The_Erinch
Favori Üye
Bu arada Barış şampiyon olamadı ama 2niZe sağlam diss getirmiş @Emre Ozansoy @Angelica 😄😂😄😅😏😛
Küme düşmüşüzKonu güncellendi ve tüm analiz ve Diss listesi eklenmiştir
@Angelica @Aserat @Bully @xdragxx @Emre Ozansoy @MasacRE @Sherlock @Gerekli24 @Turkuazz @The_Erinch @Tolstoyevski @denizz19
@Sherlock @Forumdash @Dosi @MasacRE gibi bu forumda hiçbir işe yaramayan kişiler beni nasıl geçerler![]()
Artık rakibim olduğun için bir sonraki sefer sana diss sayılarımı atamayacağım99 :=) Artık asıl 1 yıllık performansımıza bakacağız, teşekkürler 🖐😍😇🙂 Emeğine sağlık Zeynepcim 👊🙂
İyi bir diss alacağını düşünmen hata. Sana kıyamıyorlar. Bak bana acımıyorlarKüme düşmüşüz![]()
diss konusunda yetersizmişizİyi bir diss alacağını düşünmen hata. Sana kıyamıyorlar. Bak bana acımıyorlar![]()
Kavgacı olmadığın, sakin sessiz biri olduğun içindirdiss konusunda yetersizmişiz![]()
bundan sonra herkese sataşacağımKavgacı olmadığın, sakin sessiz biri olduğun içindir![]()
haklısın büyük konuştum
Gıcıklık yapasım gelmediO o o bonkörsün ve gıcıklık etmedin![]()
sıfırda kalma bir ara 1 diss atarım sana. Elbet oylamalarda fikir ayrılığı yaşarızhaklısın büyük konuştumbu arada yolladığın caps iyidi
![]()
kalmamaya çalışırımsıfırda kalma bir ara 1 diss atarım sana. Elbet oylamalarda fikir ayrılığı yaşarız![]()
Herşey yolundadır umarım ve herkese gıcıklık yap ama bana yapmaGıcıklık yapasım gelmedi![]()
1 mesaj daha yazdınmı 10 mesaj limitine ulaşıyorsunkalmamaya çalışırım![]()
Bende @kerem gibi bu konuya en az 10 yorum yazmayan yarışmacılara yaptırım yapayım
Bir sonraki yarışmaya katılmaktan men edeceğim(etiketlediklerime geçerli) hem bazı rakiplerden kurtulurum
1 hafta süreniz var
@Sherlock @MasacRE @Tolstoyevski @xdragxx @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @Angelica @Bully @Aserat @denizz19 @The_Erinch @Gerekli24
10 mesaj limitimi onu anlamadım1 mesaj daha yazdınmı 10 mesaj limitine ulaşıyorsun
Bu mesajı görmedin galiba
Aaaa seni değil Tols'u etiketlemişim 😱
Herhalde..Herşey yolundadır umarım ve herkese gıcıklık yap ama bana yapma![]()