Ay öyle diye diye kandır .ssSenin varlığın yeter![]()
Ay öyle diye diye kandır .ssSenin varlığın yeter![]()
Sen iyice havalara girdin ünlülerin dünyasına girinceAdımı kullanıp prim yapmaktan vazgeç artık
@Sherlock @Forumdash @Dosi @MasacRE gibi bu forumda hiçbir işe yaramayan kişiler beni nasıl geçerler![]()
Coronadan önce:O bununla eş değer
forumun emojisi
Tatlım ben onların değil onlar benim dünyama girdiler yalnızSen iyice havalara girdin ünlülerin dünyasına girinceseni biz yukarılara taşıdık. İstediğimiz an yok olursun
![]()
Nazına başlatmaAy öyle diye diye kandır .ss
Aslında evet, orası öyleTatlım ben onların değil onlar benim dünyama girdiler yalnız![]()
Böyle daha havalı takipçi sayım düşük ama sektörün radarındayımAslında evet, orası öyle![]()
10 bin olamadın ama daha![]()
2018 dönemi geldi aklımaİşinize gelmeyince hemen Denize yıkın suçu günah keçisi benimsen kal ben giderim
![]()
Bana karşı duranların hepsi teker teker Yok oldular2018 dönemi geldi aklımasen de az çekmedin ha
![]()
Benden diss kapamazsın, yemezlerBir de şimdi düşünüyorum da bu ne saçma yarışma ya en çok dissi almak için mücadele ediyoruz dışarda anlatsam tımarhaneye kapatırlar![]()
Sana bilerek hiç diss atmamıştım.Diss atan herkese (özellikle FOX lobisine) teşekkür ediyorum beni sizler zirveye taşıdınız.Bundan sonra da hak edene hak ettiğini vermeye devam edeceğiz.
![]()
Ortamı eğlendiriyorum disss için değil zatenBenden diss kapamazsın, yemezler![]()
Sen de pek yoksun ama evet katılıyorumBana karşı duranların hepsi teker teker Yok oldular![]()
Benim yokluğum sıkıcı oluşundan buranın ara ara forumun Birsen Altuntaşından haber çalıyorum @Emre OzansoySen de pek yoksun ama evet katılıyorumaynısı projen olan tiyatro çevirdiğin kişi içinde geçerli
![]()
OhaCoronadan önce:
Coronadan sonra:![]()
(sürekli evde kalmaktan saç sakal kaşı karışmış)