ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

eecf5a5c0d0e29cd23daebf0b2f3f319.jpg
af81b4d5bc496e1483061abfe4f303aa.jpg
38282af0a52d04f3177138df93bec5e4.jpg

@-KADİR-
ben aslan amca polat çakır senaryosunu burada selçuk yöntem kenan çobandan bekliyorum kenan bey polat gibi devlete çalısan birisi olabilir kenan beyinde şefi selçuk yöntem olur kenanı çakırın yanına koyar görev icabı selçuk yöntem yanı bu senaryoyu tekrar uygulamarını kesinlikle bekliyorum ayy ozaman bu dizi istediğimiz kıva gelir bence dahada tutulmaz :Z:Z:Z

ben aslan amca polat çakır senaryosunu burada selçuk yöntem kenan çobandan bekliyorum kenan bey polat gibi devlete çalısan birisi olabilir kenan beyinde şefi selçuk yöntem olur kenanı çakırın yanına koyar görev icabı selçuk yöntem yanı bu senaryoyu tekrar uygulamarını kesinlikle bekliyorum ayy ozaman bu dizi istediğimiz kıva gelir bence dahada tutulmaz :Z:Z:Z
Vadi konusunda yazdim bu dizi tuttu malesef

Vadi konusunda yazdim bu dizi tuttu malesef
tutsun ayoll zaten izlenecek dizi yok doğru dürüst durum böyleykn tek keyif aldığımız vadi bile son 2 sezondur ortada yok bu sezonada kötü başladı ayy bu dizi bari tutsunda izlenecek birşeyler olsun yoksa televizyonları pencereden aşşağıya atmaya başlarız bence
:F:F:F

Belki tutmasa bir ihtimal Vadiye donebilirdi bu uclu
Çakır bir kere diziden ayrılmadı onu senaryo gereği öldürdüler. Bu adama düşmanlık yapıp dizisini izlememek büyük ayıp olur. Böyle düşünenler varsa Doğan Grubunun kanalında o zaman Kurtlar Vadisi'ni de izlemesinler.

Çakır bir kere diziden ayrılmadı onu senaryo gereği öldürdüler. Bu adama düşmanlık yapıp dizisini izlememek büyük ayıp olur. Böyle düşünenler varsa Doğan Grubunun kanalında o zaman Kurtlar Vadisi'ni de izlemesinler.
Benim Çakırın dizisine bir lafim yok ki senaristler önemli benim icin

burda en masumu oktay bey adamı resmen şutladılar osman sınav oktay kayanrca ayrıldıktan sonra açıklama yaptı çakır senaryo gereği ölmüyordu dedi bir odaya gittim 5 dakıka düşündüm senaryoyu eğiştirip 5 dakıkada çakırın ölüceğine karar verdim ve çakır ölücek dedim diye açıklaması vardı normal senaryoda ölmeyeceğini kendisi açıklamıstı ve bundan az biraz zaman önce oktay beye neden çıktığıyla ilgili üniverste öğrecileridnen galiba soru geldi oktay kaynarcada çakır polattan ön pilana çıkınca diziden çıkardılar diye yakın dönemde bu cevaı verdi oktay beyde ama biz bunun böyle olduğunu zaten biliyorduk yanı herkes herşeyin farkında çakırın neden çıktığının yani şutlandığının biz zaten farkındayız
🙂🙂🙂

ayyy bölümü izledinmi @sürgünüm en iyi bölümdü bence bu bölümde kadınlar yoktu çakıra doyduk vlla :Z:Z:Z
ilk 2 hafta kadın seyircileri çekmek amaçlı yapılmıs anlaılan bunu her bölüme yaymayacakalrını bu bölümden görebiliriz çok güzel bir bölümdü :love1::love1::love1:

bugünkü bölüm 10 üzerinden 10'luktu. replikler mükemmeldi. çakır'ın anlattığı aslan hikayesinde sesli güldüm. :D sahnelerin hepsi şahaneydi bugün. özellikle bir sahne var ki, çakır'ın adamları öldürttüğü sahne müthişti. ve birde şu replik, -sende camiye git pazar günü cami kapalı mı. (onun başı da vardı da şu an aklıma gelmedi izleyenler anlamıştır. :D ) yani bölüm kusursuzdu, 90 dakika sürdü yanılmıyorsam aksiyon eksik olmadı o yüzden. umarım hep 90 dakika sürer.

Vadi son sezonlarda iyice saçmaladı zaten geçen hafta da dizinin yarısı öldü, bir tek Yasin kaldı dedik o da bu hafta ölecek galiba. Olmuyorsa sakız gibi uzatmanın anlamı yok eğer Selçuk Yöntem de diziye geçerse benim birinci dizim EDHO olur kimse kusura bakmasın.