Zey TV Diss Savaşları 10. Bölüm Yaz Özel - Büyük Rekabet

Savaş sil baştan öyleyse daha kaybedecek çok savaşımız var desene :A :Z

game-of-thrones-snow-e1466523710879.jpeg
Bunu anlata anlata dilimde tüy bitti :T:
Yeniler niye ayrı hesaplandı sanıyorsun. 0 olup herkes eşit şansı olsun diye :ppp:

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Diss atan herkese (özellikle FOX lobisine) teşekkür ediyorum beni sizler zirveye taşıdınız. :A Bundan sonra da hak edene hak ettiğini vermeye devam edeceğiz. :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bunu anlata anlata dilimde tüy bitti :T:
Yeniler niye ayrı hesaplandı sanıyorsun. 0 olup herkes eşit şansı olsun diye :ppp:
Galibiyet tebriği ve telafi adına geçecek bir hediye arıyordum ve nihayet buldum... Karınca kararınca olsa da güzel bir şarkı hediyesi... :A

• Güldürdün
İyiki sonucu sona bırakmışım. Yoksa en fazla 3-4 sayfa yorum olurdu :A bu taktik iyi oldu. Sonuç belli olunca herkes sessizleşti 😡

Bu arada @Tolstoyevski
Konuda şu var:
Asıl yarışma şimdi başlıyor. Artık bu ekip hepsi 0 diss ile 2021e kadar kapışacak.

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Diss atan herkese (özellikle FOX lobisine) teşekkür ediyorum beni sizler zirveye taşıdınız. :A Bundan sonra da hak edene hak ettiğini vermeye devam edeceğiz. :Z
Ya sen var ya :F
Artık herkes 0 diss ile eşit

@Özgür @alperuz konuda listede Aserat'ın diss sayısına bakın :F

• Güldürdün
Reactions: alperuz and Aserat
Yarın dinlerim. Dua et iyi bir şey çıksın :A
İsminde yeterince ipucu var ama foruma da hitap ediyor benim de çok önce olmamış atıp sonra kalbe ya da like'a çevirdiğim oldu. :A

Tabi bir başyapıt bekleme ama kız güzel en azından.. :A

• Güldürdün
Of ne saçma iş böyle devam etsin işte. :A
Böyle derken 😱
1 Ağustos'tan yeni bölüme kadar kaç diss toplanırsa. Adil olan budur. 2018'den beri bu sistemle gidiyoruz :A tabi herkese fark attın sadece Total istersin :A
Total önemsiz, Ab önemli :A
Benim liderliğim daha vasıflı. Yılbaşına kadar kim çok toplarsa o lider olacak. Siz sadece bize katılın diye toplama baktık :A baz alacağımız rakam belli olsun diye :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Şu smle berbat. Başka birşey bul.
Sinir bozucu atarım ve merak etmiyorum :A
Bu smileyi her gördüğünde olmamış bas o zaman
evillol.gif

Şu avatarın da bir o kadar öyle, artık ne zaman değiştireceksin yolunu gözlüyoruz yeni avatarın...
bandit.gif

• Güldürdün
Kalıcı :Z
Sigra ha.
Daha da inat edeceğim :A
Sen ettikçe ben de bunları kullanacağım, gel olmamış at huzur içinde çözülsün öyleyse.
evillol.gif
bandit.gif

bir de şu var ama bu her konuya olmaz, adım çıkar mazallah tam @denizz19 luk :A

naughty.gif