Bunu anlata anlata dilimde tüy bittiSavaş sil baştan öyleyse daha kaybedecek çok savaşımız var desene![]()
![]()
Yeniler niye ayrı hesaplandı sanıyorsun. 0 olup herkes eşit şansı olsun diye
Bunu anlata anlata dilimde tüy bittiSavaş sil baştan öyleyse daha kaybedecek çok savaşımız var desene![]()
![]()
Galibiyet tebriği ve telafi adına geçecek bir hediye arıyordum ve nihayet buldum... Karınca kararınca olsa da güzel bir şarkı hediyesi...Bunu anlata anlata dilimde tüy bitti
Yeniler niye ayrı hesaplandı sanıyorsun. 0 olup herkes eşit şansı olsun diye![]()
Yarın dinlerim. Dua et iyi bir şey çıksınGalibiyet tebriği ve telafi adına geçecek bir hediye arıyordum ve nihayet buldum... Karınca kararınca olsa da güzel bir şarkı hediyesi...
İsminde yeterince ipucu var ama foruma da hitap ediyor benim de çok önce olmamış atıp sonra kalbe ya da like'a çevirdiğim oldu.Yarın dinlerim. Dua et iyi bir şey çıksın![]()
Böyle derken 😱Of ne saçma iş böyle devam etsin işte.![]()
Olsun, şarkıda iyi olmalıİsminde yeterince ipucu var ama foruma da hitap ediyor benim de çok önce olmamış atıp sonra kalbe ya da like'a çevirdiğim oldu.
Tabi bir başyapıt bekleme ama kız güzel en azından..![]()
Kulaklık uzaklarda bir yerde mi, olsaydı merakın giderdi ve bizim de merakımız giderdiOlsun, şarkıda iyi olmalı![]()
Şu smle berbat. Başka birşey bul.Kulaklık uzaklarda bir yerde mi, olsaydı merakın giderdi ve bizim de merakımız giderdi
Beğenirsen olmamış at, beğenmezsen disslike at olsun bitsin.![]()
Bu smileyi her gördüğünde olmamış bas o zamanŞu smle berbat. Başka birşey bul.
Sinir bozucu atarım ve merak etmiyorum![]()
KalıcıBu smileyi her gördüğünde olmamış bas o zaman![]()
Şu avatarın da bir o kadar öyle, artık ne zaman değiştireceksin yolunu gözlüyoruz yeni avatarın...![]()
Ben 1.değilsem niye çağırıyorsun töreneİşte açıklananlardan olmuş olabilir veya açıklanmayan daben ve @Aserat açıklanınca liste şekillenecek ama sen 1. Değilsin fakat bu yoklukta harika oran almışsın
![]()
Sen ettikçe ben de bunları kullanacağım, gel olmamış at huzur içinde çözülsün öyleyse.Kalıcı
Sigra ha.
Daha da inat edeceğim![]()
Senin varlığın yeterBen 1.değilsem niye çağırıyorsun törene![]()
Adımı kullanıp prim yapmaktan vazgeç artıkSen ettikçe ben de bunları kullanacağım, gel olmamış at huzur içinde çözülsün öyleyse.![]()
![]()
bir de şu var ama bu her konuya olmaz, adım çıkar mazallah tam @denizz19 luk
![]()
O bununla eş değerSen ettikçe ben de bunları kullanacağım, gel olmamış at huzur içinde çözülsün öyleyse.![]()
![]()
bir de şu var ama bu her konuya olmaz, adım çıkar mazallah tam @denizz19 luk
![]()
Adımı kullanıp prim yapmaktan vazgeç artık
@Sherlock @Forumdash @Dosi @MasacRE gibi bu forumda hiçbir işe yaramayan kişiler beni nasıl geçerler![]()