2025 Yarı Final | En Favori Güzel - Alina Boz vs Miray Daner (OYLAMADA SON SAATLER ❗️❗️❗️)

Hangi Güzel Finale Yükselsin?

• Alina Boz

• Miray Daner

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Aradaki fark kadar isim etiket etmişsin. O kişileri etiket ederken siz belirleyeceksiniz demişsin. Bu bildiğin tamamı ile kural dışı bir durum. Yukarıdaki (47 numaralı mesaj) etiketine bir şey yapmadım misal ama sen gelip burada oy farkı sayısı ve isimleri etiketleyip yönlendirme yaparsan silmem kadar doğal bir durum yok.
Benzerini gece @Yakamoz-Asi yapmıştı ve kendisine benzer bildirim yolladım. O gayet anlayışla karşıladı.
Senelerdir etkinliklerde kaç kere bunun uyarısını yaptık.
Birilerini etiket edip başka yorumlar yapmak ayrı ama oy vermemiş kişileri (oy farkı kadar) etiket edip yönlendirme yapmak çok farklı.
Akşama oy vermemiş isimleri biz etiket ederiz. Sürekli yaptığımız şeyler. Etkinlik sahibi insanları oy kullanması için etiket eder. Sonrasında siz o isimlere yorum yapabilirsiniz
O etiket ettiğim 3 kişi, samimi olduğum 3 kişi sadece. Ben senin gibi cin düşünemiyorum kusura bakma..
Ne skoru söyledim, ne ona buna oy verin dedim.

Neyse konuşmamın anlamı yok, dediğin gibi kendi etkinliğin, biz kimiz ki etiket yapalım.

O kadar detay ve Kuralların içinde birgün boğulup gideceksin.
------

Niye abi uğra sandıkları boṣ bırakma. :D
Sen bana iletirsin dostum. Masada demlenirken 😄😄😄

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
O etiket ettiğim 3 kişi, samimi olduğum 3 kişi sadece. Ben senin gibi cin düşünemiyorum kusura bakma..

Neyse konuşmamın anlamı yok, dediğin gibi kendi etkinliğin, biz kimiz ki etiket yapalım.

------

Samimi olduğun 3 kişiyi etiketlemişsen senin oy verdiğin tarafa destek vermeleri gibi bir anlam çıkar. Etkinliği yürüten kişilerin etiket yapması daha doğru olur bu yüzden.

• Beğendim
Reactions: Dosi

------

Skor belirten bir mesajdı. Keyfi silmedim.
O isimleri etiket edip “sizin oylarınız belirleyecek” dersen gayette açık etme oluyor bu.

Etkinliklerimi baştan salma yapmadığım için kusura bakma. Çizgisini keyfime göre bozamam.

Üyelerin fikirleri benim içimin her zaman önemlidir. Daima öneri kısmında ona göre şekillendirdim senelerdir.

10 senedir boğulmadım. Bundan sonrada boğulmam merak etme

• Güldürdün
Samimi olduğun 3 kişiyi etiketlemişsen senin oy verdiğin tarafa destek vermeleri gibi bir anlam çıkar. Etkinliği yürüten kişilerin etiket yapması daha doğru olur bu yüzden.
İkinizde bu kadar anlamın içinde boğulursunuz Kaancım... Etiket ettiklerimde daha önce Alinanın karşısındakine çoğu kez oy veren kişiler.
Herkes aklı başında, hür insanlar, ben istedim diye mi bana oy versinler.

Skor belirten bir mesajdı. Keyfi silmedim.
O isimleri etiket edip “sizin oylarınız belirleyecek” dersen gayette açık etme oluyor bu.

Etkinliklerimi baştan salma yapmadığım için kusura bakma. Çizgisini keyfime göre bozamam.

Üyelerin fikirleri benim içimin her zaman önemlidir. Daima öneri kısmında ona göre şekillendirdim senelerdir.

10 senedir boğulmadım. Bundan sonrada boğulmam merak etme
Biliyormusun hiç merak etmiyorum.

@RüzgarGülü Umarım doğru ata oynarsın 😄🤣

İkinizde bu kadar anlamın içinde boğulursunuz Kaancım... Etiket ettiklerimde daha önce Alinanın karşısındakine çoğu kez oy veren kişiler.

Alina ile Ayça karşılaşırken @RüzgarGülü 'nü etiketlemişsin ve sonrasında Alina'ya oy vermiş kendisi. Baskı altında kalıp kalmadığını bilemem.

Nolursa olsun yönlendirme yapmış oldun. Bu yüzden etiketleri sadece etkinlik sahipleri yapmalı.

Alina ile Ayça karşılaşırken @RüzgarGülü 'nü etiketlemişsin ve sonrasında Alina'ya oy vermiş kendisi. Baskı altında kalıp kalmadığını bilemem.

Nolursa olsun yönlendirme yapmış oldun. Bu yüzden etiketleri sadece etkinlik sahipleri yapmalı.
@RüzgarGülü Seninle kurduğum samimiyetin sorun olacağını tahmin etmemişdim.

Seni etki altına alıp,zorla oy verdirttiysem kusura bakma dostum.

İnsanlar samimi olmakda dert bu forumda. Aynı fikirde olunca hemen yönlendirildi damgası vuruluyor.

Neyse. ben dersimi aldım.

oyumu verir çeker gideirm bir daha.

Seni etki altına alıp,zorla oy verdirttiysem kusura bakma dostum.

İnsanlar samimi olmakda dert bu forumda. Aynı fikirde olunca hemen yönlendirildi damgası vuruluyor.

Neyse. ben dersimi aldım.

oyumu verir çeker gideirm bir daha.
Oy vermekle alakalı etiket yapmadığın sürece istediğini yapabilirsin abi.

İyi akşamlar, iyi forumlar.

Haydi Alina'm :bhr:

1740240829060.jpeg

İkide bir boğulursunuz diyorsun ya, 10 senedir olmuyoruz yine olmayız merak etme diye yazıyorum bende haliyle.
yıllardır olan kuralları ve uyguladığımız durum nedense bir anda yadırgamaya başladın. Sorun yoktu şu ana kadar.
Sadece sana uygulanan bir durum değil.
Sonuç olarak sen oy oranını ayrıntısı ile belli ettin mi ettin.
Yok artık :A
------

Sonuçları merak ediyor insan :A
------

Miray sonradan pişman olmuş rolü reddettiğine :A Aşk101 ile Alina'nın popülerliği daha da arttı :A
Merakına erken yenilmişsin :A
Miray’ın dizilerini izlemedim (Hudutsuz Sevda bir kaç Bölüm baktım). Galiba popüler dizilerde oynamış anladığım kadarıyla. İyi ilerlemesi bir tık şaşırttı.

• Güldürdün
Reactions: Bully
İkide bir boğulursunuz diyorsun ya, 10 senedir olmuyoruz yine olmayız merak etme diye yazıyorum bende haliyle.
yıllardır olan kuralları ve uyguladığımız durum nedense bir anda yadırgamaya başladın. Sorun yoktu şu ana kadar.
Sadece sana uygulanan bir durum değil.
Sonuç olarak sen oy oranını ayrıntısı ile belli ettin mi ettin.

Yok artık :A
------

Merakına erken yenilmişsin :A
Miray’ın dizilerini izlemedim (Hudutsuz Sevda bir kaç Bölüm baktım). Galiba popüler dizilerde oynamış anladığım kadarıyla. İyi ilerlemesi bir tık şaşırttı.
Bende öyle, çok uzun olmuyor karar verme sürecim :A

Medcezir, Vatanım Sensin, Kuş Uçuşu, Saygı ve Hudutsuz Sevda baya tutmuş dizileri.

Bu başarısında Kuş Uçuşu ve Hudutsuz’un etkisi büyük en güncel dizileri onlar olduğu için.

