Kırgın Çiçekler izlemeye karar verdim, bu askıya alındı
aaa ayolll en güzel bölümdü insan izlemezmi hiç bnu izle kırıgn çiçekelre öyle basla zaten 3 bölüm birşey iki diziyide izlemiş olursunKırgın Çiçekler izlemeye karar verdim, bu askıya alındı![]()
Tercihine tukureyim ne Kirgin Cicekleri ya Eskiya varkenKırgın Çiçekler izlemeye karar verdim, bu askıya alındı![]()
O kadar çok dizi izlemeye vaktim yok.aaa ayolll en güzel bölümdü insan izlemezmi hiç bnu izle kırıgn çiçekelre öyle basla zaten 3 bölüm birşey iki diziyide izlemiş olursun![]()
Eşkıya pek tarzım değil ama yine de bakmayı düşündüm, sonra KÇ dedim.Tercihine tukureyim ne Kirgin Cicekleri ya Eskiya varken![]()
Bu uzun versiyonu değil uç uca eklemişler normalde şarkının uzun versiyonu farklı. İstek gelirse diğer haftalarda çalarlar onu da.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Hüseyin Ay
bölümler birikmeden eşkiyaya dönüş yap ayoll 3 bölüm 1 güne bile biter ayy sonra 10.bölümden sonra istesende daha dönemezsin diziye bölümler birikinceO kadar çok dizi izlemeye vaktim yok.
Eşkıya pek tarzım değil ama yine de bakmayı düşündüm, sonra KÇ dedim.![]()
Noldu sonunda?aaa ayolll en güzel bölümdü insan izlemezmi hiç bnu izle kırıgn çiçekelre öyle basla zaten 3 bölüm birşey iki diziyide izlemiş olursun![]()
Ben 77 bölümlük Medcezir'e başlamış biriyim, 10 bölüm nedir aa?bölümler birikmeden eşkiyaya dönüş yap ayoll 3 bölüm 1 güne bile biter ayy sonra 10.bölümden sonra istesende daha dönemezsin diziye bölümler birikince
![]()
çakırı polisler evden aldı tutuklayıp götürdü eşkiya dünyaya hükümdar olamaz şarkısı çalındı baya güzel bir sahneydiNoldu sonunda?
ayoll vaktim yok diye kendin demiyormusun bende bölüm birikmeden güncel izlemeye basla diyorum işteBen 77 bölümlük Medcezir'e başlamış biriyim, 10 bölüm nedir aa?![]()
Kurtulur bir şekilde diziye bit aklımı veremedim evde çok ses vardı.ssssssssssssçakırı polisler evden aldı tutuklayıp götürdü eşkiya dünyaya hükümdar olamaz şarkısı çalındı baya güzel bir sahneydi![]()
Ben bile gunde en az 4 bolum seyrediyoum 34 bolum izlemem lazim pazara kadar 3 bolum de neymisbölümler birikmeden eşkiyaya dönüş yap ayoll 3 bölüm 1 güne bile biter ayy sonra 10.bölümden sonra istesende daha dönemezsin diziye bölümler birikince
![]()
bu ilyas herşeyi berbat edecek galiba bence pala olmalıydı çakırın yerine bu ilyasa ne oluyorEşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Bölüm Fragmanı
PaylastimEşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. Bölüm Fragmanı
İlyas'ın yaptıkları üzerine Hızır'ı içeride öldürmeye kalkacaklardır. Ama fazla kalmaz içeride yakında çıkacaktır. Çünkü Devlet ile anlaşması var. Bir de Ünal'ın kulağına giderse Hızır için kıyamet o zaman kopacak.bu ilyas herşeyi berbat edecek galiba bence pala olmalıydı çakırın yerine bu ilyasa ne oluyor
![]()
Şimdi tekrarı var izleyebilirsin ama başını yine kaçırmış oldun.Var ya televizyonun bozulacağı tam bugünü buldu izleyemedim bölümüİnşallah yeni televizyon erken gelir de tekrarını falan verirlerse izlerim
![]()
Önceki sayfada paylaşmışsın demek ki; görmedim.Paylastim![]()
ayyy benim derdim @Yiğitt e hemen diziyi başlatmak oyüzden yanıBen bile gunde en az 4 bolum seyrediyoum 34 bolum izlemem lazim pazara kadar 3 bolum de neymis![]()
Salı akşamları senin gıcık olduğun bir çocuk var (ki ben de sevmem
Çiko sen alışıksın böyle dizilere biz değil.