Aynı burcuz demek. Senin de doğum günün yakınlarda o zamano özellikler aynısı bende de var da senden edindiğim izlenime göre sende de o ışığı gördüm
Mühendislerin matematiği illaki iyidir
Aynı burcuz demek. Senin de doğum günün yakınlarda o zamano özellikler aynısı bende de var da senden edindiğim izlenime göre sende de o ışığı gördüm
Mühendislerin matematiği illaki iyidir
Ben hangisi seviyorum. 😱Bir özelliğimde forumda kim hangi kişi hangi musti şarkısınıs eviyor tespit edip ona göre hediye ediyorum @mrt-06
bir hediye daha yolladık bu arada
Yok kız parti değil, daha kuru sıradan Sabahtan akşama kadar ders vardı öğle arası bile yok. Zaman yoktuPopüler insan seni okulda parti verdiler demek.
Bilmiyorum desem şaşırır mısın. Sessizdeyken alarm çalıyor diye çekiniyorum.
Forumun kuruluşundan hesap etmiştim.@mrt-06 fena bocalamıştı geçen hafta bir ozanı araştır dedim 24 dedi o sayıya nerden ulaştı yada biryerlerindenmi salladı bilmiyorum ama 2 yaşmı ne küçük çıktı oğlan meğer benle yaşıtmış
Bu tespiti neye göre yapıyorsun acaba? Çok merak ettim, artık duygularımı iyi analiz etmiş olman lazımBir özelliğimde forumda kim hangi kişi hangi musti şarkısınıs eviyor tespit edip ona göre hediye ediyorum @mrt-06
bir hediye daha yolladık bu arada
birimizinde aklına kutlamalar konusuna bakmak gelmedi bazen birlikte saflığımız tutuyor abla kardeşForumun kuruluşundan hesap etmiştim.
Orasını söylemem iyi bir aşçı sırrını vermezBu tespiti neye göre yapıyorsun acaba? Çok merak ettim, artık duygularımı iyi analiz etmiş olman lazım
24'ü de çok fena sallamış ama. Adam kaç yıl önce mezun oldu da çalışıyor oradan mantık yürütür yani Ama mantık konusunda @mrt-06 bazen tıkanıyor. Olsun öyle seviyoruz onu@mrt-06 fena bocalamıştı geçen hafta bir ozanı araştır dedim 24 dedi o sayıya nerden ulaştı yada biryerlerindenmi salladı bilmiyorum ama 2 yaşmı ne küçük çıktı oğlan meğer benle yaşıtmış
Doğum günü kutlamalarını sevmem ama okulda en son orta okuldayken kutlamışlardı onda da yanlış mantıken ben Temmuz’da doğdum okul ne alaka işte hikayenin kalanını sen tahmin et.Yok kız parti değil, daha kuru sıradan Sabahtan akşama kadar ders vardı öğle arası bile yok. Zaman yoktu
Tabii ki de şaşırmam
Sadece seni.Hepsini
ahh çok teşekkürler cnmDoğum günü kutlamalarını sevmem ama okulda en son orta okuldayken kutlamışlardı onda da yanlış mantıken ben Temmuz’da doğdum okul ne alaka işte hikayenin kalanını sen tahmin et.
Sadece seni.
Doğru tarif ile harika bir yemek çıkartmışsın ortaya. Ellerine sağlıkbirimizinde aklına kutlamalar konusuna bakmak gelmedi bazen birlikte saflığımız tutuyor abla kardeş
Orasını söylemem iyi bir aşçı sırrını vermez
burcumuz değil özelliklerimiz aynı öyle diyeyimAynı burcuz demek. Senin de doğum günün yakınlarda o zaman
Araba daha iyi sanki.ahh çok teşekkürler cnm
ama soruna cevap vermek lazım bunu seviyorsun
haha, çok seviyolarmış seniDoğum günü kutlamalarını sevmem ama okulda en son orta okuldayken kutlamışlardı onda da yanlış mantıken ben Temmuz’da doğdum okul ne alaka işte hikayenin kalanını sen tahmin et.
Sadece seni.
Orası tartışılmaz tabi cnmAraba daha iyi sanki.
Benzer özellikleri görünce tanıdım diyosun yani Akrep iyidir. Biraz tatlı sert, acıtır ama sever de. @mrt-06 iyi bilir bunu işteburcumuz değil özelliklerimiz aynı öyle diyeyim
Hayatımda hiç kutlamadım doğum günümü
Ben hergün güne yeniden doğmuş gibi baslıyorum zaten
1 - 8. sınıfa kadar 6 kez sınıf başkanı seçildim tabii ki seviliyordum.haha, çok seviyolarmış seni
Ben de sevmem, sadece sözlü kutlayıp geçilmesi işime gelendir. Aslında geçen sene daha çok kişi kutlamıştı, bu sene fazla kişi söylemedi eskisi kadar sevmiyorlar herhalde
Bir daha dinliyim şimdi.Orası tartışılmaz tabi cnm
bunuda sevdiğini hatırlıyorum zamanında herkesten not tutmuştum
ee laz kızları hamarat olurDoğru tarif ile harika bir yemek çıkartmışsın ortaya. Ellerine sağlık
tam senlik bir slow çok sevdiğin şeklinde not düşmüşüm ajandama1 - 8. sınıfa kadar 6 kez sınıf başkanı seçildim tabii ki seviliyordum.
Belli ki kafaya takmışsın sevmiyorum dedin ama.
Bir daha dinliyim şimdi.
Maşallah. Ben de bir kere bir günlüğüne başkan olup şımaranların yanına çarpı çizmiştim tahtada Hoca da gelip silmişti bakmadan1 - 8. sınıfa kadar 6 kez sınıf başkanı seçildim tabii ki seviliyordum.
Belli ki kafaya takmışsın sevmiyorum dedin ama.
Bir daha dinliyim şimdi.