Doğum Günün Kutlu Olsun XanTier!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sizde kalkın forumu kapatan adama konu açın, ay bide bugün değildi diye trip atmış. Onu o sevdiğim günlere bir demet hüzün bırakıyorum :A
soğuk işte ayoll bir zahmet edip konuya gelip teşekkür etmiyor sonra forum beni sevmiyor diye forumu kapatmaya çalısıyor turşu suratlı :A :A :A @XanTier @mrt-06 @Harunnn60

soğuk işte ayoll bir zahmet edip konuya gelip teşekkür etmiyor sonra forum beni sevmiyor diye forumu kapatmaya çalısıyor turşu suratlı :A :A :A @XanTier @mrt-06 @Harunnn60

Yani forum birde üstüne seni tebrik mi etsin? Ay neyse bu şimdi sabah bunları okur yazar Fav10 Sonu diye alınıp kapatır :A
Bu kadar ağır konuşmayın ama. Yağ çekerken iyiydi :A Zaten forumdan soğumuş durumda, adam sevmediği için kapatıyordu az daha. :A

Yapacaktım onlara yorum, ama tek tek cevap yazarken unutmuşum :D
Benimkinin 5 katı fiyata sahipmiş. Teker çapını yazmamışsın, ben normal insanlardan büyük olduğum için normal insanların bindiği 24 inç bisikletler bana çok küçük geliyor, bu verdiğin inşallah 28 falandır :A Bu fiyata rağmen süspansiyonu bile yok, bu aslında bir eksi, ama kalk-otur taktiği her zaman işe yarar tabii ki. 42 mm sanırım şehir bisikleti lastiği oluyor :D
Atacan'la çok güzel sohbetlerimiz olur. Bir ara birbirimize laflar saydırırken birden sevgi sözcükleri dizilir art arda :F:F

Evet, bir oyun karakteri :D

:DTamam kopya çekmekte başarılı olamadık pek ya