Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Buraya kadar geldiysen 97.bölümü de bitirdi sayarım ben. 45ten sonrası muazzam noktaya evriliyor
------

Pusu'nun 25-97 ila 163-195 arası vadiyle kapışır ya. Bazı bolumleri 1-97'nin bazı bölümlerinden daha iyidi bile hatta
Öyledir çoğu kişi de Pusu başlarda iyiydi diyor da o Kv hikayesi kadar hoşuma gider mi bilmiyorum. Belki 1-2 sene sonra da o kısımları izlerim

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
TNT sezonunda ayrı keyfi var ya bambaşka kafayla yazılmıştı. 94-106 yazıyorsak bu sezonu yazmazsak büyük ayıp ederiz
O keyfin nerede durduğuna bağlı 129-137 arası sarmıyor aga 138'den itibaren başlıyor sezon vallah hele Polat'ın vurulması sonrası gelişen olaylar 6. Sezon kendi çapında güzel hatta çocuk olayı + Memati-Selvi olmasa 94-128'den de iyi olabilirdi

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Öyledir çoğu kişi de Pusu başlarda iyiydi diyor da o Kv hikayesi kadar hoşuma gider mi bilmiyorum. Belki 1-2 sene sonra da o kısımları izlerim
Kvp zamanla bayağı mevcut hükümetin etkisinde kalıyor ne yazık ki ama çoğu Türk dizisinden yine o da bayağı iyidir. Ama İskender ölümü sonrası Ersoy sezonunu zar zor bitirdim bıraktım belki sonra 162-195 arasına bakarım herkes orayı övüyor

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Kvp zamanla bayağı mevcut hükümetin etkisinde kalıyor ne yazık ki ama çoğu Türk dizisinden yine o da bayağı iyidir. Ama İskender ölümü sonrası Ersoy sezonunu zar zor bitirdim bıraktım belki sonra 162-195 arasına bakarım herkes orayı övüyor
Belki 3-5 sene sonra izlerim de ilk Vadi gerçekten çok iyiydi türünün en iyi örneği tartışmasız.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Belki 3-5 sene sonra izlerim de ilk Vadi gerçekten çok iyiydi türünün en iyi örneği tartışmasız.
Kv bambaşka bir şey zaten ona izlediğimden beri tvdeki işler bana insanla dalga geçiyor gibi geliyor. Dizinin detaylara önem vermesi izleyiciyi aptal yerine koymaması senaryodaki karkater derinlik ve bağlantıları çok iyi.

• Beğendim
Reactions: xdragxx