisinden![]()
İnşallah ablacım güveniyorum sana
Kemal sunal filmleri, cizgi film, sinema fragmani,90 larda diziler , kamu spotu ve dizi fragmanlari konseptini bitirdik. 6 kisi elendi.Kaç hafta sürüyor yarişma? Tek yarişmalık mı yabancı diziler? Her hafta konsept değişiyor mu![]()
Şener Şen'e benim bile gücüm yetmezdi çok garanti seçim yaptın
İnşallah ablacım güveniyorum sana![]()
@Bully burda çuvallar kesin yabancı dizi izlediği yokki güzel bir seçim yapsın batıracaktırumarım elenir onun için güzel bir tuzak olmuş
seni ateşe atmak istiyordur![]()
Şu an aktif olarak izlediğim bir yabancı dizi yok ama geçmiş yıllarda oldu birkaç tane@Bully herzaman ki gibi güveniyor kendineizliyormus oda dizi
mesela ben burda hiç yorum yapmadim ama ben birsürü yabancı diziler izledim
sadece son senlerdeki yeni dizilerle alakam yok![]()
sen 23 küsür dizi bul elde var 0Of karar veremiyorum YaVerdiklerim de jenerik olarak Yok
![]()
Aa geçmiş olsun ablacım ya, sana da nazar değdi demekAblana güveniyonda oda şifayı kaptı bakalım kaptırmadan benimkini gösterebilcekmiyim![]()
işte simdikiler eskiye - puan veriyorŞu an aktif olarak izlediğim bir yabancı dizi yok ama geçmiş yıllarda oldu birkaç tane
@destere'ye inat güzel bir seçim yapacağıma inanıyorum, ben bu oyunu bozarım![]()
Tek seferlik juri olmada sorun yaşanmazsa eğer ybancı dizi konseptinde oylama yapmak isterim.Kemal sunal filmleri, cizgi film, sinema fragmani,90 larda diziler , kamu spotu ve dizi fragmanlari konseptini bitirdik. 6 kisi elendi.
dun Animasyon film fragmanlari secildi suan oylama suruyor. bugun yabanci dizi olacak ve bir kac gun sonrada baska bir konsept olacak. 6 yarismaci kaldi. 3 haftalik oylamanin ardindan 3 kisi elenecek cuma gunu ve final haftasina girecegiz ordada 3 konseptle yarisacaklar![]()