Yarı ve final kaldı işte. Cuma gecesinden oylarsan kurtulursunevet @Bully bir adet xanax ı 4 e bölüp çayına karıştırdığını söylemişti etki etmiş demek ki, çok şükür güvende herkesay neyse ne zaman bitiyor bu etkinlik inş. bnm desteklediğim şarkılardan biri kazanır
![]()
Noldı gııı putin bombalıyor mı yoksa senin oraları sonunda ; bu ne aceleYarı ve final kaldı işte. Cuma gecesinden oylarsan kurtulursunpazartesi kazanan konusu açılır
![]()
Onun gibi bir şeyNoldı gııı putin bombalıyor mı yoksa senin oraları sonunda ; bu ne acele6 senenin en iyileri 6 günde kapışıp bitti
![]()
Olmadığın sürede yetkilerini @mrt-06 ya da @Bully e devret bari diğerlerinin co admin tecrübesi yok rezil olmayalımOnun gibi bir şey
Etkinlik bitince ben bir süreliğine olamayacağım.
Ayrıca 2011-2015 arası final turları olduğu için çok fazla aday olmayınca kısa sürüyor haliyle![]()
bazinga ne güne duruyor
Birkaç gün müydü, ben daha uzun olur diye düşünüyordumbazinga ne güne duruyor![]()
aslında @Bully iyi fikir. Kendisinin aktifliğide iyi
yazın 2 ay yoktum idare etmişlerdi. Şimdi bir kaç günü (umarım öyle olur) idare ederler herhalde![]()
Yani ne desem yalan olur. Beni ne bekliyor henüz bilmiyorum :/Birkaç gün müydü, ben daha uzun olur diye düşünüyordumÖyleyse iyi, sıkıntı yok. Bana devredebilirsin
![]()
bazinga ne güne duruyor
yazın 2 ay yoktum idare etmişlerdi. Şimdi bir kaç günü (umarım öyle olur) idare ederler herhalde![]()
Ozan yaşlandı yani şimdi meloş teyzem gökberk paylaşır ben şikayet ederim adam gökberkin memesini mi incelesin kaç yıllık adminBirkaç gün müydü, ben daha uzun olur diye düşünüyordumÖyleyse iyi, sıkıntı yok. Bana devredebilirsin
![]()
2 hafta da idare ederim, sorun yokYani ne desem yalan olur. Beni ne bekliyor henüz bilmiyorum :/
Sen bunu 2 haftaya çıkar olmadı?![]()
Koltuğu paylaşabilirim hiç sorun değilDünden razı bu da 😱
Koltuğunda gözü var gibi![]()
bazinga ne güne duruyor![]()
Birkaç gün müydü, ben daha uzun olur diye düşünüyordumÖyleyse iyi, sıkıntı yok. Bana devredebilirsin
![]()
Çarpığa devretmede kime devredersen devret.Yani ne desem yalan olur. Beni ne bekliyor henüz bilmiyorum :/
Sen bunu 2 haftaya çıkar olmadı?![]()
Kendisi eski admin ve hiç bir vukuatı yok. Başka aday düşünülemezÇarpığa devretmede kime devredersen devret.
Favori Kaan , plase Yamuk![]()
İlla kaşınıyorsunÇarpığa devretmede kime devredersen devret.
Favori Kaan , plase Yamuk![]()
Ozan yaşlandı yani şimdi meloş teyzem gökberk paylaşır ben şikayet ederim adam gökberkin memesini mi incelesin kaç yıllık admin
Dünden razı bu da 😱
Koltuğunda gözü var gibi![]()
Koltukta gözüm olsaydı yöneticiydim şimdi