Vadi geçen sene ara vere vere perişan oldu umarım düşüş olmaz Diriliş'teyok be hacı ara verdi diye düşer mi millet 41. bölümü izlemek için baya isyan etti haftaya artış yaşar kesin.
Vadi geçen sene ara vere vere perişan oldu umarım düşüş olmaz Diriliş'teyok be hacı ara verdi diye düşer mi millet 41. bölümü izlemek için baya isyan etti haftaya artış yaşar kesin.
Aynenbaşta sen küfr etmediğin kaldı.![]()
1 hafta ara veriyor birde cok merakla beklenen bolum geliyor aksine yukselirVadi geçen sene ara vere vere perişan oldu umarım düşüş olmaz Diriliş'te
hacı vadinin bölümleri ile dirilişin bir mi sungurtekin'e kavuşacakken ara verdiler 42 yi izlemezler ama 41 i her türlü izlerler sungurtekin sezon başından beri bekleniyordu onun gelişiyle olaylar daha büyüyecek.Vadi geçen sene ara vere vere perişan oldu umarım düşüş olmaz Diriliş'te
İnşallah.. 15'leri görelim artık.Aynen
1 hafta ara veriyor birde cok merakla beklenen bolum geliyor aksine yukselir![]()
bizede sürpriz oldu.ertuğrulla moğollunun biri kafesde dövüşürken babam diyor '' bi adamın hakkından gelemedi''![]()
bir de dirilişçi olucaksınız hani kolaj @Billy Kane @EFE UYSAL 😡
halbu ki 35. bölümü falan aradan çıkarırım diye düşünmüştüm .s.s
Haftaya merakla bekliyoruzbizede sürpriz oldu.![]()
haftaya konuyu ben mi açıyodum öyle hatırlıyorum sanki.Haftaya merakla bekliyoruz![]()
Gecen hafta sen actin yeni birileride lazimhaftaya konuyu ben mi açıyodum öyle hatırlıyorum sanki.![]()
Aynen o açsın bende acabilirim belki konuyu acsana catlatalim kilic konusu
o açmazsa sen aç sende büyüklük yapıp açmazsan ben açarım.Aynen o açsın bende acabilirim belki konuyu acsana catlatalim kilic konusu![]()
Anlıyorumo açmazsa sen aç sende büyüklük yapıp açmazsan ben açarım.
mobile geçtim bende sonra açarız.![]()
o açmazsa sen aç sende büyüklük yapıp açmazsan ben açarım.
mobile geçtim bende sonra açarız.![]()
beni bu işe bulaştırmayınAnlıyorum![]()
![]()
Ben açarım merak etmebeni bu işe bulaştırmayınkonu açmaya karşıyım
1 tane konu açmışım gibi görünüyor o nasıl oldu onu da anlamadım
![]()
denişiksin.beni bu işe bulaştırmayınkonu açmaya karşıyım
1 tane konu açmışım gibi görünüyor o nasıl oldu onu da anlamadım
![]()