Aaa ben bir ara ortadan ikiye ayrılıcak sandım ama tam parça bölümü bitirebildiKıskançlıktan çatlıyordur my den daha kaliteli bir dizi olduğu için![]()
![]()
Puan falan vermiş dekorlara 1-2 oyu nc uluklara 5 falan
Aaa ben bir ara ortadan ikiye ayrılıcak sandım ama tam parça bölümü bitirebildiKıskançlıktan çatlıyordur my den daha kaliteli bir dizi olduğu için![]()
![]()
Onun puanlamasını kaale alan kimAaa ben bir ara ortadan ikiye ayrılıcak sandım ama tam parça bölümü bitirebildi![]()
![]()
Puan falan vermiş dekorlara 1-2 oyu nc uluklara 5 falan![]()
Sen yor um yapmışmıydın bakayım unutkanlığı banada bulaştırdınızOnun puanlamasını kaale alan kim![]()
![]()
Yaptım tabiSen yor um yapmışmıydın bakayım unutkanlığı banada bulaştırdınız![]()
Aaa izliyorum diyordun en son bir de beğendiğini hatırlıyorum okadarYaptım tabiunutkanlık sende her zaman vardı zaten teyzecim
![]()
![]()
Evet çok beğendim diziyiAaa izliyorum diyordun en son bir de beğendiğini hatırlıyorum okadar@kerem ile teyze diye diye bunaklık aşıladınız bana piskolojik olarak
![]()
![]()
![]()
bende gördüm bu paylaşımı,soru işaretleriyle dolu,ne demek istedi acaba,dizi dışı bişeyle mi alakalı yoksa diziyle miozan akbaba diziye veda mı ediyor yoksa yada final mi oluyor dizi ??
![]()
Dizi dışı merak etmeyinbende gördüm bu paylaşımı,soru işaretleriyle dolu,ne demek istedi acaba,dizi dışı bişeyle mi alakalı yoksa diziyle mi![]()
o zaman boşanıyor başka bir şey gelmiyor aklımaDizi dışı merak etmeyin![]()
ozan akbaba diziye veda mı ediyor yoksa yada final mi oluyor dizi ??
![]()
bende gördüm bu paylaşımı,soru işaretleriyle dolu,ne demek istedi acaba,dizi dışı bişeyle mi alakalı yoksa diziyle mi![]()
Batuhan dizi dışı dediyse diziyle alakalı oldu kesinleştiDizi dışı merak etmeyin![]()
Bu dizi böyle bi parlağı kaybetmemeliBatuhan dizi dışı dediyse diziyle alakalı oldu kesinleşti![]()
![]()
Deniz Çakıra bağlı yeni sezon bence , Deniz Çakır ölücekse o ölür final olur ama ölmücekse yeni sezon mutlaka olur ve olmalıda zaten çok az kaldı böyle kaliteli aksiyon dizileri@xemrexxx
İlyasın çıkıcağını sanmam bitiyor demek istemiştir Deniz ölürse biterBu dizi böyle bi parlağı kaybetmemeli![]()
![]()
HIZIR öğrenince kıyametler kopacakİlyasın çıkıcağını sanmam bitiyor demek istemiştir Deniz ölürse biter
Hızır hala öğrenemedi![]()
Senin Alpaslanı sopalasınHIZIR öğrenince kıyametler kopacak
Zaten en ufak bişey de Alpaslanı silmesi canımı sıkıyorSenin Alpaslanı sopalasın![]()
![]()
![]()
Aaa Alpaslanda Hızırın arkasından hep iş çeviriyor ayoll birde Hızır Aliye kızıyorduZaten en ufak bişey de Alpaslanı silmesi canımı sıkıyorSopa atarsa sete molotoflu saldırı yaparım
![]()
![]()
![]()
Ailesi için yapıyor alpaslanAaa Alpaslanda Hızırın arkasından hep iş çeviriyor ayoll birde Hızır Aliye kızıyordu![]()
Hızır Alide öyle hem büyük plan kurmuş ama son bölümlerde çok geride kaldıAilesi için yapıyor alpaslan![]()
diziden çıksa daha iyi olurHızır Alide öyle hem büyük plan kurmuş ama son bölümlerde çok geride kaldı![]()