- Reaksiyon puanı
- 65,198
- Puanı
- 1,059
Meryem bu kadar sağlam laflar ettiğine göre güvendiği bir yerler vardır bence.Yeni bir Laz Ziya ciksa kotu mu olur
Meryem bu kadar sağlam laflar ettiğine göre güvendiği bir yerler vardır bence.Yeni bir Laz Ziya ciksa kotu mu olur
Ben diyorum ki bu konseyin bir üst konsülü de vardir bence o da eski Vadide ki kurtkar konseyi gibi olabilir.Meryem bu kadar sağlam laflar ettiğine göre güvendiği bir yerler vardır bence.
Malzeme çok bence her hafta Vadi'den bir isim katılacak.Ben diyorum ki bu konseyin bir üst konsülü de vardir bence o da eski Vadide ki kurtkar konseyi gibi olabilir.
Sence bu dizi nereye kadar gider Deli Yurek gibi 3-4 sezon mu yoksa Vadi gibi gittigi yere kadar mi surerMalzeme çok bence her hafta Vadi'den bir isim katılacak.
O da dursun bir zahmetSırada Memati var onuda bekliyoruz.
bu dizide şuan tek eksik bence selçuk yöntem gerçi butür dizilerde selçuk bey olmaması herzaman bir eksikliktir onun gelmesini kenan çobandan daha çok istiyorum 🙂🙂🙂Sırada Memati var onuda bekliyoruz.
Hatırlarsan 2 hafta önce şöyle demiştim. Dizi eğer tutarsa yapımcı firmanın (Raci Şaşmaz) eline para geçecek, böylece istediği tranferleri yapabilir demiştim. Ve eski Vadi oyuncuları hiç yadırganmıyor, herkes Selçuk Yöntem ve Gürkan Uygun'u da görmek istiyor. Transferler devam eder bence dizide uzun soluklu olur.Sence bu dizi nereye kadar gider Deli Yurek gibi 3-4 sezon mu yoksa Vadi gibi gittigi yere kadar mi surer
ayolll beyaz karanfilde şu karizmasıyla çıksaydı belki o dizininde şansı olurdu kenan çobanı uzun süre görmediğim içinmi bilmiyorum ama çok karizmatik görünüyorAbdülhey geldi, sıra Memati'de.
Yeni dizisi başlamadı bence tutan bir diziye gelebilir. Bu iş biraz da paraya bakar.O da dursun bir zahmet
Eski arkadaslarini gorunce hic parayi dusunmez gelir benceYeni dizisi başlamadı bence tutan bir diziye gelebilir. Bu iş biraz da paraya bakar.
Bakışları felaketti. Abdülhey'in daha önce hiç böyle baktığını hatırlamıyorum. Hatırlarsan Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi Terör dizisinde acayip bir bakışı vardı ilk gördüğümde acayip heyecanlanmıştım. Çünkü o bakışı daha önce hiç yapmamıştı. Burda da Abdulhey çok faklı baktı. Demek ki boş durmamış oyunculuğunu geliştirmiş.ayolll beyaz karanfilde şu karizmasıyla çıksaydı belki o dizininde şansı olurdu kenan çobanı uzun süre görmediğim içinmi bilmiyorum ama çok karizmatik görünüyor
aaa sanki çakırla ilk birkaç bölüm kavgalı olucak gibi bir görüntüsü varBakışları felaketti. Abdülhey'in daha önce hiç böyle baktığını hatırlamıyorum. Hatırlarsan Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi Terör dizisinde acayip bir bakışı vardı ilk gördüğümde acayip heyecanlanmıştım. Çünkü o bakışı daha önce hiç yapmamıştı. Burda da Abdulhey çok faklı baktı. Demek ki boş durmamış oyunculuğunu geliştirmiş.