ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

@batuhankaralar asil sen kusura bakma izleme yani pehh vadi bitsinmis kardesim begenmiyorsan izleme daha dunku vadi cakmasi zinayi pezolugu hos gosteren kendi aralarinda komik bir sekilde mafyacilik oynayan sirf reyting icin gecmisini cope atan adamlarin dizisini izle ama kalkip vadiyle falan kiyaslayip birde vadiyi eskiya uzerinden elestirmeye kalkma eskiya kim be vadiyle kiyas edilmesi bile buyuk hakarettir

bugünkü bölüm 10 üzerinden 10'luktu. replikler mükemmeldi. çakır'ın anlattığı aslan hikayesinde sesli güldüm. :D sahnelerin hepsi şahaneydi bugün. özellikle bir sahne var ki, çakır'ın adamları öldürttüğü sahne müthişti. ve birde şu replik, -sende camiye git pazar günü cami kapalı mı. (onun başı da vardı da şu an aklıma gelmedi izleyenler anlamıştır. :D ) yani bölüm kusursuzdu, 90 dakika sürdü yanılmıyorsam aksiyon eksik olmadı o yüzden. umarım hep 90 dakika sürer.
Hızır orda bugün Pazar demişti. İlyas da abi Pazar oldu mu ne oluyor, sanki Kilise'ye mi gidicez gibi bir laf etti. Hızır da ''sen de o zaman Cami'ye git'' dedi. :)

Şu Dadaş'ın İstanbul'da fakir fukara bulamamasına ne diyorsun? :) Bir de Hızır'ın anası var bence en komik o dizi de. :)

Bende izlediğim kısımları yorumlayayım. :D Çakır çok iyi rol yapıyor Aslan hikayesi çok iyiydi, annesi de diziye renk katıyor hareketleri konuşmaları falan güldürüyor beni.Meryemde çok cesaretli dim dik duruyor ayakta helal olsun.Repliklerde fenaydı sözler tam yerindeydi. Hepsini izleyemdim izleyecem yarın. :D

@EFE UYSAL Barcelona'dan Arda Turan'da izliyormuş.
CPilizSUsAQP14Y.jpg