- Reaksiyon puanı
- 65,198
- Puanı
- 1,059
Sen izlemedin mi?Çiko sen alışıksın böyle dizilere biz değil.
Sen izlemedin mi?Çiko sen alışıksın böyle dizilere biz değil.
İzledim yorum yaptım ya evdeki çocuk sesinden konsantre olamadım diziye.Sen izlemedin mi?
Salı akşamları senin gıcık olduğun bir çocuk var (ki ben de sevmem ), onun dizisini izliyor.
Yok be abi salı akşamları dizi falan izlemiyorum, sadece o diziyi savunuyorum Kanal D'm den yana.ayyy benim derdim @Yiğitt e hemen diziyi başlatmak oyüzden yanı
İyi o zaman, bu diziyi izlemen için şimdiden baskılara başlıyorum. Şaka bir yana 2 bölümdür dizi hakkında tereddütüm vardı ama bu bölüm hepsini giderdi. Eğer yeni bir diziye başlamak istiyorsan izle bence. tabii baskı yok eğer gönlünden geçiyorsa.Yok be abi salı akşamları dizi falan izlemiyorum, sadece o diziyi savunuyorum Kanal D'm den yana.
Açıkçası gönlümden geçiyordu izlemek, Deniz Çakır etkisi var çünkü. O gün eniştem baya övdü, izlemek istedim. Şu KÇ bitsin, başlayayım o zaman.İyi o zaman, bu diziyi izlemen için şimdiden baskılara başlıyorum. Şaka bir yana 2 bölümdür dizi hakkında tereddütüm vardı ama bu bölüm hepsini giderdi. Eğer yeni bir diziye başlamak istiyorsan izle bence. tabii baskı yok eğer gönlünden geçiyorsa.
Hadi hadi çabuk başla bölümler birikince hiç başlayamazsınAçıkçası gönlümden geçiyordu izlemek, Deniz Çakır etkisi var çünkü. O gün eniştem baya övdü, izlemek istedim. Şu KÇ bitsin, başlayayım o zaman.
Haftasonuna izlerim.Hadi hadi çabuk başla bölümler birikince hiç başlayamazsın
Deniz Çakır'ı normal de günahım kadar sevmezdim ama bu dizide Meryem'e bayıldım.Açıkçası gönlümden geçiyordu izlemek, Deniz Çakır etkisi var çünkü. O gün eniştem baya övdü, izlemek istedim. Şu KÇ bitsin, başlayayım o zaman.
Valla ben Deniz Çakır'ı çok severim, Oktay'ı da öyle. Eski konularda da yazmıştım, iki sevdiğim isim var umarım tutar demiştim.Deniz Çakır'ı normal de günahım kadar sevmezdim ama bu dizide Meryem'e bayıldım.
Ban mi yedi ki mesaj yazmiyo@darksaal'ın da diziyi izlediğinin her bahsine varım, hatta yorumlarımızı okuyor olabilir. Kendisine burdan selam olsun, çok özlediğimizi de belirtelim bir an önce dönmesini bekliyoruz.
Yok ne banı, nerden çıkardın? Kendisi girmiyor foruma, umarım sağlığıyla ilgili bir durum değildir.Ban mi yedi ki mesaj yazmiyo
Aynen bende gunahim kadar sevmem o kariyi bu dizide o olmasa daha iyi olurdu be keske Nesrini koysalardi tekrar Meral de yokDeniz Çakır'ı normal de günahım kadar sevmezdim ama bu dizide Meryem'e bayıldım.
Bu dizide çok iyi, Nesrin'den bir kere daha güçlü ve Hızır'a posta koyuyor. Böyle delikanlı kadınları severim. Hiç korkmadan Hızır'ın metresi ve çocuğunu öldürmek istedi, iyi cesaret vallahi.Aynen bende gunahim kadar sevmem o kariyi bu dizide o olmasa daha iyi olurdu be keske Nesrini koysalardi tekrar Meral de yok
Meryem de çok cesaretli çok da iyi rol yapıyor Hızırdan korkmuyor.Bu dizide çok iyi, Nesrin'den bir kere daha güçlü ve Hızır'a posta koyuyor. Böyle delikanlı kadınları severim. Hiç korkmadan Hızır'ın metresi ve çocuğunu öldürmek istedi, iyi cesaret vallahi.
aaaa şuda var ama cnm çakır eski çakır değil daha olgun daha durulgan bir çakır var yanı vadideki çakır delidolu çok sinirli tez canlıydı bu dizie daha oturaklı yani gitti oğlunun kavgalı olduğu çocuğun ailesinden özür dilei vadideki çakır gidip öldürürdü onlarıBu dizide çok iyi, Nesrin'den bir kere daha güçlü ve Hızır'a posta koyuyor. Böyle delikanlı kadınları severim. Hiç korkmadan Hızır'ın metresi ve çocuğunu öldürmek istedi, iyi cesaret vallahi.
Yüksel Aytuğ bununla ilgili çok güzel bir yazı yazdı. Sanki Çakır gibi de değil hemen üstünden o karakteri atmış gibi ama Hızır'ı da sanki yıllardır izliyormuşuz gibi. Oktay Kaynarca oyunculuğuyla o ince çizgiyi çok iyi yakalamış. Bence başkası olsa kolay kolay altından kalkamazdı.aaaa şuda var ama cnm çakır eski çakır değil daha olgun daha durulgan bir çakır var yanı vadideki çakır delidolu çok sinirli tez canlıydı bu dizie daha oturaklı yani gitti oğlunun kavgalı olduğu çocuğun ailesinden özür dilei vadideki çakır gidip öldürürdü onları
Rolünü yaşamış gibi oynuyor çok usta bir oyuncu.Yüksel Aytuğ bununla ilgili çok güzel bir yazı yazdı. Sanki Çakır gibi de değil hemen üstünden o karakteri atmış gibi ama Hızır'ı da sanki yıllardır izliyormuşuz gibi. Oktay Kaynarca oyunculuğuyla o ince çizgiyi çok iyi yakalamış. Bence başkası olsa kolay kolay altından kalkamazdı.