Zey TV Diss Savaşları 9. Bölüm - Özel Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rüyada gideceğin mekan belirsiz ama adaşınınki Eskişehir :A

Alışkanlıklarından vazgeçeceksin, bazı sevdiğin aktivitetleri feda edeceksin, kaçarın yok :A Dizi, film izlemek gerçekten insanin hayatindan baya zaman alıyormuş, bunu çok çok iyi anladım son aylarda ve baya insanlari ihmal ettim :D 2019'u biraz kötü kapattım ama 2020'de Ocak ayından sonra kendime iyi bir ayar çekmeliyim :A

Aynen hayırlısı ve doğru kararlar vereceğinden şüphem yok?
Gideceğim mekan İstanbul dışında bir yer olmayacaktır. İlk aşkım İstanbul'u terk etmem gibi duruyor. :A

Vazgeçmeyeceğim şeyler var vazgeçeceğim şeyler var. Sinema ve sanat vazgeçeceğim bir şey değil... :A 60 yaşında bile boynumda fularımla sinema izleyeceğim hahaha. :A Bu yüzden bunu unutsun eşim olacak kişi. Beni kabul eden böyle kabul edecek. :A Onun dışında neyi feda edip neyi feda etmeyeceğime zamanı gelince bakarız... :A

İnşallah öyle olacak, doğru kararlar vermek bizim işimiz zaten. :D

• Harika
Reactions: Dosi
Gideceğim mekan İstanbul dışında bir yer olmayacaktır. İlk aşkım İstanbul'u terk etmem gibi duruyor. :A

Vazgeçmeyeceğim şeyler var vazgeçeceğim şeyler var. Sinema ve sanat vazgeçeceğim bir şey değil... :A 60 yaşında bile boynumda fularımla sinema izleyeceğim hahaha. :A Bu yüzden bunu unutsun eşim olacak kişi. Beni kabul eden böyle kabul edecek. :A Onun dışında neyi feda edip neyi feda etmeyeceğime zamanı gelince bakarız... :A

İnşallah öyle olacak, doğru kararlar vermek bizim işimiz zaten. :D
Taşınma değil ama bu durum, bir kaç günlüğüne buralarda olmayacağın, yolculuk yapacağını belirttiğin bir mesaj sadece ve işte ben o yüzden diğer şeye yorumladım :A

Ah İstanbul ah, geçen yaz çok yaklaşmıştım görmeye ama kısmet olmadı? Bu yıl o yıl olacak inşallah ama tabi tatile gelirsem. Kısmet artık...

• Beğendim
Reactions: MEnes
Taşınma değil ama bu durum, bir kaç günlüğüne buralarda olmayacağın, yolculuk yapacağını belirttiğin bir mesaj sadece ve işte ben o yüzden diğer şeye yorumladım :A

Ah İstanbul ah, geçen yaz çok yaklaşmıştım görmeye ama kısmet olmadı? Bu yıl o yıl olacak inşallah ama tabi tatile gelirsem. Kısmet artık...
Tamam şimdi anladım dediğin durumu. Olabilitesi var tabi yok diyemiyorum, göreceğiz artık neler olacağını... :A

İstanbul bee daha çok sevdiğim bir şehir olmayacak. Böyle bağlandığım başka bir şehir daha olmayacak. Senin gelmen de güzel olur elbette senin adına. Dediğin gibi kısmet artık...

Profilim ilk açtığında nasılsa hala öyle ayarlarını hiç kurcalamadım, ondandır sanırım. :A Ama dediğin şekildeyse faydalanmalarında bir sakınca görmüyorum tabi. :A BB'yi geçip geçemeyeceğini üstünden yıllar geçtikten sonra hala aynı etkiye sahip olup olmadığı belirleyecek. Zamanla anlayacağız bunu... :A

Mesajlarımın içeriğinin LM ile Tutunamayanlar'ı kıyaslamak olmadığı çok barizdi. Mesajlarda da gayet net yazmıştım yani. :A Tols bana dellenmemiştir genel algıya dellenmeştir. Ben her şeyin farkında ve bilinçli şekilde izliyorum diziyi. :A

Hem senin hem de özellikle Tols'un merağının 10 katına çıkması için yaptım bunu. :A Ama sözlerimde gerçekten en ufak bir abartı yoktur. SNK mükemmelliği ancak böyle anlatılabilir zaten. Dediğin şekilde vakit ayırıyorum lakin vakit bana yetmiyor bile diyebilirim. Zaman kontrolünde master degree olmama rağmen zaman yetmiyor hiç bir şeye. :A İstediğim şekilde yapamıyorum yapmak istediklerimi. :A

Yalnız ben de SNK’yi anime olarak bütün bölümlerini bitirdim :A Çizgi romanı ise animeden akacağım keyfi ister istemez azaltacağı için ancak anime serisi final yapınca bakabilirim, öteki türlü dizilerin filmlerin spoiler yememek için fragmanlarını bile izlemeyen birisi olarak para dahi teklif etseler kolay kolay mümkün değil :A

Tamam şimdi anladım dediğin durumu. Olabilitesi var tabi yok diyemiyorum, göreceğiz artık neler olacağını... :A

İstanbul bee daha çok sevdiğim bir şehir olmayacak. Böyle bağlandığım başka bir şehir daha olmayacak. Senin gelmen de güzel olur elbette senin adına. Dediğin gibi kısmet artık...

