Polat Şaşmaz
Favori Üye
Saatler geri alınacak o zaman 1 olacak, şimdi 2 olmalı.Net 01. o
1 saat değilmi.
Avrupada genelde bize göre 1 saat oluyor.Saatler geri alınacak o zaman 1 olacak, şimdi 2 olmalı.
Hacı, bunlar kardeş et ve tırnak gibi. Ömür boyu böyle sürecek değil elbet barışacaklar. Olan arada bize oluyor. Çünkü Raci'nin kaleminin güzelliği Hızır'ın anlattığı hikayelerden hemen anlaşılıyor. Adam harbi bu işin uzmanı.@sürgünüm senin istihbarat saglam Necati Sasmaz ile Raci Sasmaz baristilar mi ?
İnşallah barismislardir. Sordum herhalde sana bunu sende olumsuz cevao vermistin diye hatirliyorum. Sence Vadiye tekrar donebilir mi bu uclu ?Hacı, bunlar kardeş et ve tırnak gibi. Ömür boyu böyle sürecek değil elbet barışacaklar. Olan arada bize oluyor. Çünkü Raci'nin kaleminin güzelliği Hızır'ın anlattığı hikayelerden hemen anlaşılıyor. Adam harbi bu işin uzmanı.
Bence Vadi birkaç sene içerisinde biter. Tamam benim de en çok sevdiğim dizi ama miladı doluyor bence. 3-5 reytinglere düşmesini beklemeyeceklerdir, çok izleniyor iken de tadında bırakılmalı. Yoksa düşük reytinglerle bırakmak koskoca Vadi'ye yakışmaz. Bitmese de ömür boyu izlerim orası ayrı benim için sıkıntı yok.İnşallah barismislardir. Sordum herhalde sana bunu sende olumsuz cevao vermistin diye hatirliyorum. Sence Vadiye tekrar donebilir mi bu uclu ?
Hedefte 2023 vardi be aga. Oturup esimle cocugumla izleyecektim bana karismak dusmez ama benim yerime sen bu tadi yasa bize de anlatirsinBence Vadi birkaç sene içerisinde biter. Tamam benim de en çok sevdiğim dizi ama miladı doluyor bence. 3-5 reytinglere düşmesini beklemeyeceklerdir, çok izleniyor iken de tadında bırakılmalı. Yoksa düşük reytinglerle bırakmak koskoca Vadi'ye yakışmaz. Bitmese de ömür boyu izlerim orası ayrı benim için sıkıntı yok.
Aynı hedefi ben 12 sene önce askerde koymuştum. Hala bir yuva kuramadık, kader kısmet meselesi bu işler. Allah bize de nasip eder inşallah. İyi temennilerin için ayrıca teşekkür ederim.Hedefte 2023 vardi be aga. Oturup esimle cocugumla izleyecektim bana karismak dusmez ama benim yerime sen bu tadi yasa bize de anlatirsin
İnşallah.Aynı hedefi ben 12 sene önce askerde koymuştum. Hala bir yuva kuramadık, kader kısmet meselesi bu işler. Allah bize de nasip eder inşallah. İyi temennilerin için ayrıca teşekkür ederim.
Yürüyüşünden benzetemedim ben, bilmiyorum.0:29 kısımda maç oynayan kişi kenan çobanmış arkada beyaz tişörtlü adam son fotosundakı halınede benziyor ayy bu bölümde giriyor galiba diziye en tuhafıda o kısım televzyonda verilen fragmandan çıkartılmış aynı fragman ama televizyonda verilirken o dediğim kısımı çıkarmışlar ama youtubedeki fragmanda duruyor tabikide
@sürgünüm @Castei @china_shangai @Billy Kane @Polat Şaşmaz @EFE UYSAL
@turkuazz
ben dikkate almamıstım o söylentileri ama şuan atv kırgın çiçekler izliyorum 2-3 defa televizyonda gördüm bu fragmanı maç kısmını çıkartmışlar neden çıkartırlarki ben umutladım vllaYürüyüşünden benzetemedim ben, bilmiyorum.
o adam olabilir ozaman yürüyüşünü bilmem ama saç kesimi vucut yapısı kenan çobanın aynısı vlla
diziye kesin olarak katıldı bu bölüm yada diğer bölüm girmesini bekliyoruz bakalımKenan Çoban dizide oynuyor mu ?
Şu adamı diyordun değil mi?o adam olabilir ozaman yürüyüşünü bilmem ama saç kesimi vucut yapısı kenan çobanın aynısı vlla
ama televizyonda o sahneyi eksmişler oyüzden dikkatimi çekti buraya ayzmak istedim
🙂🙂🙂
vet tişört rengi aynı saç kesimide aynı acaba kenan çoban olduğunu milelt anlayınca televizyondan oyüzdenmi kesildi yada fragmana yanlıslıklamı koydular youtubede kenan çoban olduğuna dahil söylentiler vardı bende benzetiyordum açıkcası ama bu akşam televizyonda bu sahnenin kesildiğini görünce kenan çoban olduğuna emin oldumŞu adamı diyordun değil mi?
neden çıkartılmış ki ya0:29 kısımda maç oynayan kişi kenan çobanmış arkada beyaz tişörtlü adam son fotosundakı halınede benziyor ayy bu bölümde giriyor galiba diziye en tuhafıda o kısım televzyonda verilen fragmandan çıkartılmış aynı fragman ama televizyonda verilirken o dediğim kısımı çıkarmışlar ama youtubedeki fragmanda duruyor tabikide
@sürgünüm @Castei @china_shangai @Billy Kane @Polat Şaşmaz @EFE UYSAL
@turkuazz
kenan çobanın olduğu fark edildiği için olabilir bölüme süpriz giricekti galiba bu akşam kenan çoban diziye giriyor gibi görünüyor o adam kenan çoban büyük ihtimalleneden çıkartılmış ki ya