ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

kenan çobanın olduğu fark edildiği için olabilir bölüme süpriz giricekti galiba bu akşam kenan çoban diziye giriyor gibi görünüyor o adam kenan çoban büyük ihtimalle
:Z:Z:Z
o zaman sürprizin tadı kaçmasın diye yapmışlardır diyemi kaldırıldı diyorsun:)..haklısın olabilir

o zaman sürprizin tadı kaçmasın diye yapmışlardır diyemi kaldırıldı diyorsun:)..haklısın olabilir
ayy bana göre öyle çünkü televizyonda verilen yeni bir 2.fragman değildi youtubedeki fragmanın aynısı sadece maç sahnesini çıkartmışlar televizyonda o sahneyi göstermiyorlar dün 3-4 defa baktım dikkatlice o sahneyi çıkartmışlar fragmandan oyüzden biraz daha umutlandım şu set remindende kenan çoban olduğu belli bence set resimleride çıkmış zaten
:A:A:A
CP3uI-rWsAA2jA_.jpg

ayy bana göre öyle çünkü televizyonda verilen yeni bir 2.fragman değildi youtubedeki fragmanın aynısı sadece maç sahnesini çıkartmışlar televizyonda o sahneyi göstermiyorlar dün 3-4 defa baktım dikkatlice o sahneyi çıkartmışlar fragmandan oyüzden biraz daha umutlandım şu set remindende kenan çoban olduğu belli bence set resimleride çıkmış zaten
:A:A:A
CP3uI-rWsAA2jA_.jpg
bu akşamki bölüm heyecanlı olacak gibi sanırım..:) birde bu sürprizin olacağını düşünürsek tabiki heyecan dahada katlanıyor...

bu akşamki bölüm heyecanlı olacak gibi sanırım..:) birde bu sürprizin olacağını düşünürsek tabiki heyecan dahada katlanıyor...
ayy tabi bölüm yayınlanamdan hiçbirşey belli değil ama bu akşam olmasa bile kenan çoban yakına diziye eksin giricek çünkü diziye kein oalrak katıldı sadece hangi bölüm giricek onu bilmiyoruz ayy inş bu akşam olur olmazsada haftaya kein olur gibi ama diziye katıldığı kesin yanı o yönden sıkıntı yok selçuk yöntem tam kesin değil ama onuda bekliyoruz inş oda gelicek :Z:Z:Z

Şahin Ağa tanıtım da yer aldı. Kenan Çoban'ın yer almaması üzdü. @Çiğdem- @turkuazz @Castei
tahminlerim doğru çıktı jeneriğe eklenmiş kenan çoban bölümün son sahnesinde ortaya çıkıcak galiba :Z:Z:Z

bölüm bencede durgundu ama kenan çobanla biterse eğer bu bölüm haftaya seyirci kaybımız olmaz bence 🙂🙂🙂

ayyy bu arada şahin ağa eski vadide sankı yaa çakır hiç ölmemiş gibi hapishanede bulusmalarında duygulandım :T