Aman sapıklar uzak dursun bendenForumun Milli sapığı
Pis sapık değil ayoll sempatik sapık forumumuzun Tolga ÇeviğiAman sapıklar uzak dursun benden
Iyyy hiç sevmiyorum bu adamıPis sapık değil ayoll sempatik sapık forumumuzun Tolga Çeviği
Twitter'da paylaştığım videoyu gördün kesin denk geldi izledim sadece abartılacak bir şey Yok@denizz19 duyduğuma göre göz ucuyla takip ediyormuşsun, şimdi başlarsan 1 aya yetişirsin seni de bekliyoruz yeni sezona
Bu sezondan çok umutluyum insanların beklediği aksiyon sezonu geliyorDizinin Kıbrıs'ta çekimleri var, çok kaliteli ve iddialı geliyoruz yeni sezona. Ayrıca Mustafa Üstündağ'da gözükmüş.
@Çiğdem- @batuhankaralar
Kumarhane derken 😱 Sanırım ilk bölümün Kıbrıs'ta çekilmesinin sebebi buDizinin Kıbrıs'ta çekimleri var, çok kaliteli ve iddialı geliyoruz yeni sezona. Ayrıca Mustafa Üstündağ'da gözükmüş.
@Çiğdem- @batuhankaralar
Kumarhane derken 😱 Sanırım ilk bölümün Kıbrıs'ta çekilmesinin sebebi bu
Bu arada Meryem reisimiz gitti diye kadın sahnelerinin hiç olmaması olmaz, ev sahneleri dizinin AB izleyici tarafını çekiyordu umarım orayı tamamen kapatmazlar.
Bu sezondan çok umutluyum insanların beklediği aksiyon sezonu geliyor
4 Ecünnü transferi iptal olmuş . Asıl dizi şimdi başlıyor @batuhankaralar @xemrexxx @Arslan Bey @serhattMeryem olmadığı için ecünnü sahneleri kesin azalır, aksiyon sahneleri artar. Hadi yine iyisin.
Kız burada melun avına çıkacağına dizinin yeni bölümünü yayınladım az ona bakSuzili sezon oynuyor a2 de kaçırma @xemrexxx
Aaa yeni geldim bildirimlere tek tek bakıyorum patlamaKız burada melun avına çıkacağına dizinin yeni bölümünü yayınladım az ona bak