Zey TV Diss Savaşları 9. Bölüm - Özel Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dur be şurada negüzel 2 haftalık bildirimlere tek tek dönüyordum beni rahatsız ettin :A

Daha bugün bitirdim SNK efsanesini, hemen manga ile kafamı meşgul etme :A @MEnes Beni bari bugün bu konuda rahat bırak ve burada :F

Rahatsızlık vermek ve rahatsız etmek bizim işimiz Dosi hanım, hem tüm bildirimlere geri dönüş yapılmaz. Ben bunu bilir bunu söylerim. :A Salın gitsin. :A

10 gün süreniz var Dosi hanım, aksi bir durumu adaşım ve ben kabul etmiyoruz. :A İki Enes'i birden yarı yolda bırakmayacağınızı biliyor ve hemen güncele geleceğinize inanıyoruz. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Rahatsızlık vermek ve rahatsız etmek bizim işimiz Dosi hanım, hem tüm bildirimlere geri dönüş yapılmaz. Ben bunu bilir bunu söylerim. :A Salın gitsin. :A

10 gün süreniz var Dosi hanım, aksi bir durumu adaşım ve ben kabul etmiyoruz. :A İki Enes'i birden yarı yolda bırakmayacağınızı biliyor ve hemen güncele geleceğinize inanıyoruz. :A
ama bildirimleri yarım bırakmak benim kriterlerime aykırı bir durum :A az kaldı zaten.
10 gün sonra başla mı diyorsun yoksa 10 içinde bitir mi diyorsun? 😱

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
@MEnes 'ten 1 haftalık kafa izini istemiştim. Yapmayın böyle Sherlock bey :A SNK'ye iyi odaklanabilmek için forumun yanından geçmedim, şimdi manga için bi 10 gun daha gelme diyorsun galiba :A :A

Manga çok daha seri bitiyor, düşün benim gibi üşengeç bir adam dahi pat pat pat okumuştu. :A Zaten en baştan okuma, animede kaldığın son bölüm mangada kaça denk geliyordu hatırlamıyorum ama ondan sonrasını oku. :A Adaşım gerekli detayları malum ortamda vermiş zaten. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Manga çok daha seri bitiyor, düşün benim gibi üşengeç bir adam dahi pat pat pat okumuştu. :A Zaten en baştan okuma, animede kaldığın son bölüm mangada kaça denk geliyordu hatırlamıyorum ama ondan sonrasını oku. :A Adaşım gerekli detayları malum ortamda vermiş zaten. :A
Bence adaşın bana en baştan okutmak ister :( Kaldığım yerden okumak işime gelir :A @MEnes

heyyyy hani senin bu bölüm ile ilgili yorumun? Eminim göz ucu ile bile bakmadın:F

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Bence adaşın bana en baştan okutmak ister :( Kaldığım yerden okumak işime gelir :A @MEnes

heyyyy hani senin bu bölüm ile ilgili yorumun? Eminim göz ucu ile bile bakmadın:F

Yok, güncele 10 gün kaldığı için kaldığın yerden okuman yeterli olacaktır. :A Ben öyle yapmıştım, adaşım ses çıkarmadı. :A Seni de maruz görür bu konuda diye düşünüyorum güncele gelmen için. :A

Yok baktım, yapayım kısa bir yorum. :A

• Harika
  • Güldürdün
Yok, güncele 10 gün kaldığı için kaldığın yerden okuman yeterli olacaktır. :A Ben öyle yapmıştım, adaşım ses çıkarmadı. :A Seni de maruz görür bu konuda diye düşünüyorum güncele gelmen için. :A

Yok baktım, yapayım kısa bir yorum. :A
Sizden kurtulamıyorum :T:
Bugün tam özgürlüğe kavuştum diyordum yeni şeylere sürüklüyorsunuz beni :A

• Harika
Adaşımın diss sayısında sonuncu olmamış olmasına şaşırırken, @Tolstoyevski gibi beyefendi bir kişiliğin birinci olmasına ise yine bir o kadar şaşırdım. :A Muhtemelen aldığı disslerin 4'de 3'lük bölümü Fatih Terim ve Galatasaray yüzündendir. :A Kendisi Galatasaray'ımızı savunurken, bu ZORLU yolda böyle şeylere maruz kalabiliyor tabii. :A

Adaşım ise SABARSAL bir kişiliğe sahip, SABARSAL olmayan bir tane mesajı dahi yok. Utanmadınız mı güzide adama diss atarken ey forum halkı... SABARSAL güç bunun hesabını soracaktır... :A ( "SABAR..." konusunu açmamızın hemen sonrasında foruma 1 hafta erişim kesildi, adaşıma diss atanlar bu gerçeği görsün ve ona göre vaziyet alsın derim... :A )

Benim diss sayım ise hem beklediğimden sayı olarak azmış, hem de sıralama olarak beklediğimden gerilerde yer almışım. :A İlginç bir durum... :A

Adaşımın diss sayısında sonuncu olmamış olmasına şaşırırken, @Tolstoyevski gibi beyefendi bir kişiliğin birinci olmasına ise yine bir o kadar şaşırdım. :A Muhtemelen aldığı disslerin 4'de 3'lük bölümü Fatih Terim ve Galatasaray yüzündendir. :A Kendisi Galatasaray'ımızı savunurken, bu ZORLU yolda böyle şeylere maruz kalabiliyor tabii. :A

Adaşım ise SABARSAL bir kişiliğe sahip, SABARSAL olmayan bir tane mesajı dahi yok. Utanmadınız mı güzide adama diss atarken ey forum halkı... SABARSAL güç bunun hesabını soracaktır... :A ( "SABAR..." konusunu açmamızın hemen sonrasında foruma 1 hafta erişim kesildi, adaşıma diss atanlar bu gerçeği görsün ve ona göre vaziyet alsın derim... :A )

Benim diss sayım ise hem beklediğimden sayı olarak azmış, hem de sıralama olarak beklediğimden gerilerde yer almışım. :A İlginç bir durum... :A
Forumun en sakini @Turkuazz bir kere ama o bile yarışmanın cazibesine kapılıp kendine zorla diss çekmek için hamlelere başvurdu ve en fazla 10 diss kapabildi :A

Halbuki Raif Efendi gibi kendi halinde takılan bir adamdım, ben de şaşırdım doğrusu ama demokrasinin kestiği parmak kanamaz yapacak bir şey yok :A

• Güldürdün
Evet @Turkuazz bile diss almış, gerçekten şaşırtıcı. :A İşte Dosi hanım, her şey bu mukaddes yarışma için. :A
Ama sen hiç çabalamadın, senin dissler yarışma öncesindeki dissler :A
manga işine gelince okuyunca sararsa elbet manyakça onuda okurum belki ama sevemezsem iş zor. Bakacağız.

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Ama sen hiç çabalamadın, senin dissler yarışma öncesindeki dissler :A
manga işine gelince okuyunca sararsa elbet manyakça onuda okurum belki ama sevemezsem iş zor. Bakacağız.

Üşengeçlik diyelim Dosi hanım. :A Seversin seversin, şüphem yok o konuda. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,496
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto