bende hastayimAa geçmiş olsun ablacım ya, sana da nazar değdi demekNasılsın şu an?
Eski olduğunu kim söyledi kiişte simdikiler eskiye - puan veriyorişin zor ama ben sana güveniyorum
![]()
Aa geçmiş olsun ablacım ya, sana da nazar değdi demekNasılsın şu an?
Ya jenerik tercihim çok ama YouTube da Yoksen 23 küsür dizi bul elde var 0
hani messengerde dedinya bir dizininki bende desterelik var dedim. onu al bari![]()
bende jüriler serbestTek seferlik juri olmada sorun yaşanmazsa eğer ybancı dizi konseptinde oylama yapmak isterim.
Ya jenerik tercihim çok ama YouTube da Yok![]()
Sana da geçmiş olsunbende hastayimhemde başim çatlayacak. gece sana yazdiktan sonra 2 saat uyuyamadim
işede gitmedim.
profillere yansidi tüm forumun sağlik problemleri. ilaçlayin etrafi![]()
haydi bakalim göreyim seniEski olduğunu kim söyledi kiO kadar eskiye gitmeyecem zaten ben işimi bilirim
Tabii kapabilirsem![]()
Öyleyim tabii, beni finale çıkarmazsan finalde reytingi rüyanda görürsün zatenhaydi bakalim göreyim senireyting kaynağimsin finallerde
yani sonuçlarda
![]()
bukezki çok fenaSana da geçmiş olsunŞu baş ağrısı probleminden kurtulamadın gitti
![]()
tamam alavere çevirip yapmaya calişırımda benimde gücüm bir yere kadarÖyleyim tabii, beni finale çıkarmazsan finalde reytingi rüyanda görürsün zaten![]()
Benim istediklerim yok .ssBen şu hasta halime bir sürü yuotube de buldum sen nasıl bulamadın be![]()
Süpermiş o zaman yarişmanın seyrini değiştirdim mi acaba şüphesiyle olmıcambende jüriler serbestistedikleri hafta oylayabilirler
![]()
bukezki çok fenaağri kesici almak zorunda kaldim .
2 gündür şiddetli. bakalim yarina umarim iyi olur
Bi seçimim kesinleşsin de bakarıztamam alavere çevirip yapmaya calişırımda benimde gücüm bir yere kadar
kimlerin yuksek puan toplayacagini biliyorsan oylamaya ikna et![]()
persembe gecesine kadar oylamaya çaliş. Cuma aksami sonuclar aciklanacak. gece yollarim sanaSüpermiş o zaman yarişmanın seyrini değiştirdim mi acaba şüphesiyle olmıcamlisteyi özelden mi yollucaksın? Kaç güne oylamam gerek?
Benim istediklerim yok .ss
bir sonraki konseptte harikalar yaratacagindan şüphem yok. orda kapatirsin eksik olursaBi seçimim kesinleşsin de bakarız![]()
suan ebem gibi basim sarili zatenDediğimi yapıp başını sarıp yattınmı sen
Ben bulurumNey senin istediğin söyle öm den istersen benim bulduklarımın arasında vardır belki