2026 Çeyrek Final | Model - Pembe Mezarlık vs Gülşen - Bangır Bangır

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet @Bully bir adet xanax ı 4 e bölüp çayına karıştırdığını söylemişti etki etmiş demek ki, çok şükür güvende herkes :A:A ay neyse ne zaman bitiyor bu etkinlik inş. bnm desteklediğim şarkılardan biri kazanır :F:F
Yarı ve final kaldı işte. Cuma gecesinden oylarsan kurtulursun :A pazartesi kazanan konusu açılır :A

Yarı ve final kaldı işte. Cuma gecesinden oylarsan kurtulursun :A pazartesi kazanan konusu açılır :A
Noldı gııı putin bombalıyor mı yoksa senin oraları sonunda ; bu ne acele :X 6 senenin en iyileri 6 günde kapışıp bitti :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Noldı gııı putin bombalıyor mı yoksa senin oraları sonunda ; bu ne acele :X 6 senenin en iyileri 6 günde kapışıp bitti :D
Onun gibi bir şey :A
Etkinlik bitince ben bir süreliğine olamayacağım.
Ayrıca 2011-2015 arası final turları olduğu için çok fazla aday olmayınca kısa sürüyor haliyle :A

Onun gibi bir şey :A
Etkinlik bitince ben bir süreliğine olamayacağım.
Ayrıca 2011-2015 arası final turları olduğu için çok fazla aday olmayınca kısa sürüyor haliyle :A
Olmadığın sürede yetkilerini @mrt-06 ya da @Bully e devret bari diğerlerinin co admin tecrübesi yok rezil olmayalım :A

2011-15 öyleydi şikeler havada uçuşuyordu o yüzden aday azdır :F

Olmadığın sürede yetkilerini @mrt-06 ya da @Bully e devret bari diğerlerinin co admin tecrübesi yok rezil olmayalım :A

2011-15 öyleydi şikeler havada uçuşuyordu o yüzden aday azdır :F
bazinga ne güne duruyor :A
aslında @Bully iyi fikir. Kendisinin aktifliğide iyi :A
yazın 2 ay yoktum idare etmişlerdi. Şimdi bir kaç günü (umarım öyle olur) idare ederler herhalde :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
yazın 2 ay yoktum idare etmişlerdi. Şimdi bir kaç günü (umarım öyle olur) idare ederler herhalde :A
Birkaç gün müydü, ben daha uzun olur diye düşünüyordum :A Öyleyse iyi, sıkıntı yok. Bana devredebilirsin :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Birkaç gün müydü, ben daha uzun olur diye düşünüyordum :A Öyleyse iyi, sıkıntı yok. Bana devredebilirsin :A
Ozan yaşlandı yani şimdi meloş teyzem gökberk paylaşır ben şikayet ederim adam gökberkin memesini mi incelesin kaç yıllık admin :A

Dünden razı bu da 😱

Koltuğunda gözü var gibi :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi

Yani ne desem yalan olur. Beni ne bekliyor henüz bilmiyorum :/
Sen bunu 2 haftaya çıkar olmadı? :A
Çarpığa devretmede kime devredersen devret. :A

Favori Kaan , plase Yamuk :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Ozan yaşlandı yani şimdi meloş teyzem gökberk paylaşır ben şikayet ederim adam gökberkin memesini mi incelesin kaç yıllık admin :A

Dünden razı bu da 😱

Koltuğunda gözü var gibi :A

Koltuğu paylaşabilirim hiç sorun değil :A @Bully
Tüm işi ona yüklerim :A
Koltukta gözüm olsaydı yöneticiydim şimdi :A Ben acil durumda gerekeni yapacağımı söylüyorum sadece Dosi'nin gözü arkada kalmasın diye :A

Oylamada son saatler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...