ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

kenan çobanın karizması yıkılıyor vlla haftaya daha hareketli bir bölüm bekliyorum
:Z:Z:Z

Sence bu dizi nereye kadar gider Deli Yurek gibi 3-4 sezon mu yoksa Vadi gibi gittigi yere kadar mi surer
Hatırlarsan 2 hafta önce şöyle demiştim. Dizi eğer tutarsa yapımcı firmanın (Raci Şaşmaz) eline para geçecek, böylece istediği tranferleri yapabilir demiştim. Ve eski Vadi oyuncuları hiç yadırganmıyor, herkes Selçuk Yöntem ve Gürkan Uygun'u da görmek istiyor. Transferler devam eder bence dizide uzun soluklu olur.

Oh be forum gelmiş :)

Çakır gelecek bölüm Abdullah ile tanışacak ama ben bir psikopatlık sezdim :F

Abdülhey geldi, sıra Memati'de. :)

CQGMm5SXAAA4I1n.jpg

ayolll beyaz karanfilde şu karizmasıyla çıksaydı belki o dizininde şansı olurdu kenan çobanı uzun süre görmediğim içinmi bilmiyorum ama çok karizmatik görünüyor :F
Bakışları felaketti. Abdülhey'in daha önce hiç böyle baktığını hatırlamıyorum. Hatırlarsan Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi Terör dizisinde acayip bir bakışı vardı ilk gördüğümde acayip heyecanlanmıştım. Çünkü o bakışı daha önce hiç yapmamıştı. Burda da Abdulhey çok faklı baktı. Demek ki boş durmamış oyunculuğunu geliştirmiş.

Bakışları felaketti. Abdülhey'in daha önce hiç böyle baktığını hatırlamıyorum. Hatırlarsan Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi Terör dizisinde acayip bir bakışı vardı ilk gördüğümde acayip heyecanlanmıştım. Çünkü o bakışı daha önce hiç yapmamıştı. Burda da Abdulhey çok faklı baktı. Demek ki boş durmamış oyunculuğunu geliştirmiş.
aaa sanki çakırla ilk birkaç bölüm kavgalı olucak gibi bir görüntüsü var :F:F:F