Doğum Günün Kutlu Olsun XanTier!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o özellikler aynısı bende de var da senden edindiğim izlenime göre sende de o ışığı gördüm :A
Mühendislerin matematiği illaki iyidir :D
Aynı burcuz demek. Senin de doğum günün yakınlarda o zaman :A

Popüler insan seni okulda parti verdiler demek. :A

Bilmiyorum desem şaşırır mısın. :A Sessizdeyken alarm çalıyor diye çekiniyorum. :A
Yok kız parti değil, daha kuru sıradan :A Sabahtan akşama kadar ders vardı öğle arası bile yok. Zaman yoktu :A

Tabii ki de şaşırmam :A

@mrt-06 fena bocalamıştı geçen hafta bir ozanı araştır dedim 24 dedi o sayıya nerden ulaştı yada biryerlerindenmi salladı bilmiyorum ama 2 yaşmı ne küçük çıktı oğlan meğer benle yaşıtmış :F :F :F
24'ü de çok fena sallamış ama. Adam kaç yıl önce mezun oldu da çalışıyor oradan mantık yürütür yani :A Ama mantık konusunda @mrt-06 bazen tıkanıyor. Olsun öyle seviyoruz onu :A:A:A

Doğum günü kutlamalarını sevmem ama okulda en son orta okuldayken kutlamışlardı onda da yanlış mantıken ben Temmuz’da doğdum okul ne alaka işte hikayenin kalanını sen tahmin et. :A

Sadece seni. :bhr:
ahh çok teşekkürler cnm :bhr::bhr::bhr:

ama soruna cevap vermek lazım bunu seviyorsun :A :A :A

Doğum günü kutlamalarını sevmem ama okulda en son orta okuldayken kutlamışlardı onda da yanlış mantıken ben Temmuz’da doğdum okul ne alaka işte hikayenin kalanını sen tahmin et. :A

Sadece seni. :bhr:
haha, çok seviyolarmış seni :A:A
Ben de sevmem, sadece sözlü kutlayıp geçilmesi işime gelendir. Aslında geçen sene daha çok kişi kutlamıştı, bu sene fazla kişi söylemedi eskisi kadar sevmiyorlar herhalde :F

burcumuz değil özelliklerimiz aynı öyle diyeyim :D
Hayatımda hiç kutlamadım doğum günümü :D
Ben hergün güne yeniden doğmuş gibi baslıyorum zaten :A
Benzer özellikleri görünce tanıdım diyosun yani :A Akrep iyidir. Biraz tatlı sert, acıtır ama sever de. @mrt-06 iyi bilir bunu işte :A:A
İlginç, foruma da girmemişsin doğum gününü. Sanırım konu da açılmamış bu yüzden :D

haha, çok seviyolarmış seni :A:A
Ben de sevmem, sadece sözlü kutlayıp geçilmesi işime gelendir. Aslında geçen sene daha çok kişi kutlamıştı, bu sene fazla kişi söylemedi eskisi kadar sevmiyorlar herhalde :F
1 - 8. sınıfa kadar 6 kez sınıf başkanı seçildim tabii ki seviliyordum. :A

Belli ki kafaya takmışsın sevmiyorum dedin ama. :F

Orası tartışılmaz tabi cnm :Z
bunuda sevdiğini hatırlıyorum zamanında herkesten not tutmuştum :A :A :A
Bir daha dinliyim şimdi. :A

Doğru tarif ile harika bir yemek çıkartmışsın ortaya. Ellerine sağlık :bhr::bhr::bhr:
ee laz kızları hamarat olur :A :A :A

Senin gerçek doğum günün ne zamanmıs 2 gün öncemi @mrt-06 benim rakoru kırmıs ozaman geç kutlamada :Z:Z:Z

tam senlik bir slow çok sevdiğin şeklinde not düşmüşüm ajandama :A :A :A

Maşallah. Ben de bir kere bir günlüğüne başkan olup şımaranların yanına çarpı çizmiştim tahtada :F Hoca da gelip silmişti bakmadan :(

En çok umursamıyorum diyenler takar kafaya :A Çok kişi söyleyince daha bi mutlu oluyor insan :A:A