Noyandan korkizledim bugün 30 ve 31. bölümü izlicem![]()
Noyandan korkizledim bugün 30 ve 31. bölümü izlicem![]()
Noyandan kork![]()
Noyan Reyize laf yok zafer bizim olacaknormalde dizilerde ki kötüleri severim ama bu adamı hiç sevmedim
hele de yanında ki şebeği şaman mıdır nedir
![]()
afşin beycim geri dönsün gösterecek size zaferiNoyan Reyize laf yok zafer bizim olacak![]()
afşin beycim geri dönsün gösterecek size zaferi![]()
aaa ozaman fragmanı neden verdiler bölüm hazır demekki yayından neden vazgeçtiler anlayamadım vllaGelecek hafta yeni bölüm yok, yerine kolaj yayınlanacakmış. @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @DarkLeqenD @DoğuEşrefoğlu ve diğer sevenlerine duyurulur.![]()
Yeni yılın ilk haftası reklam anlaşması yapılıyor o yüzden diziler yayınlanmıyor. Bir kötü haber daha veriyorum EDHO da yayınlanmayacak.aaa ozaman fragmanı neden verdiler bölüm hazır demekki yayından neden vazgeçtiler anlayamadım vlla![]()
O zaman Kurtlar Vadisi de yokYeni yılın ilk haftası reklam anlaşması yapılıyor o yüzden diziler yayınlanmıyor. Bir kötü haber daha veriyorum EDHO da yayınlanmayacak.![]()
fragman verilince eşkiya olucak diye sevinmiştik bizdeYeni yılın ilk haftası reklam anlaşması yapılıyor o yüzden diziler yayınlanmıyor. Bir kötü haber daha veriyorum EDHO da yayınlanmayacak.![]()
Vadi geçen sezon da hatırlarsan 2 hafta ara vermişti, yani bu hafta olmazsa şaşırma.O zaman Kurtlar Vadisi de yokHaydaa bu hafta ne izleyeceğiz
Bu sezon istikrarlı gidiyorduk ona şaşırdım, neyse bir hafta daha bekleriz sıkıntı yokVadi geçen sezon da hatırlarsan 2 hafta ara vermişti, yani bu hafta olmaz şaşırma.![]()
bomba bölümü 1 yıl bekledik daha ne kadar beklicezGelecek hafta yeni bölüm yok, yerine kolaj yayınlanacakmış. @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @DarkLeqenD @DoğuEşrefoğlu ve diğer sevenlerine duyurulur.![]()
kaynak ne bu arada?Gelecek hafta yeni bölüm yok, yerine kolaj yayınlanacakmış. @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @DarkLeqenD @DoğuEşrefoğlu ve diğer sevenlerine duyurulur.![]()
TRT tüm dizilerine bir hafta ara verdi. Diriliş'in yanı sıra Seksenler, Baba Candır ve Yeşil Deniz de olmayacak, yani kaynak yayın akışı.çok kötü sarsıldım şu an.anticiler için bayram haftası.
kaynak ne bu arada?![]()
![]()
Bence yayınlanacak bölüm ne olursa olsunTRT tüm dizilerine bir hafta ara verdi. Diriliş'in yanı sıra Seksenler, Baba Candır ve Yeşil Deniz de olmayacak, yani kaynak yayın akışı.![]()
Resmi sayfada hala Çarşamba diyor birde diğer dizilerdwe olmassa seyirci çekeriz diziyebaktım haber doğru. 22:45'de bitecek.
resmi sayfa bişey paylaşmamış ki çarşamba desin?Resmi sayfada hala Çarşamba diyor birde diğer dizilerdwe olmassa seyirci çekeriz diziye![]()
Derse şimdi derdi bu hafta yok diye bence yoksa izleynler çok sinirlnecekresmi sayfa bişey paylaşmamış ki çarşamba desin?![]()