Hayatımda manevi olarak asla bırakamayacağım 2 tutku; birisi Galatasaray öteki İstanbul. İkisinin yeri apayrıdır. İstanbul’a olan tutkum bir başka seviyede, aşkın dahi ötesinde bir sevgi. Ki çok az kişi ve oluşum hak eder o sevgiyi yalnızca çok değerli olanlardan. İstanbul öyle bir şey işte. Her türlü kötü yanına rağmen kalabalığına betonuna ve allahın belası sıcaklarına rağmen, İstanbul ulu İstanbul...

• Harika
Tüm oylar ilk mesaja eklendi :A @MasacRE @Sherlock @MEnes @Silinmiş Üye @Tolstoyevski @Turkuazz @denizz19 @Forumdash
şuanki 4 dissimi eksik saydım, açıklamasi konuda ve ss 'de burada da göstereyim :A son dissler herkes ulaştırdıktan sonra atıldığı için hesaplanmadı. Salı gününden itibaren hesaplamadım.
20200110_203247.png
Screenshot_20200110-201834.png

Yalnız ben de SNK’yi anime olarak bütün bölümlerini bitirdim :A Çizgi romanı ise animeden akacağım keyfi ister istemez azaltacağı için ancak anime serisi final yapınca bakabilirim, öteki türlü dizilerin filmlerin spoiler yememek için fragmanlarını bile izlemeyen birisi olarak para dahi teklif etseler kolay kolay mümkün değil :A

Hayatımda manevi olarak asla bırakamayacağım 2 tutku; birisi Galatasaray öteki İstanbul. İkisinin yeri apayrıdır. İstanbul’a olan tutkum bir başka seviyede, aşkın dahi ötesinde bir sevgi. Ki çok az kişi ve oluşum hak eder o sevgiyi yalnızca çok değerli olanlardan. İstanbul öyle bir şey işte. Her türlü kötü yanına rağmen kalabalığına betonuna ve allahın belası sıcaklarına rağmen, İstanbul ulu İstanbul...
Aaah aaah bir bilsen neler kaçırdığını ve neleri güncel olarak takip etmediğini çok pişman olurdun. Animeyi bitirdiğini biliyorum ama mesela şöyle bir şey de var. Şuan senin izlediğin kısma kadar olan yerlerde bile manga ile anime arasında oldukça fark eden kısımlar var. Ana hikaye olarak yok ama hikayelerin işleniş sırasının farklı olduğu yerler var. Sırf bu yüzden kaynak materyalin okunmasını daha mantıklı buluyorum. :A Animenin bittiği yerden sonraki kısım yani 4. sezon mangada çoook detaylı. Yani düşünüyorum eğer animede bu kısımlar güzel işlenmezse büyük hayal kırıklığı olur diyorum. Gerçekten hakkını vermeleri gerekiyor. Ve SNK seven herkesin gerçekten mangasını okuması gerekiyor. Bu kesin ve net şekilde gerekli bir şey. :A Ve ben 3. sezonu mangasını okumuş, yaşanacak olayları bilerek izlememe rağmen animesinden gerçekten çok keyif aldım. Hatta 3. kısım part 1'in animede mangaya göre değiştirildiğini görüp animeyi yapanlara falan kızdım. Bence mangada daha iyi yapılmıştı o kısım. Ama tabi ki her şeye rağmen bu bir tercih meselesi. Ne diyebilirim ki, kimse kimseyi zorlayamaz manga okumak için ancak tavsiye edip böyle gaz verebilirim. Elimden gelen budur... :A

Kesinlikle katılıyorum 2. paragrafa. İstanbul'u her şeyiyle seven ve aşık olan biriyim ben de. Betonuna trafiğine her şeyine hastayım. Asla bırakmayı düşünmüyorum. O canın sıkıldığında kendini attığın tarihi yarım ada, o boğaz manzarası havası. Dünyanın hiç bir yerinde bu muazzamlığı bulamazsın...

