Zey TV Diss Savaşları 9. Bölüm - Özel Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Övünce yere göğe sığdıramayıp gömünce yerin yedi kat dibine gömme huyum hep bitirdi beni :A
Harika bir tespit yapmışsın :A Her nekadar zirve ortaklığıma mani olmuş olsanda yarışmamızın en bomba iki isminden biriydin, kimsecikler beklemiyordu senin zirvede olmanı :A Forumdash kendisinin birinci olduğunu sanıyordu :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bak bak diss atmam için çaba içine girmiş ama yemezler hahahahaha. :A
ay senden diss bekleyen mi var. Klip konularım sayesinde kapıyorum yeterince :A bak 2 günde 4 diss yedim ama yarışmada sayamadık o ayrı :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ama diss sayılarını bilip ona göre ayar çekmiş olurdun bu da adil olmazdı. :A Bu yüzden böylesi normal ve doğal olmuş. :A
Evet :T: 'Oyun içinde oyun' bölümünüzde destereyle iddiaya girip kazandım 100 diss attırmıştım kendime :F ismi oyüzden öyleydi :A
Tols'u yarışmaya aldıktan sonra bana diss yerine sinir bozucu fırlatıyor arada :F
Bu arada favorisözlükteki konumu gördünmu? Etiketlemiştim :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Evet :T: 'Oyun içinde oyun' bölümünüzde destereyle iddiaya girip kazandım 100 diss attırmıştım kendime :F ismi oyüzden öyleydi :A
Tols'u yarışmaya aldıktan sonra bana diss yerine sinir bozucu fırlatıyor arada :F
Bu arada favorisözlükteki konumu gördünmu? Etiketlemiştim :A
Ahahahaha az değilsin. :A Tols işini biliyor tüm şartları kullanıyormuş resmen. :A

Konuyu gördüm evet ama yazmayı unuttum, o durum benim zaten bildiğim bir şeydi. :A

Son düzenleme:
Neden uzak durayım valla o kadar rakam arasından ikimizde 68 dissteyiz. Şimdi bu bir tesadüfse buna bir tarafımla gülerim. :A
Zamanında @serhatt , @Sherlock a bulaşmıştı, zor kurtardım Sherlock beyi, şimdide ayni yöntemleri senin üstünde kullandırtma bana :A @MasacRE Bey senin bildiğin kişilerden değil, eminim kendide söylemiştir ve yakın bir arkadaşi olarak onu da korumaya alırım :A

Ahahahaha az değilsin. :A Tols işini biliyor tüm şartları kullanıyormuş resmen. :A Benim

Konuyu gördüm evet ama yazmayı unuttum, o durum benim zaten bildiğim bir şeydi. :A
dünden beri @Tolstoyevski bana sorup duruyor en çok dissi kim bana vermiş diye. Bir sürü isim saydı ama ıskaladı.
Açıklıyorum :
Tols en çok dissi atmış :D
Özellikle yaz öncesi klip ve Halka dizisindeki Müjde'nin sahnesinde bol bol atmış :A

dünden beri @Tolstoyevski bana sorup duruyor en çok dissi kim bana vermiş diye. Bir sürü isim saydı ama ıskaladı.
Açıklıyorum :
Özellikle yaz öncesi klip ve Halka dizisindeki Müjde'nin sahnesinde bol bol atmış :A
Bana da o konuda baya diss atılmış gördükçe kanım dondu. :A Bana en çok diss veren kim bakmadım ama merak ettim şuan, bakıyorum hemen. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Yalnız bu mesajın pek hoşuma gitmedi sanki biz arkadaş değiliz gibi korumaya çalışman... Benden zarar gelmez zaten Utku'ya. Pamuk prensesi öpen prens misali öperim ben onu. :A @MasacRE
Ben senelerin verdiği arkadaşlıktan dolayı kendim adına olan kısımdan söz ediyorum, yoksa senin arkadaşlığına bir şey demiyorum :A (geçen seninle bir olup Forumdash'a laf atıp sonra onun tarafına geçmem geldi aklıma F)

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Bu savaş ne zamandan beridir var da bu kadar az olmamişlariniz :F
yine mi bu soru :F :F
savaş şubat 2019'da forumun yenilenmesiyle bitmişti ama sonra baya aylar geçince işte aralıkta hadi yine başlayalim dedik ama hepimizin aktifsizliği mevcuttu, anca bukadar olabildi :F

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Açıklıyorum :

Bu arada adaşın @Zeynep Nefise Şen ‘i hiç konulara dahil etmediğini fark ettim onu da adaşın olması torpiliyle foruma katabilirsin Olmamış etkinliği için biraz erken olsa da :A

yine mi bu soru :F :F
savaş şubat 2019'da forumun yenilenmesiyle bitmişti ama sonra baya aylar geçince işte aralıkta hadi yine başlayalim dedik ama hepimizin aktifsizliği mevcuttu, anca bukadar olabildi :F
Hayır öncekiler kaçti :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...