Doğum Günün Kutlu Olsun XanTier!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tren2.jpg

Forumda yeni bir akım başlattık @Çiğdem- ile artık doğum günlerinden bir gün sonra konu açıyoruz. :A Açmayı çok istediğim için içimde kalmasın dedim 31 Ekim'de forumumuzun sevilen isimlerinden @XanTier'in doğum günüydü kendisi 23 yaşına girdi.

Bende yeri çok başka olan birisi, foruma ilk üye olduğum zaman Fks14, takas, denizz19, yatutarsa ve XanTier ile sohbet ediyordum ilklerimdendir yani. Karakteri mükemmel bir insan, çok duygusal ama bi o kadar da aklı selim bir kişilik, bir gün konuşmasam özler gibi oluyorum 4 senedir alışkanlık yaptı haliyle. Umarım sohbetimiz hep sürer seni seviyorum...

Her ne kadar unutsam da bu hediye sana ne kadar değer verdiğimi gösteriyor. Keşke tarihli not atsaydım gerçi yine görmezdim herhalde ama hediyenin anlamını gör yani. :A (Bu arada Iphone'ye geri döndüm ıphone severlere haberim olsun. :A) - 3 gün sonra doğum günüm yazdığın mesajdan sonra not almıştım.

5GyLVA.png
Duygularımız karşılıklı. Senin sayende döndüm foruma, en çok da senin sayende de hala buradayım :bhr: Çok teşekkür ediyorum :bhr: Ben de unutmuştum zaten doğum günümü büyük oranda, şimdi görünce fark ettim ki 2 saat olmuş bile. Bu akşam evde de yalnız olduğum için zaten biz kutlamayı 2 gün önce yapmıştık evde. O yüzden uçtu gitti :D

Bi hatırlatıcı eklemek, zamanlayıcı kurmak çok mu zordu? :A
iPhone hoştur, beğendim :A

Yeni beğendi. :A O kadar şiirler yazdık müzikler yaptık bir mesaj yazmadı cidden. :A
Duygularımız karşılıklı. Senin sayende döndüm foruma, en çok da senin sayende de hala buradayım :bhr: Çok teşekkür ediyorum :bhr: Ben de unutmuştum zaten doğum günümü büyük oranda, şimdi görünce fark ettim ki 2 saat olmuş bile. Bu akşam evde de yalnız olduğum için zaten biz kutlamayı 2 gün önce yapmıştık evde. O yüzden uçtu gitti :D

Göz göre göre günahına girdin çocuğun ayoll 😱😱😱

İnsan bir konuyu beğenir teşekkür eder. :F
Yeni beğendi. :A O kadar şiirler yazdık müzikler yaptık bir mesaj yazmadı cidden. :A
Sabırsız :A

hahha çokta mantıksız değil cnm doğum gününü reelde ailesiyle kutlasınlar yarın oluncada buradakı ailesi bizlerle kutlasınlar :bhr:

@OzaN kıymet bilmemişti @XanTier bilip teşekkür eder herhalde :A
Biz bize yapılan minneti karşılıksız bırakmayız. Hele ki sevdiğimiz bir kişi ise :love1:

Rica ederim içimden geçenlerin küçük bir kısmını yazdım sadece. 😳

2 gün önce kutladın, dün okulda kutladılar bugün biz kutluyoruz resmen adamın üç gündür doğum günü kutlanıyor. :A @Çiğdem-

Yersiz bir zamanda öter diye pek zamanlayıcıyı tercih etmiyorum. :A

doğum günün kutlu olsun @XanTier umarım istediğin başarıya ulaşırsın :bhr:
doğum günü şarkın :Z

buda mustimden hediye yabancı ecünnülü bir şarkısından hediye edeyim sana @mrt-06 kıskansın :A :A :A

@XanTier Hediyeni öğlen vereceğim ama tanıdığın en iyi insanlardan birisisin buna emin olabilirsin. :dizzy: Keşke daha önceden tanışsaydık diyorum ama o zamanlar hem sen soğuktun hemde forumda bu kadar aktif değildin.:hearteyes:🙄
Gerçekten hani içi neyse dışı da öyle derler ya çok temiz bir kalbin var. Enerjin de harika. Ankara'da yaşasaydım kesinlikle arkadaş kanka olmak isterdim seninle. :Z :sunglasses:
Canım :love1: Ben de keşke o itici, Çiğdem'in deyimiyle mal tavırlarımı hiç takınmayım daha samimi olsaydım geçmiş yıllarda :F
İçimi bilirsin zaten, ama aslında dışım pek iyi sayılmaz :A Senin kadar iyi de sayılmam, sen çok daha iyisin. İnşallah bir gün buluşuruz, forum olmasa bile iletişimimiz kopmaz hiçbir zaman :Z

