The_Erinch
Favori Üye
Bu arada Barış şampiyon olamadı ama 2niZe sağlam diss getirmiş @Emre Ozansoy @Angelica 😄😂😄😅😏😛
Küme düşmüşüzKonu güncellendi ve tüm analiz ve Diss listesi eklenmiştir
@Angelica @Aserat @Bully @xdragxx @Emre Ozansoy @MasacRE @Sherlock @Gerekli24 @Turkuazz @The_Erinch @Tolstoyevski @denizz19
@Sherlock @Forumdash @Dosi @MasacRE gibi bu forumda hiçbir işe yaramayan kişiler beni nasıl geçerler
Artık rakibim olduğun için bir sonraki sefer sana diss sayılarımı atamayacağım99 :=) Artık asıl 1 yıllık performansımıza bakacağız, teşekkürler 🖐😍😇🙂 Emeğine sağlık Zeynepcim 👊🙂
İyi bir diss alacağını düşünmen hata. Sana kıyamıyorlar. Bak bana acımıyorlarKüme düşmüşüz
diss konusunda yetersizmişizİyi bir diss alacağını düşünmen hata. Sana kıyamıyorlar. Bak bana acımıyorlar
Kavgacı olmadığın, sakin sessiz biri olduğun içindirdiss konusunda yetersizmişiz
bundan sonra herkese sataşacağımKavgacı olmadığın, sakin sessiz biri olduğun içindir
haklısın büyük konuştum bu arada yolladığın caps iyidiSen ve sataşmak?
Ekli dosyayı görüntüle 90900
Gıcıklık yapasım gelmediO o o bonkörsün ve gıcıklık etmedin
sıfırda kalma bir ara 1 diss atarım sana. Elbet oylamalarda fikir ayrılığı yaşarızhaklısın büyük konuştum bu arada yolladığın caps iyidi
kalmamaya çalışırımsıfırda kalma bir ara 1 diss atarım sana. Elbet oylamalarda fikir ayrılığı yaşarız
Herşey yolundadır umarım ve herkese gıcıklık yap ama bana yapmaGıcıklık yapasım gelmedi
1 mesaj daha yazdınmı 10 mesaj limitine ulaşıyorsunkalmamaya çalışırım
Bende @kerem gibi bu konuya en az 10 yorum yazmayan yarışmacılara yaptırım yapayım
Bir sonraki yarışmaya katılmaktan men edeceğim (etiketlediklerime geçerli) hem bazı rakiplerden kurtulurum
1 hafta süreniz var
@Sherlock @MasacRE @Tolstoyevski @xdragxx @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @Angelica @Bully @Aserat @denizz19 @The_Erinch @Gerekli24
10 mesaj limitimi onu anlamadım1 mesaj daha yazdınmı 10 mesaj limitine ulaşıyorsun
Bu mesajı görmedin galiba
Aaaa seni değil Tols'u etiketlemişim 😱
Herhalde..Herşey yolundadır umarım ve herkese gıcıklık yap ama bana yapma