Aynen, az yormadın beni ve bende inatla söylettirmesini becerdimYalnız inatla dememişim baktım da şimdi tek tek.
Aynen, az yormadın beni ve bende inatla söylettirmesini becerdimYalnız inatla dememişim baktım da şimdi tek tek.
soğuk işte ayoll bir zahmet edip konuya gelip teşekkür etmiyor sonra forum beni sevmiyor diye forumu kapatmaya çalısıyor turşu suratlı @XanTier @mrt-06 @Harunnn60Sizde kalkın forumu kapatan adama konu açın, ay bide bugün değildi diye trip atmış. Onu o sevdiğim günlere bir demet hüzün bırakıyorum
Yani forum birde üstüne seni tebrik mi etsin? Ay neyse bu şimdi sabah bunları okur yazar Fav10 Sonu diye alınıp kapatırsoğuk işte ayoll bir zahmet edip konuya gelip teşekkür etmiyor sonra forum beni sevmiyor diye forumu kapatmaya çalısıyor turşu suratlı @XanTier @mrt-06 @Harunnn60
soğuk işte ayoll bir zahmet edip konuya gelip teşekkür etmiyor sonra forum beni sevmiyor diye forumu kapatmaya çalısıyor turşu suratlı @XanTier @mrt-06 @Harunnn60
Bu kadar ağır konuşmayın ama. Yağ çekerken iyiydi Zaten forumdan soğumuş durumda, adam sevmediği için kapatıyordu az daha.Yani forum birde üstüne seni tebrik mi etsin? Ay neyse bu şimdi sabah bunları okur yazar Fav10 Sonu diye alınıp kapatır
bir konu daha açarız ozaman öyle durumda @ThequeerBu kadar ağır konuşmayın ama. Yağ çekerken iyiydi Zaten forumdan soğumuş durumda, adam sevmediği için kapatıyordu az daha.
Yağ çektiğim tek mesaj yok, o olaydan sonra asla ağzıma bile almadımBu kadar ağır konuşmayın ama. Yağ çekerken iyiydi Zaten forumdan soğumuş durumda, adam sevmediği için kapatıyordu az daha.
Ozan'ı ne kadar seviyorsunuz? konusu, şıklar Aşırı seviyorum, Çok fazla seviyorum, çok seviyorumbir konu daha açarız ozaman öyle durumda @Thequeer
Sonuçta orada doğum gününü kutlayan herkes yağ çekmiş oluyor bir bakımaYağ çektiğim tek mesaj yok, o olaydan sonra asla ağzıma bile almadım
Ozan İçin ne yaparsın ?Ozan'ı ne kadar seviyorsunuz? konusu, şıklar Aşırı seviyorum, Çok fazla seviyorum, çok seviyorum
Bu seferki de bari özel bir gününe denk gelse
hhaha aa evet şansımıza özel gününe denk gelmişti bayrama falan denk gelirse elini öper yine bağlarız konuyuOzan'ı ne kadar seviyorsunuz? konusu, şıklar Aşırı seviyorum, Çok fazla seviyorum, çok seviyorum
Ben kutlamadımSonuçta orada doğum gününü kutlayan herkes yağ çekmiş oluyor bir bakıma
Evet fark ettim yazdıktan sonraBen kutlamadım
Birkaç gün geç kalmış olsa da açarım diyosun yanihhaha aa evet şansımıza özel gününe denk gelmişti bayrama falan denk gelirse elini öper yine bağlarız konuyu
bende kaçayım artık cicili bicili rüyalar deyipEvet fark ettim yazdıktan sonra
Birkaç gün geç kalmış olsa da açarım diyosun yani
İyi gecelerbende kaçayım artık cicili bicili rüyalar deyip
Yapacaktım onlara yorum, ama tek tek cevap yazarken unutmuşum
Benimkinin 5 katı fiyata sahipmiş. Teker çapını yazmamışsın, ben normal insanlardan büyük olduğum için normal insanların bindiği 24 inç bisikletler bana çok küçük geliyor, bu verdiğin inşallah 28 falandır Bu fiyata rağmen süspansiyonu bile yok, bu aslında bir eksi, ama kalk-otur taktiği her zaman işe yarar tabii ki. 42 mm sanırım şehir bisikleti lastiği oluyor
Atacan'la çok güzel sohbetlerimiz olur. Bir ara birbirimize laflar saydırırken birden sevgi sözcükleri dizilir art arda
Evet, bir oyun karakteri