Zey TV Diss Savaşları 9. Bölüm - Özel Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üff iyi okumadığiın belli :A Ben birinci değilim bu kesin çünkü konuda bile belirttim ""haksızlık olmaması için dünkü diss sayısını hesap edeceğiz ve dün alınan ss'yi sizlerle paylasacağız çünkü yeni dissler ile en yakın rakibinin önüne geçecekti yoksa.""
Yani benden daha yüksekte diss sayısı olan var. Yarışma haftaya olsaydı benim diss daha fazla olabilirdi :(

Bu arada yine online listesinden görünmez olmuşsun hayırlı olsun :A Foruma üye olalı 5.5 sene olmuş ve bu 5.5 sene içerisinde bir kere bile ne online listesinde olmayı ne de son görülme tarihi gizlemeyi vb hiç gizlemedim nedense ? Ama deneyimlemek için o hissi bir gün mutlaka deneyeceğim. Yine de neden bu kadar popüler bir şey hiç anlamamışımdır:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yeni foruma geçiş yapıldığından bu haftaya kadar olan olmamış sayıları 1.hafta konusu olacakken, bu haftadan 2.hafta konusuna kadar olan Olmamış sayıları ise 2.haftanın mi rakamları olacak ? Öyle olursa baya durgun bir rekabet söz konusu olur çünkü eskisi gibi bek Olmamış atılmıyor galiba :A
Yok, forum şubatta yenilendi ve eski dissler sıfirlandi. Biz şuana kadar olanları hesapladik. En dezavantajli görünen @Silinmiş Üye du ama Turkuazz'dan daha fazla dissi var. Kim bilir belki acıklanan MENes (26 diss) ve denizz19'dan(39 diss) bile fazla olabilir.
Yeni bölüm olursa bu anca 6 ay veya seneye olur :A

Hatırlıyorum evet, yani normal görüyorum insanlar çoğunluğa uyma eğilimi gösterir genelde psikolojik olarak. :A Twitter'da mesela biri linç edilirse linç edileni görenler konuyu çok bilmese bile otomatik olarak linç eder, bu da öyle bir durum. ?
@Tolstoyevski gıcıklık olsun diye harikasını ilginçe çevirdi :A

images

@MEnes
-BEN BU OYUNU BOZARIM.
-OLDU SEN BOZ O ZAMAN O OYUNU...

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Bu arada yine online listesinden görünmez olmuşsun hayırlı olsun :A Foruma üye olalı 5.5 sene olmuş ve bu 5.5 sene içerisinde bir kere bile ne online listesinde olmayı ne de son görülme tarihi gizlemeyi vb hiç gizlemedim nedense ? Ama deneyimlemek için o hissi bir gün mutlaka deneyeceğim. Yine de neden bu kadar popüler bir şey hiç anlamamışımdır:A
Ya evet arada görünmez oluyorum. Malum çok fazla rahatsız olanlar oluyor ve arada onlara iyilik yapıyorum :A profilimi izlediklerim görebiliyor, son etkinlikte ise kimse görmüyor mesajlarımı :A ama belki senin gibi olurum ben de. arada görünür yapıyorum profilimi herkese. Meraklılar fazla merakta kalmasın diye :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and blacklion
-BEN BU OYUNU BOZARIM.
-OLDU SEN BOZ O ZAMAN O OYUNU...

At gibi kokan beyaz atkıyı bulup giydiği için gaza gelip kendini mafya sanması, sonrasında tehlikeli adamlar karşısında üç buçuk atıp “atkısını satması”... Gelmez bir daha böylesi. :(

• Harika
Reactions: MEnes
At gibi kokan beyaz atkıyı bulup giydiği için gaza gelip kendini mafya sanması, sonrasında tehlikeli adamlar karşısında üç buçuk atıp “atkısını satması”... Gelmez bir daha böylesi. :(
Gelmez ki ne gelmez, gelmesi teklif dahi edilemez. Gerçek bir efsane... Yüzlerce, binlerce epik, efsane sahne sayabildiğimiz herhangi bir dizi var mı ki zaten...

• Harika
Yarın gece açıklamaya karar verdim. Sonuncu @Turkuazz oldu 10 diss ile, şuan açiklananlardan @MEnes 'in 26 dissi var ve sen ve @Silinmiş Üye MEnes'ten daha az diss almış olabilirsiniz, tabi bu Sherlock için de geçerli. MEnes sondan ikinci olmak istiyor ama benim bile diss sayım ondan az olabilir. Kısacası hangimiz sondan ikinciyiz belirsiz :A
Tamam yeter bu kadar, sondan ikinci bile değilim anladım... :A

• Harika
Reactions: Dosi
İzlemiştim ama baştan sona değil ve unutmuşumda baya. Tutunamayanlar'ı izlerim artık :A
Ben detaylü bakmadım mesajlara, iyice okuyup anlarım onuda :A

LiM gibi bir başyapıtı tam olarak izlemeyip yan sanayisini izleyerek LiM’in açığını kapatma düşüncesi mi ? Neyse bir ara LM’ye de başlarsın şimdi listen uzun olduğı için bir şey demiyorum ama başlarsın başlarsın :A

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: MEnes and Dosi
LiM gibi bir başyapıtı tam olarak izlemeyip yan sanayisini izleyerek LiM’in açığını kapatma düşüncesi mi ? Neyse bir ara LM’ye de başlarsın şimdi listen uzun olduğı için bir şey demiyorum ama başlarsın başlarsın :A
Tüh diss yemedik senden :A rakip olunca disslerin kıymete bindi :A
Yabancı dizilerden BCS harici izlemeyeceğum birşet. Animeye şans vereceğim ve LiM kesinlikle aklımda. Baştan sona izlemeyi düşünuyorum uzun süredir :D
Tutunamayanlar'ı beğendim :D

• Harika
Tüh diss yemedik senden :A rakip olunca disslerin kıymete bindi :A
Yabancı dizilerden BCS harici izlemeyeceğum birşet. Animeye şans vereceğim ve LiM kesinlikle aklımda. Baştan sona izlemeyi düşünuyorum uzun süredir :D
Tutunamayanlar'ı beğendim :D

Dün ben de LiM’e 1.bölümden baştan başladım, süresi 60-70 dakika civarı olduğu için haftada 2-3 bölüm rahat gider ama sen başlarsan sana yetişemem rüzgar gibi geçersin :A

Evet söylemiştin BSC ve La Casa de Papel hariç yabancı dizi defterini kapattığını ama animeyi yabancı diziden sayma, zira Attack On Titan bir destandır. :D

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MEnes and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...