Forumu iki kere bırakıp gideceğim diyen biri için fazla iddialı bir cümle değil mi?Vadi'nin başlamasını istediğim tek bir postu alıntıla foruma bir daha girmem
Forumu iki kere bırakıp gideceğim diyen biri için fazla iddialı bir cümle değil mi?Vadi'nin başlamasını istediğim tek bir postu alıntıla foruma bir daha girmem
Karşımızda 2 ciddi rakip var, en durağan bölümde bile en az 2 adam öldürüyoruz biraz soluklanmakta fayda var Raci ustanın kalemini biliyoruz şu gereksiz olaylar bitsin reytingleri patlatmaya devam ederizReytinglerden sonra Raci Şaşmaz artık başını öne eğip düşünmeli. Neden bu sonuçlar böyle geliyor diye.
Ben artık Ünal'ı sahada görmek istiyorum. Öyle kuru tehdit artık iş görmüyor. Ünal bir kaç kişiyi bizzat öldürecek ki gücü anlaşılsın. Aynı şey Hızır içinde geçerli bir adamı tehdit eder 10 bölüm sonra öldürür. Kötü karekterler çoğalmalı. İlk sezonda kim nedir belli olmadığı için çok iyi işler çıkardık. Ama şuan öyle bir gizem yok. Gerektiğinde öldüreceksin birkaç oyuncuyu.
Tipi karekterine de artık bir çözüm bulunmalı. Bütün bölüm oyunca Tipi Aga'nın maceralarını izledik aynısını daha öncede gördük. Ama bu sefer umutluyum çünkü Tipi'nin değişeceğinin sinyalini aldım. İşin bir de Ömer tarafı var ön plana çıkarılacak başka oyuncu mu kalmadı?
Artık Hasan Bey karekteri de sahaya çıkarılmalı. Öyle sezon sonu getirip Rüstem gibi öldürülmesi bize bir şey kazandırmaz.
Reytinglerden sonra Raci Şaşmaz artık başını öne eğip düşünmeli. Neden bu sonuçlar böyle geliyor diye.
Ben artık Ünal'ı sahada görmek istiyorum. Öyle kuru tehdit artık iş görmüyor. Ünal bir kaç kişiyi bizzat öldürecek ki gücü anlaşılsın. Aynı şey Hızır içinde geçerli bir adamı tehdit eder 10 bölüm sonra öldürür. Kötü karekterler çoğalmalı. İlk sezonda kim nedir belli olmadığı için çok iyi işler çıkardık. Ama şuan öyle bir gizem yok. Gerektiğinde öldüreceksin birkaç oyuncuyu.
Tipi karekterine de artık bir çözüm bulunmalı. Bütün bölüm oyunca Tipi Aga'nın maceralarını izledik aynısını daha öncede gördük. Ama bu sefer umutluyum çünkü Tipi'nin değişeceğinin sinyalini aldım. İşin bir de Ömer tarafı var ön plana çıkarılacak başka oyuncu mu kalmadı?
Artık Hasan Bey karekteri de sahaya çıkarılmalı. Öyle sezon sonu getirip Rüstem gibi öldürülmesi bize bir şey kazandırmaz.
Devremkimsesiz yaşarın düşmanı olarak yakışır edhoya
Nereye kaçıyorsun ya daha yeni başlamıştıkkız neyse @Çiğdem- ve @batuhankaralar a kötü anılarını hatırlatacak şu videoyla geceyi kapatayım @Forumdash @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @Aserat @eskici @gözlemci @S.G.A.T.
Nereye kaçıyorsun ya daha yeni başlamıştık
Aaa bırak gitsin ayoll hazır denk gelmemişkenkız neyse @Çiğdem- ve @batuhankaralar a kötü anılarını hatırlatacak şu videoyla geceyi kapatayım @Forumdash @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @Aserat @eskici @gözlemci @S.G.A.T.
Kaçtı işte hemenAaa bırak gitsin ayoll hazır denk gelmemişken
Aaa bu gün baya maruz kaldık kendisineKaçtı işte hemen
Ben hiç karşılaşmadımAaa bu gün baya maruz kaldık kendisine
Mezarına gidince geldin çünkü ayollBen hiç karşılaşmadım
Kıskançlıktan çatlıyordur my den daha kaliteli bir dizi olduğu içinMezarına gidince geldin çünkü ayoll
Fatih izliyordu çatlaya çatlaya şurası bizim burada çekildi diyip duruyor