Ya çatı çökerse. .ssya o değilde gece gece kıyamet kopuyor kapıda öyle bir yağmur sesi geliyorki binayı söküp götürücek sankı 😱😱😱
Ya çatı çökerse. .ssya o değilde gece gece kıyamet kopuyor kapıda öyle bir yağmur sesi geliyorki binayı söküp götürücek sankı 😱😱😱
Ne samimiyeti? Belki yalan birkaç sözden ibarettir samimiyetimiz?Samimiyetime inanmayıp kanıt istiyorsun ya bu başka zaman bir yerlerden elem keder olarak çıkar merak etme.
1.kattayım biz bizim üstümüzdeki 4-5 kat olanlar düşünsün cnm onlar tek tek çökerken sıra bize gelene akdar kaçarızYa çatı çökerse. .ss
Zamanında kutlamadığınız için lanetim tuttu kesinya o değilde gece gece kıyamet kopuyor kapıda öyle bir yağmur sesi geliyorki binayı söküp götürücek sankı 😱😱😱
Lanetin @mrt-06 tutsun söylede yağış atacanın evinin yukarısına gitsinZamanında kutlamadığınız için lanetim tuttu kesin
Yoksa bana gösterdiğin fotoğraf abin, kız kardeşim dediğin de sen misin beni kandırıyor muydun? Yalan çok geniş kapsamlı çünkü. 😱Ne samimiyeti? Belki yalan birkaç sözden ibarettir samimiyetimiz?
Bu arada senden bi Ciri hediyesi beklerdim. @Doğu kardeşim de olmasa şu konuda Ciri'm olmayacaktı
Ya da şöyle diyelim. Yağış Ankara'ya kadar gelip Atacan'ın evini sarsınLanetin @mrt-06 tutsun söylede yağış atacanın evinin yukarısına gitsin
O ne öyle çizgi film mi ablam ya.1.kattayım biz bizim üstümüzdeki 4-5 kat olanlar düşünsün cnm onlar tek tek çökerken sıra bize gelene akdar kaçarız
Melih’e da yağar ama aynı şehirdeyiz sonuçta.Lanetin @mrt-06 tutsun söylede yağış atacanın evinin yukarısına gitsin
Kız kardeşim mi? Ne fotoğrafı gördün de diyosun bunu?Yoksa bana gösterdiğin fotoğraf abin, kız kardeşim dediğin de sen misin beni kandırıyor muydun? Yalan çok geniş kapsamlı çünkü. 😱
Ceylan yerine metrolu pasta verdim sahan anlamlı.
Sadece seninkini sarsın dedim yukarıda.Melih’e da yağar ama aynı şehirdeyiz sonuçta.
Bir fotoğraf görmedim cinsiyet şakası yapıyorum. Gerçek gibi soruyor birde.Kız kardeşim mi? Ne fotoğrafı gördün de diyosun bunu?
Ben de onu soracaktım neden bu pastayı seçtin diye kaynamış arada unutum. Metro olacağı hiç aklıma gelmemişti
O ne öyle çizgi film mi ablam ya.
Melih’e da yağar ama aynı şehirdeyiz sonuçta.
aa bir tane kara bulut olucak sadece atacanın tepesinde dolaşıcak atacan yürürken tek onu ıslatıcakYa da şöyle diyelim. Yağış Ankara'ya kadar gelip Atacan'ın evini sarsın
Hahah bildiğin lanetlenmiş oluyorum o halde.aa bir tane kara bulut olucak sadece atacanın tepesinde dolaşıcak atacan yürürken tek onu ıslatıcak
Görürsün sen, şaşırmam açıkçası.Bir fotoğraf görmedim cinsiyet şakası yapıyorum. Gerçek gibi soruyor birde.
Metroya benzemiyor mu
Öyle bir dizimi çizgi filmmi birşey izlemiştim ordan aklıma geldiHahah bildiğin lanetlenmiş oluyorum o halde.
Ama ablanın fotoğrafını gerçekten görmüştüm o ayrı. Neyse aileni burda konuşmayalım.Görürsün sen, şaşırmam açıkçası.
Benzemiyor desem üzülür müsün?
aa bir tane kara bulut olucak sadece atacanın tepesinde dolaşıcak atacan yürürken tek onu ıslatıcak
Ben de anımsadım sanki çizgi film olabilir.Öyle bir dizimi çizgi filmmi birşey izlemiştim ordan aklıma geldi
Oha, bunu demiş miydin bana? Manyaksın vallaAma ablanın fotoğrafını gerçekten görmüştüm o ayrı. Neyse aileni burda konuşmayalım.
Smileyden verdiğim mesaj çok açıktı oysa.
Ben de anımsadım sanki çizgi film olabilir.
hhahah aa böyle birşey evet yarın kapıya çıkma atacan bir bulut bekliyor olucak seni
Evet demiştim.Oha, bunu demiş miydin bana? Manyaksın valla
Üzer demeni bekledim Üzer desen benzemiyor deyip üzecektim seni
Şaka yapıyoruz ama yarın gerçekten böyle bir şey oluyormuş birde.hhahah aa böyle birşey evet yarın kapıya çıkma atacan bir bulut bekliyor olucak seni