Doğum Günün Kutlu Olsun XanTier!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah. Ben de bir kere bir günlüğüne başkan olup şımaranların yanına çarpı çizmiştim tahtada :F Hoca da gelip silmişti bakmadan :(

En çok umursamıyorum diyenler takar kafaya :A Çok kişi söyleyince daha bi mutlu oluyor insan :A:A
6. Kezin sonunda sınıfta Umut diye bir çocuk vardı hocam Atacan havalandı yetkisini kötü kullanıyor dedi hocam da hak verdi çok üzülmüştüm ona daha da adaylık koymadım. Ulan benim sayemde müzelere gitti sınıf, neyse yine sinirim bozuldu. :A

Ben olsam sana Browni alırdım birkaç arkadaşıma yapmıştım çok hoşlarına gitmişti. :D

6. Kezin sonunda sınıfta Umut diye bir çocuk vardı hocam Atacan havalandı yetkisini kötü kullanıyor dedi hocam da hak verdi çok üzülmüştüm ona daha da adaylık koymadım. Ulan benim sayemde müzelere gitti sınıf, neyse yine sinirim bozuldu. :A

Ben olsam sana Browni alırdım birkaç arkadaşıma yapmıştım çok hoşlarına gitmişti. :D
Haha, görevini layığıyla yapıp Ak Parti'den olmadığı için seçimi kazanamayacak başkan gibi, tek bir sözle saf dışı bırakmış seni :F
Browni ile de bi garip oluyor, ama arasız bir günde market 15 dk uzaklıkta. Bizim üni biraz büyük de :A:A

aaa bende birşey sandım birşey olamz ondan ayoll hem sen bile unutmuşsun atacan unutmmış :F @mrt-06
Ben 31 Ekim 1 Kasım'a döndü ve unuttum direk. 31 Ekim'de hatırlamayanlar utansın. .sss

Haha, görevini layığıyla yapıp Ak Parti'den olmadığı için seçimi kazanamayacak başkan gibi, tek bir sözle saf dışı bırakmış seni :F
Browni ile de bi garip oluyor, ama arasız bir günde market 15 dk uzaklıkta. Bizim üni biraz büyük de :A:A

Ben 31 Ekim 1 Kasım'a döndü ve unuttum direk. 31 Ekim'de hatırlamayanlar utansın. .sss
31 Ekimdemi doğdun 1 kasımdamı :F 31 ekimse 1.5 saat nasıl oluyor manyak @mrt-06 dedği gibi 1 gün geçikmeli açmış oda :A :A :A

Hepimiz bir tuhaflaştık yine bu saatlerde :A :A :A

Yine de güzel bi 8 seneydi. :A

31 Ekimdemi doğdun 1 kasımdamı :F 31 ekimse 1.5 saat nasıl oluyor manyak @mrt-06 dedği gibi 1 gün geçikmeli açmış oda :A :A :A

31 Ekim’de doğdu. Ben de 1 Kasım’da açtım. :A

31 Ekim biteli 1.5 saat olmuş. Son dakikaları da kabul sonuçta, illa günün ilk dakikaları olmak zorunda değil :A

İyi ki doğdun sağlıklı, mutlu, başarılı ve bol oyunlu bir ömür dilerim :) @XanTier

Buyur hediyelerin :)
292030_screenshots_20171029185950_1.jpg

Umarım böyle full+full sistemli ekipmanların olur sabahtan akşama kadar F1 oynarsın :A
25_3_Complete_Rear_Right_Setup_at_Screen-600x450.jpg

Herif dün gece doğmuş 24 saat geçmiş 1.5 saat geçti sanıyor :A :A :A

okulda çok çalıştırıyorlar bunları cnm gece 1 de geliyorum eve diyor normaldir :F
Ya Atacan'ın üstüne gitme zaten unutmuş 1.5 de kötü hissetmesin :A Yoksa ben de biliyorum, hatta gece doğmuşum, 31 Ekim'in ilk saatlerinde :A:A

İyi ki doğdun sağlıklı, mutlu, başarılı ve bol oyunlu bir ömür dilerim :) @XanTier

Buyur hediyelerin :)
Ekli dosyayı görüntüle 57580

Umarım böyle full+full sistemli ekipmanların olur sabahtan akşama kadar F1 oynarsın :A
Ekli dosyayı görüntüle 57581
Ve işte en güzel hediye geldi. Bundan iyisi yok. Ciri benim için sanal ve gerçek her şeyden daha önemli sayılır :love1::love1::love1:

İyi dileklerin inşallah gerçek olur, alttaki gibi bir sistem ileride hayalimdir ve sahip olmak için uğraşacağım çok teşekkür ederim :bhr:

Ne yapayım huyum kurusun. Bendeki minnet 5-10 dakika sürüyor :A:A:A

Demek kanıtlama ihtiyacı hissediyorsun, bu da çok şüpheli. Bekliyorum yarını :A:A:A
Samimiyetime inanmayıp kanıt istiyorsun ya bu başka zaman bir yerlerden elem keder olarak çıkar merak etme. :A

Ne yapayım huyum kurusun. Bendeki minnet 5-10 dakika sürüyor :A:A:A

Demek kanıtlama ihtiyacı hissediyorsun, bu da çok şüpheli. Bekliyorum yarını :A:A:A
Şimdi uğraşamam ekran görüntüsü al yükle falan bu saatte, yarın kanıtlayacam ve özür dileyeceksin. :(

İşte tam bu duruma fon müzik olur bu şarkı. :A
ya o değilde gece gece kıyamet kopuyor kapıda öyle bir yağmur sesi geliyorki binayı söküp götürücek sankı 😱😱😱