1 -2 ayda 60-100 civarı alıyordukHayır öncekiler kaçti![]()
galiba rekor 140 falandı
1 -2 ayda 60-100 civarı alıyordukHayır öncekiler kaçti![]()
Gene azmiş1 -2 ayda 60-100 civarı alıyorduk
galiba rekor 140 falandı
Öyle zaten kanım dondu...kesin gıcıklığına vermişimdir çoğunu![]()
Aferim bana ????
2 senede 8 mesaj yazan biri kaç diss yiyebilir? @MEnes![]()
yok artık.Gene azmişsanıyorum 3000 filan
![]()
fav10.net
0 mesajla dolananlar bile varSonra bizim adımızı çıkarıyorsun “mesaj yazma cimrisi” diyeGör bak ne üstatlar var az mesaj yazma konusunda
![]()
0 mesajla dolananlar bile var
şuan bildirimler havada uçuşuyor. Bana en çok diss atanı açikladığım mesaja baktın mi?![]()
dur ilk gözüme çarpanla geleyim
Haklı sebeplerim vardidur ilk gözüme çarpanla geleyim![]()
Savun bakalımHaklı sebeplerim vardi(hemen savunmaya geçiyorum
)
aynen ve en sevdiklerindenBrütüs gibi hiç affetmemişim olmamış atma konusunda sanazaten en beklemediğin kişilerden yer insan darbeyi daima ?
Seni tebrik ederim. O kadar haklı sebeplerle beni zorlamişin ki kırmızı çizgimi bozmuşum senin yüzündenSavun bakalım
biri yeni biri eski ve Hande ile alakaliya denk gelmedim@Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 74694Ekli dosyayı görüntüle 74696
yanlız ben sana hiç bir şekilde laf atmadım. Bir dizinin fragmanı için durduk yere diss atmışşinSeni tebrik ederim. O kadar haklı sebeplerle beni zorlamişin ki kırmızı çizgimi bozmuşum senin yüzündenYalnız sen de biliyorsun ki kırmızı çizgimi Handeme hiç laf atmamişin
![]()
yarışma bol hit kazanıp amacına ulaştı, Utku bey ve adaşın piyasa yokÖyle zaten kanım dondu...![]()
![]()
Shingeki no Kyojin DESTANLAR DESTANI'dır. Yabancı dizilerden bile yukarıdadır. Hatta ileri gidiyorum. Türünde Game of Thrones dahil başka fantastik işler dahil gelmiş geçmiş en iyi iştir... İzlemeyen ve tabi ki mangasını okumayan çok şey kaybeder...@Dosi
Dur be şurada negüzel 2 haftalık bildirimlere tek tek dönüyordum beni rahatsız ettinSNK övülen bu mesajı yeni görüyorum, tabii bu zamanlarda henüz @Dosi hanım izlemeye başlamamıştı. Kendisinden artık 10 gün içerisinde mangayı da bitirip, aramıza katılarak her ay yeni bölümü beklemeye koyulmasını bekliyoruz.![]()
Bu arada adaşın @Zeynep Nefise Şen ‘i hiç konulara dahil etmediğini fark ettim onu da adaşın olması torpiliyle foruma katabilirsin Olmamış etkinliği için biraz erken olsa da![]()