• Güldürdün
Bende öyle, çok uzun olmuyor karar verme sürecim :A

Medcezir, Vatanım Sensin, Kuş Uçuşu, Saygı ve Hudutsuz Sevda baya tutmuş dizileri.

Bu başarısında Kuş Uçuşu ve Hudutsuz’un etkisi büyük en güncel dizileri onlar olduğu için.
Hiç biri izlediğim dizi değil.
Vatanım Sensin sosyal medyada aşk mevzuları vardı galiba.
Medcezir bir kaç sahne denk gelmiştim. Diğerleri hiç denk gelmedim. Hudutsuz ise verilen bir söz sebebi ile izlemiştim. Ara ara fragman bakıyorum
Güzellik göreceli bir şey. Yüzü güzel ama daha öncede demiştim fizik olarak beğenmiyorum :A

• Güldürdün
Hiç biri izlediğim dizi değil.
Vatanım Sensin sosyal medyada aşk mevzuları vardı galiba.
Medcezir bir kaç sahne denk gelmiştim. Diğerleri hiç denk gelmedim. Hudutsuz ise verilen bir söz sebebi ile izlemiştim. Ara ara fragman bakıyorum
Güzellik göreceli bir şey. Yüzü güzel ama daha öncede demiştim fizik olarak beğenmiyorum :A
Vatanım Sensin, Miray ve Pınar Deniz'i baya yükseltti.

Miray ve Kubilay, dizide üvey abi-kardeşi oynuyorlardı. Sonra sevgili olup ayrıldılar. Miray ve Boran Kuzum'un karakterler dizide sevgililerdi, onlara baya shipler yapılıyordu sosyal medyada.

Ben de seninle aynı yerdeyim. Yüzü güzel ama fizik olarak çok iyi değil :A

• Güldürdün
Vatanım Sensin, Miray ve Pınar Deniz'i baya yükseltti.

Miray ve Kubilay, dizide üvey abi-kardeşi oynuyorlardı. Sonra sevgili olup ayrıldılar. Miray ve Boran Kuzum'un karakterler dizide sevgililerdi, onlara baya shipler yapılıyordu sosyal medyada.

Ben de seninle aynı yerdeyim. Yüzü güzel ama fizik olarak çok iyi değil :A
Bu tarz etkinliklerde genelde kaybeden tarafta oluyorum. Nadiren doğru yoldayım. Bakalım bu sene ne olacak :A

• Güldürdün
Bu tarz etkinliklerde genelde kaybeden tarafta oluyorum. Nadiren doğru yoldayım. Bakalım bu sene ne olacak :A
Hazal Kaya ve Ayça Ayşin ile kaybeden taraftaymışsın :A

Bakalım bu sene şeytanın bacağını kırabilecek misin :A

• Güldürdün
Hazal Kaya ve Ayça Ayşin ile kaybeden taraftaymışsın :A

Bakalım bu sene şeytanın bacağını kırabilecek misin :A
Yok Ayça İle Alina olarak aslında elitti. Hatta Alina bir tık ağır ama fark olmaması için öyle oynamıştım :A
Bu sene her şekilde kaybeden taraf olacağım. Diğer grupta kim kazanırsa ona gidecek oyum :A

• Güldürdün
Yok Ayça İle Alina olarak aslında elitti. Hatta Alina bir tık ağır ama fark olmaması için öyle oynamıştım :A
Bu sene her şekilde kaybeden taraf olacağım. Diğer grupta kim kazanırsa ona gidecek oyum :A
Bakarsın diğer gruptaki finalde sürpriz yapar ve kazanan tarafta olursun :A

• Güldürdün
Hiç belli olmaz cidden.
Burada fark beklerken neler oldu :A
Bir kaç güzel sürprizler yapıp durdu :A
Aynen, ikili elemelerde her an her şey olabiliyor :A

Şarkılarda durumlar daha belirgin ama güzellerde değişken ve sürprizlere açık :A

• Güldürdün