Doğum Günün Kutlu Olsun XanTier!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6. Kezin sonunda sınıfta Umut diye bir çocuk vardı hocam Atacan havalandı yetkisini kötü kullanıyor dedi hocam da hak verdi çok üzülmüştüm ona daha da adaylık koymadım. Ulan benim sayemde müzelere gitti sınıf, neyse yine sinirim bozuldu.

Ben olsam sana Browni alırdım birkaç arkadaşıma yapmıştım çok hoşlarına gitmişti.

Haha, görevini layığıyla yapıp Ak Parti'den olmadığı için seçimi kazanamayacak başkan gibi, tek bir sözle saf dışı bırakmış seni

Browni ile de bi garip oluyor, ama arasız bir günde market 15 dk uzaklıkta. Bizim üni biraz büyük de

aaa bende birşey sandım birşey olamz ondan ayoll hem sen bile unutmuşsun atacan unutmmış
@mrt-06
Ben 31 Ekim 1 Kasım'a döndü ve unuttum direk. 31 Ekim'de hatırlamayanlar utansın. .sss

31 Ekimdemi doğdun 1 kasımdamı
31 ekimse 1.5 saat nasıl oluyor manyak @mrt-06 dedği gibi 1 gün geçikmeli açmış oda

Hepimiz bir tuhaflaştık yine bu saatlerde

Yine de güzel bi 8 seneydi.

31 ekimse 1.5 saat nasıl oluyor manyak @mrt-06 dedği gibi 1 gün geçikmeli açmış oda

31 Ekim’de doğdu. Ben de 1 Kasım’da açtım.

31 Ekim biteli 1.5 saat olmuş. Son dakikaları da kabul sonuçta, illa günün ilk dakikaları olmak zorunda değil

İyi ki doğdun sağlıklı, mutlu, başarılı ve bol oyunlu bir ömür dilerim
@XanTier

Buyur hediyelerin

Umarım böyle full+full sistemli ekipmanların olur sabahtan akşama kadar F1 oynarsın

Herif dün gece doğmuş 24 saat geçmiş 1.5 saat geçti sanıyor

okulda çok çalıştırıyorlar bunları cnm gece 1 de geliyorum eve diyor normaldir
Ya Atacan'ın üstüne gitme zaten unutmuş 1.5 de kötü hissetmesin
Yoksa ben de biliyorum, hatta gece doğmuşum, 31 Ekim'in ilk saatlerinde

Ve işte en güzel hediye geldi. Bundan iyisi yok. Ciri benim için sanal ve gerçek her şeyden daha önemli sayılır

İyi dileklerin inşallah gerçek olur, alttaki gibi bir sistem ileride hayalimdir ve sahip olmak için uğraşacağım çok teşekkür ederim

Ne yapayım huyum kurusun. Bendeki minnet 5-10 dakika sürüyor

Demek kanıtlama ihtiyacı hissediyorsun, bu da çok şüpheli. Bekliyorum yarını
Samimiyetime inanmayıp kanıt istiyorsun ya bu başka zaman bir yerlerden elem keder olarak çıkar merak etme.

Ne yapayım huyum kurusun. Bendeki minnet 5-10 dakika sürüyor

Demek kanıtlama ihtiyacı hissediyorsun, bu da çok şüpheli. Bekliyorum yarını
Şimdi uğraşamam ekran görüntüsü al yükle falan bu saatte, yarın kanıtlayacam ve özür dileyeceksin.

İşte tam bu duruma fon müzik olur bu şarkı.
ya o değilde gece gece kıyamet kopuyor kapıda öyle bir yağmur sesi geliyorki binayı söküp götürücek sankı 😱😱😱