Zey TV Diss Savaşları 9. Bölüm - Özel Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün ben de LiM’e 1.bölümden baştan başladım, süresi 60-70 dakika civarı olduğu için haftada 2-3 bölüm rahat gider ama sen başlarsan sana yetişemem rüzgar gibi geçersin :A

Evet söylemiştin BSC ve La Casa de Papel hariç yabancı dizi defterini kapattığını ama animeyi yabancı diziden sayma, zira Attack On Titan bir destandır. :D
La Casa de Papel'i araya nasıl da sıkıştırmıs :F @MEnes
yok ben almayayım o diziyi ama iyi deneme :A

aslında birden fazla kişi var senle başa baş diyebileceğimiz :A Eğer benim bugünki dissler sayılsaydı denge baya bi karışabilirdi ama haksızlık olmasın diye hesap edemiyorum :T
İçim rahat ummadiğim anda diss atıldıgı için :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yarın gece açıklamaya karar verdim. Sonuncu @Turkuazz oldu 10 diss ile, şuan açiklananlardan @MEnes 'in 26 dissi var ve sen ve @Silinmiş Üye MEnes'ten daha az diss almış olabilirsiniz, tabi bu Sherlock için de geçerli. MEnes sondan ikinci olmak istiyor ama benim bile diss sayım ondan az olabilir. Kısacası hangimiz sondan ikinciyiz belirsiz :A
Sonunculuk sürpriz değilmiş :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İçim rahat ummadiğim anda diss atıldıgı için :A
Anlamadım mesajı? :A
Bugün 2 yada 3 diss yedim :F
Birazdan bir yorum yazacağim kesin diss yer gibiyim :S
Ya sen dün bana çemkirdin oyüzden hemen konuyu açtüm ve disslerimi hesaba katmadım :(

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
@Tolstoyevski profilimde bana en çok diss atanın sevdiğim bir arkadaş olduğunu ve bu yüzden şaşırdığımı söylemiştim. Fikrin var mı? :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
@Tolstoyevski profilimde bana en çok diss atanın sevdiğim bir arkadaş olduğunu ve bu yüzden şaşırdığımı söylemiştim. Fikrin var mı? :A

Müzik konularından dolayı @Forumdash olmalı, ki zirvenin sahibi de o olacaktır çünkü bir ara baya olmamış yağmuruna tutulmuştu diye hatırlıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash and Dosi
Müzik konularından dolayı @Forumdash olmalı, ki zirvenin sahibi de o olacaktır çünkü bir ara baya olmamış yağmuruna tutulmuştu diye hatırlıyorum :A
Başkasının ismini vermiştin ve şimdi @Forumdash mi oldu? ama o sevdiğim bir arkadaşım değil ki :A :A Şaka şaka, yok o bana çok diss atmadı, onun hangi mesajlara attığını ifşa edeceğim. O da merak ediyor :A Hande harici birşeye atmışsam diye bir cümlesi vardı, kutlama konumda bakacağım sonra o konuşmaya :A

Başkasının ismini vermiştin ve şimdi @Forumdash mi oldu? ama o sevdiğim bir arkadaşım değil ki :A :A Şaka şaka, yok o bana çok diss atmadı, onun hangi mesajlara attığını ifşa edeceğim. O da merak ediyor :A Hande harici birşeye atmışsam diye bir cümlesi vardı, kutlama konumda bakacağım sonra o konuşmaya :A
@S.G.A.T. diyecektim ama onun yarışmada olmadığı ı fark ettim o yüzden tek aday olarak o kaldı ama birkaç kişi daha olabilir tabi :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash and Dosi
@S.G.A.T. diyecektim ama onun yarışmada olmadığı ı fark ettim o yüzden tek aday olarak o kaldı ama birkaç kişi daha olabilir tabi :A
Evet kendisi yarışmadan çekildiğini belirtti haftalar önce ama son zamanlarda ondan da baya diss yedim ben fakat bana eskiden yaz öncesi de çok diss atan bir arkadaşım var ve yaz sonrası devam etmiş. ? listeye bakınca bariz bir şekilde belli oluyor :A özellikle yaz öncesi hep ona ait nerdeyse :F
Yarına ifşa ederim en çok diss atanı ve hesap verir umarım bana :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...