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Tüm oylar ilk mesaja eklendi :A @MasacRE @Sherlock @MEnes @Silinmiş Üye @Tolstoyevski @Turkuazz @denizz19 @Forumdash
şuanki 4 dissimi eksik saydım, açıklamasi konuda ve ss 'de burada da göstereyim :A son dissler herkes ulaştırdıktan sonra atıldığı için hesaplanmadı. Salı gününden itibaren hesaplamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 74687Ekli dosyayı görüntüle 74686
Hahahaha resmen gizem yapmışsın ama arada uçurum varmış en yakın takipçimle. :A :A Sondan ikinci olmak gayet güzel keşke @Turkuazz hiç gelmeseydi de sonuncu olsaymışım... :A

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz and Dosi
Hahahaha resmen gizem yapmışsın ama arada uçurum varmış en yakın takipçimle. :A :A Sondan ikinci olmak gayet güzel keşke @Turkuazz hiç gelmeseydi de sonuncu olsaymışım... :A
Yenileri kabul etmeseydik, Tols ve Forumdash gibi, ozaman ben de birinciydim :A Resmen yeniler ayağımıza taş oldular :F

• Güldürdün
Ekli dosyayı görüntüle 74687Ekli dosyayı görüntüle 74686

Benim gibi kendi halinde takılıp etliye sütlüye karışmayan birisini olmamış konusunda zirveye taşıyan forum halkını kınıyorum :A Ancak milli irade böyle buyurmuş, yapacak bir şey yok :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
Benim gibi kendi halinde takılıp etliye sütlüye karışmayan birisini olmamış konusunda zirveye Taşkıran forum halkını kınıyorum :A Ancak milli irade böyle buyurmuş, yapacak bir şey yok :A
Avatar'ında bulunan topluluğun bir işi olmasın bu sakın... Aman haa yerin kulağı vardır çok da şaapmayalım şimdi... :A

• Güldürdün
Sanki seninkini bitirmediler :A o da @Turkuazz 0 dissleymiş
2 haftalık süreçte 10 diss alması onun gibi kendi halinde biri için fazla bir diss :A
Aynen benim de tüm forsumu elimden aldı kendisi. :A Neyse ne diyim sağlık olsun 26 diss almam tekrar kanımı dondurdu diyip bu bahsi şimdilik kapatmak istiyorum... :A

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz and Dosi
Avatar'ında bulunan topluluğun bir işi olmasın bu sakın... Aman haa yerin kulağı vardır çok da şaapmayalım şimdi... :A

Olabilir doğrusu.. O topluluk ki, ki adını iyi biliyorsun, o topluluk ki koskoca Kubrick’in gözünün yaşına bakmamış, infazına karar vermiş bir dünya üstü düzen... Bizim feleğimizi şaşırtırlar doğrusu :A
a67c9b9833b097bfb9c380bd47382c0a.gif

• Güldürdün
Benim gibi kendi halinde takılıp etliye sütlüye karışmayan birisini olmamış konusunda zirveye taşıyan forum halkını kınıyorum :A Ancak milli irade böyle buyurmuş, yapacak bir şey yok :A
Açıkçası senin diss sayına çok şaşırdım diyemem yani fazla olacağı belliydi ama @MEnes senin az mesaj yazmana güvenim senden daha fazla disse sahip olduğunu düşunmüş olabilir :A
. Fazla sivri dilli olabiliyorsun konularda ama tabi zirvede olman şaşırttı diyebilirim :A

Açıkçası senin diss sayına çok şaşırdım diyemem yani fazla olacağı belliydi ama @MEnes senin az mesaj yazmana güvenim senden daha fazla disse sahip olduğunu düşunmüş olabilir :A
. Fazla sivri dilli olabiliyorsun konularda ama tabi zirvede olman şaşırttı diyebilirim :A

Övünce yere göğe sığdıramayıp gömünce yerin yedi kat dibine gömme huyum hep bitirdi beni :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
Olabilir doğrusu.. O topluluk ki, ki adını iyi biliyorsun, o topluluk ki koskoca Kubrick’in gözünün yaşına bakmamış, infazına karar vermiş bir dünya üstü düzen... Bizim feleğimizi şaşırtırlar doğrusu :A
a67c9b9833b097bfb9c380bd47382c0a.gif
Ah Kubrick ah... Üstadımın gözünün yaşına bakmamak nedir be. Böyle bir sanat dehasına yapılacak şey miydi o be... Ne olmuş yani sizi ifşa ettiyse saygı duysanıza adamın sanatına. Hem ne belli ifşa ettiği, bence adam iki eş arasındaki dramatik olaylara farklı bir bakış açısı katıp ilişkiler hakkında müthiş bir film çekti altı üstü... :A :A Doğrusu budur bence, son cümlene katılıyorum... :A

• Güldürdün
Aynen benim de tüm forsumu elimden aldı kendisi. :A Neyse ne diyim sağlık olsun 26 diss almam tekrar kanımı dondurdu diyip bu bahsi şimdilik kapatmak istiyorum... :A
inşallah bol bol diss yiyeceğin bir yıl olur diyerek ben de bu bahsi kapatayım :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...