bende hastayim hemde başim çatlayacak. gece sana yazdiktan sonra 2 saat uyuyamadim işede gitmedim.Aa geçmiş olsun ablacım ya, sana da nazar değdi demek Nasılsın şu an?
Eski olduğunu kim söyledi ki O kadar eskiye gitmeyecem zaten ben işimi bilirimişte simdikiler eskiye - puan veriyor işin zor ama ben sana güveniyorum
Aa geçmiş olsun ablacım ya, sana da nazar değdi demek Nasılsın şu an?
Ya jenerik tercihim çok ama YouTube da Yoksen 23 küsür dizi bul elde var 0
hani messengerde dedinya bir dizininki bende desterelik var dedim. onu al bari
bende jüriler serbest istedikleri hafta oylayabilirlerTek seferlik juri olmada sorun yaşanmazsa eğer ybancı dizi konseptinde oylama yapmak isterim.
Ya jenerik tercihim çok ama YouTube da Yok
Sana da geçmiş olsun Şu baş ağrısı probleminden kurtulamadın gittibende hastayim hemde başim çatlayacak. gece sana yazdiktan sonra 2 saat uyuyamadim işede gitmedim.
profillere yansidi tüm forumun sağlik problemleri. ilaçlayin etrafi
haydi bakalim göreyim seni reyting kaynağimsin finallerde yani sonuçlardaEski olduğunu kim söyledi ki O kadar eskiye gitmeyecem zaten ben işimi bilirim
Tabii kapabilirsem
Öyleyim tabii, beni finale çıkarmazsan finalde reytingi rüyanda görürsün zatenhaydi bakalim göreyim seni reyting kaynağimsin finallerde yani sonuçlarda
bukezki çok fena ağri kesici almak zorunda kaldim .Sana da geçmiş olsun Şu baş ağrısı probleminden kurtulamadın gitti
tamam alavere çevirip yapmaya calişırımda benimde gücüm bir yere kadarÖyleyim tabii, beni finale çıkarmazsan finalde reytingi rüyanda görürsün zaten
Benim istediklerim yok .ssBen şu hasta halime bir sürü yuotube de buldum sen nasıl bulamadın be
Süpermiş o zaman yarişmanın seyrini değiştirdim mi acaba şüphesiyle olmıcam listeyi özelden mi yollucaksın? Kaç güne oylamam gerek?bende jüriler serbest istedikleri hafta oylayabilirler
bukezki çok fena ağri kesici almak zorunda kaldim .
2 gündür şiddetli. bakalim yarina umarim iyi olur
Bi seçimim kesinleşsin de bakarıztamam alavere çevirip yapmaya calişırımda benimde gücüm bir yere kadar
kimlerin yuksek puan toplayacagini biliyorsan oylamaya ikna et
persembe gecesine kadar oylamaya çaliş. Cuma aksami sonuclar aciklanacak. gece yollarim sanaSüpermiş o zaman yarişmanın seyrini değiştirdim mi acaba şüphesiyle olmıcam listeyi özelden mi yollucaksın? Kaç güne oylamam gerek?
Benim istediklerim yok .ss
bir sonraki konseptte harikalar yaratacagindan şüphem yok. orda kapatirsin eksik olursaBi seçimim kesinleşsin de bakarız
suan ebem gibi basim sarili zatenDediğimi yapıp başını sarıp yattınmı sen
Ben bulurumNey senin istediğin söyle öm den istersen benim bulduklarımın arasında vardır belki