Alpaslanı çıkarıp yerine Hızır Ali gelmelidiziden çıksa daha iyi olur
Alpaslanı çıkarıp yerine Hızır Ali gelmelidiziden çıksa daha iyi olur
Daha çok beklersin,herkes AlpaslancıAlpaslanı çıkarıp yerine Hızır Ali gelmeli
4. sezon %99 olacak hasetinden çatla Olur da Raci usta inşaat işlerini toparlayamazsa en kötü senaryoyu sadece Bahadır yazar yine de bitirmezBatuhan dizi dışı dediyse diziyle alakalı oldu kesinleşti
Deniz Çakıra bağlı yeni sezon bence , Deniz Çakır ölücekse o ölür final olur ama ölmücekse yeni sezon mutlaka olur ve olmalıda zaten çok az kaldı böyle kaliteli aksiyon dizileri @xemrexxx
kız senin keltoş hızırla onun yavrusu parlak hızır aliye mi bağlı olacaktı tabisi de deniz çakıra bağlı biraz da sanem çelikBatuhan dizi dışı dediyse diziyle alakalı oldu kesinleşti
Deniz Çakıra bağlı yeni sezon bence , Deniz Çakır ölücekse o ölür final olur ama ölmücekse yeni sezon mutlaka olur ve olmalıda zaten çok az kaldı böyle kaliteli aksiyon dizileri @xemrexxx
Sanem Çelik Meryemin yerine geçerse diziyi kimse izlemez bence Sanem gebersin Meryem yerinekız senin keltoş hızırla onun yavrusu parlak hızır aliye mi bağlı olacaktı tabisi de deniz çakıra bağlı biraz da sanem çelik
sen geber.ssSanem Çelik Meryemin yerine geçerse diziyi kimse izlemez bence Sanem gebersin Meryem yerine
sen geber.ss
@batuhankaralar Olumlu konuştukça şüphelerim dahada artıyor Bir ikinizin birde Uçan Kuşun haberlerinden hiç doğruluk göremedik4. sezon %99 olacak hasetinden çatla Olur da Raci usta inşaat işlerini toparlayamazsa en kötü senaryoyu sadece Bahadır yazar yine de bitirmez
ilyas gayet baktıAlpaslan ile İLyas buna bakar mı hiç
yoklukta olan cookies gibi sana bakar bir kereYoklukta olduğu için
Aaa bu kadını sevmem ama diziye bir heyecan katmıştı o sezon son sezondan iyiydiAlpaslan ile İLyas buna bakar mı hiç
kız sen yokken @Almila döndü zaten @dizi kolik dönmüştü ; kem gözlü @vadikızı teyze ve dış mihrak @Dosi çoktan anlaştı yani cadolozluk tahtın sallanıyor @denizz19 seni geçerse mesaj sayısında artı kseni @destere nin yanına postalarız öteki dul @kerem i de al birlikte destere ile harunun yanına gidin @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Billy Kane @serhatt @cookies @MasacRE- @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @dreamy @turkuazzAaa bu kadını sevmem ama diziye bir heyecan katmıştı o sezon sons ezondan iyiydi
Hhaha @dizi kolik in burda olmasından en çok ben memnunum ayoll @Almila ı da tanıyorum foruma renk katılması eski üyelerin gelmesi huzur açısından en çok beni sevindirirkız sen yokken @Almila döndü zaten @dizi kolik dönmüştü ; kem gözlü @vadikızı teyze ve dış mihrak @Dosi çoktan anlaştı yani cadolozluk tahtın sallanıyor @denizz19 seni geçerse mesaj sayısında artı kseni @destere nin yanına postalarız öteki dul @kerem i de al birlikte destere ile harunun yanına gidin @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Billy Kane @serhatt @cookies @MasacRE- @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @dreamy @turkuazz
hayatım ben de mutluyumtek kadın üye sendin millet sana bakıp gay oluyordu durmadan kadın üye sayısı çoğalsın da forumda rahat rahat dolaşayımHhaha @dizi kolik in burda olmasından en çok ben memnunum ayoll @Almila ı da tanıyorum foruma renk katılması eski üyelerin gelmesi huzur açısından en çok beni sevindirir
destere dünden hazır parlakların kucağına atlamaya
Hahah hep o yokken açılıyor bu konular o geldinde olmuyor gerçekten tuhaf ayolldestere dünden hazır parlakların kucağına atlamaya