ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

4. sezon %99 olacak hasetinden çatla
Olur da Raci usta inşaat işlerini toparlayamazsa en kötü senaryoyu sadece Bahadır yazar yine de bitirmez

kız senin keltoş hızırla onun yavrusu parlak hızır aliye mi bağlı olacaktı tabisi de deniz çakıra bağlı
biraz da sanem çelik

Aaa bu kadını sevmem ama diziye bir heyecan katmıştı o sezon sons ezondan iyiydi
kız sen yokken @Almila döndü zaten @dizi kolik dönmüştü ; kem gözlü @vadikızı teyze ve dış mihrak @Dosi çoktan anlaştı yani cadolozluk tahtın sallanıyor
@denizz19 seni geçerse mesaj sayısında artı kseni @destere nin yanına postalarız öteki dul @kerem i de al birlikte destere ile harunun yanına gidin
@mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Billy Kane @serhatt @cookies @MasacRE- @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @dreamy @turkuazz

Hhaha @dizi kolik in burda olmasından en çok ben memnunum ayoll @Almila ı da tanıyorum foruma renk katılması eski üyelerin gelmesi huzur açısından en çok beni sevindirir

Hhaha @dizi kolik in burda olmasından en çok ben memnunum ayoll @Almila ı da tanıyorum foruma renk katılması eski üyelerin gelmesi huzur açısından en çok beni sevindirir
hayatım ben de mutluyumtek kadın üye sendin millet sana bakıp gay oluyordu durmadan kadın üye sayısı çoğalsın da forumda rahat rahat dolaşayım