ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Hhaha @dizi kolik in burda olmasından en çok ben memnunum ayoll @Almila ı da tanıyorum foruma renk katılması eski üyelerin gelmesi huzur açısından en çok beni sevindirir :Z:Z:Z
Canım biliyorsun Hürrem zihniyetli @xemrexxx kafasında harem kavgaları kurup kuduruyor. :A Ay bırakalım hayal dünyasında yaşasın. :F

Tatlım Emre'ye bırakma sen yine de işini, erkek sandığın kadın da çıkabilir yani o kadar distopik bir şey bile yaşayabilirsin. @xemrexxx :F
@dester gibi dişi sinek görse diliyle yakalayıp öpmeye çalışan bir canlıyı bile kaçırdı çiğdem cadolozu artık kimi gösterirsem kabul edecek mecbur:A

Tatlım Emre'ye bırakma sen yine de işini, erkek sandığın kadın da çıkabilir yani o kadar distopik bir şey bile yaşayabilirsin. @xemrexxx :F
@dester gibi dişi sinek görse diliyle yakalayıp öpmeye çalışan bir canlıyı bile kaçırdı çiğdem cadolozu artık kimi gösterirsem kabul edecek mecbur:A
Yine koca buldunmu sorularını alıp geldik :F Ayy fındıktan geleli 1 ay olmuş hemen nerede bulacaz ayoll yarın gitsem köye aynı kişiler yine soracak :A :A :A

kız sen yokken @Almila döndü zaten @dizi kolik dönmüştü ; kem gözlü @vadikızı teyze ve dış mihrak @Dosi çoktan anlaştı yani cadolozluk tahtın sallanıyor :A @denizz19 seni geçerse mesaj sayısında artı kseni @destere nin yanına postalarız öteki dul @kerem i de al birlikte destere ile harunun yanına gidin :A @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @Billy Kane @serhatt @cookies @MasacRE- @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @dreamy @turkuazz
Nasıl bir hayal gücüne sahipsin anlayamıyorum ki. :A