Bende çok sevdin sanıyorum her seferinde yeni bir musti şarkısı hazırlıyordum sana
:A :A :A

eğer forumdaysam bir çökme yoksa hastalık sıkıntım yoksa özel dostlarımın konularını ben açmak istiyorum tabi elimden geldince cnm :bhr:
Artık bu konuda rakibin var :A:A

Yine pastanı yapmışsın ablacım. :F
Canım :love1: Ben de keşke o itici, Çiğdem'in deyimiyle mal tavırlarımı hiç takınmayım daha samimi olsaydım geçmiş yıllarda :F
İçimi bilirsin zaten, ama aslında dışım pek iyi sayılmaz :A Senin kadar iyi de sayılmam, sen çok daha iyisin. İnşallah bir gün buluşuruz, forum olmasa bile iletişimimiz kopmaz hiçbir zaman :Z

Artık bu konuda rakibin var :A:A
Kaç yaşına girdi şimdi bu diğer pastamıda ahzırlıyayım :A :A :A OZAN GİBİ YANLIS OLMASIN :F

Nice yıllara @XanTier
Sana sonra hediyeyle gelirim :D
Demek Akrep burçlusun. Matematikde süperlerdir, inatçıdır,tuttuğunu koparırlar ve zekidirler😉
bizim saat 23.53 yani haliyle tarihimiz daha 31 Ekim :A
Akrep burcuyum ve en sevdiğim özelliklerimi saymışsın tek tek :A
Tarihin önemi yok, çok teşekkür ederim :love1::bhr:

Rica ederim içimden geçenlerin küçük bir kısmını yazdım sadece. 😳

2 gün önce kutladın, dün okulda kutladılar bugün biz kutluyoruz resmen adamın üç gündür doğum günü kutlanıyor. :A @Çiğdem-

Yersiz bir zamanda öter diye pek zamanlayıcıyı tercih etmiyorum. :A
Haha, Muş'ta kutlandı. Akşam Ankara'da ablamlarda kutlandı. Gündüz okulda kutladılar, şimdi de burada. 4. bu :F

Sadece titreşimli bildirim olarak ekleme özelliği yok mu iPhone'un :A

Akrep burcuyum ve en sevdiğim özelliklerimi saymışsın tek tek :A
Tarihin önemi yok, çok teşekkür ederim :love1::bhr:
o özellikler aynısı bende de var da senden edindiğim izlenime göre sende de o ışığı gördüm :A
Mühendislerin matematiği illaki iyidir :D

doğum günün kutlu olsun @XanTier umarım istediğin başarıya ulaşırsın :bhr:
doğum günü şarkın :Z

buda mustimden hediye yabancı ecünnülü bir şarkısından hediye edeyim sana @mrt-06 kıskansın :A :A :A
Çook teşekkür ederim Çiğdemm :love1: İnşallah, hedeflerim boyumdan bile daha büyük. Çok zor ama inşallah ulaşırsam çoook mutlu olacağım :Z:Z
Musti'nin en sevdiğim şarkılarından seçmişsin, çok doğru bir tercih yapmışsın teşekkür ediyorum :bhr:

Haha, Muş'ta kutlandı. Akşam Ankara'da ablamlarda kutlandı. Gündüz okulda kutladılar, şimdi de burada. 4. bu :F

Sadece titreşimli bildirim olarak ekleme özelliği yok mu iPhone'un :A
Popüler insan seni okulda parti verdiler demek. :A

Bilmiyorum desem şaşırır mısın. :A Sessizdeyken alarm çalıyor diye çekiniyorum. :A

Çook teşekkür ederim Çiğdemm :love1: İnşallah, hedeflerim boyumdan bile daha büyük. Çok zor ama inşallah ulaşırsam çoook mutlu olacağım :Z:Z
Musti'nin en sevdiğim şarkılarından seçmişsin, çok doğru bir tercih yapmışsın teşekkür ediyorum :bhr:
Bir özelliğimde forumda kim hangi kişi hangi musti şarkısınıs eviyor tespit edip ona göre hediye ediyorum :A :A :A @mrt-06

bir hediye daha yolladık bu arada :A

Haha doğru, Atacan yaşımı bilmese çok kötü olurdu yani o kadar samimiyetimiz var sonuçta :F

Ne kadar hamarat bir kız, dakikada cebinden pasta çıkarıveriyor :A:A
@mrt-06 fena bocalamıştı geçen hafta bir ozanı araştır dedim 24 dedi o sayıya nerden ulaştı yada biryerlerindenmi salladı bilmiyorum ama 2 yaşmı ne küçük çıktı oğlan meğer benle yaşıtmış :F :F :F