cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,982
- Puanı
- 1,060
Haftaya bölüm sonunda olabilir , aslında ben bu bölümün sonunda beklemiştim Ertuğrul kaleye gider Dregosda nasılsa Ertuğrul ölecek diye kimliğini açık eder diye düşünmüştümYine muhteşem bir bölümdü. Ertuğrul Beyin planları diziye damga vurdu.
Tanıtımdan anlaşıldığı kadarıyla Dragosun kimliği yakında belli olur. @Çiğdem- ablası sence yakında belli olur mu?
Haftaya bölüm sonunda olabilir , aslında ben bu bölümün sonunda beklemiştim Ertuğrul kaleye gider Dregosda nasılsa Ertuğrul ölecek diye kimliğini açık eder diye düşünmüştüm
Ama öğrenicekse öyle öğrenmeli yanı Ertuğrul bir yerden duyup öğrenirse heyecanlı olmaz Dregus , Zangoç karakteriyle Ertuğrulun karsısına çıkıp Dregusa dönüşmeli
İlker bey bu arada efsane oynuyor hakkını teslim etmek lazım .Zangoç karakterini özellikle
Osmanada yeniden bir ağırlık verilmeli Bu sezonun ilk bölümlerinde olan ağırlığı kayboldu hatta son bölümde biraz saçma sapan konuşmaya basladıAslında Ertuğrul'u tuzağa düşürüp seninde dediğin gibi Zangoçtan Dragosa dönüşürse efsane olur.
İlker'i oyunculuğunu pek sevmezdim ama burada muhteşem oynuyor.
Bende farkına vardım rolü baya düştü. Sezon sonuna doğru tekrar sahneler yazılır.Osmanada yeniden bir ağırlık verilmeli Bu sezonun ilk bölümlerinde olan ağırlığı kayboldu hatta son bölümde biraz saçma sapan konuşmaya basladı
@EFE UYSAL ilk dizim konu bakalım şanslı olabilecek miyim.
İlk atılım için çok doğru karar sende ondan sonra aldın yürüdün Ertuğrulum da senle birlikte gerçekten rekor üstüne rekor kırdıBu konuyu ben açtığıma göre dizi rekor kıracak.
Güveniyorum kendime ben.
İlk dizi konumdu, editör olduktan sonra ilk konumu açmıştım Efe ile konuşarak... Zaman çabuk geçiyor. Bayağı uğurlu geldim.İlk atılım için çok doğru karar sende ondan sonra aldın yürüdün Ertuğrulum da senle birlikte gerçekten rekor üstüne rekor kırdı
@Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @kerem @Billy Kane @xBUGRAx @Aserat Dizimizi çekemeyen tayfa arkamızdakı gizli gücü gördünüz
Bully a diyorsun rekor kıracak diye oda övgü dolu sözleriyle burdaydı @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 a özellikle onların dizimize övgü dolu sözlerini göstermek amaçlı gelmiştim ama senin mesajını görünce vazgeçtim büyük patronu göstereyim dedimİlk dizi konumdu, editör olduktan sonra ilk konumu açmıştım Efe ile konuşarak... Zaman çabuk geçiyor. Bayağı uğurlu geldim.
İlk atılım için çok doğru karar sende ondan sonra aldın yürüdün Ertuğrulum da senle birlikte gerçekten rekor üstüne rekor kırdı
@Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @Forumdash @kerem @Billy Kane @xBUGRAx @Aserat Dizimizi çekemeyen tayfa arkamızdakı gizli gücü gördünüz
bu konuya neden etiketlendim gebermek mi istiyorsun hogatha. ssBully a diyorsun rekor kıracak diye oda övgü dolu sözleriyle burdaydı @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 a özellikle onların dizimize övgü dolu sözlerini göstermek amaçlı gelmiştim ama senin mesajını görünce vazgeçtim büyük patronu göstereyim dedim
Seninde bol bol övgü mesajların var onları göstericektim aslındabu konuya neden etiketlendim gebermek mi istiyorsun hogatha. ss
Öyle bir dizi mi vardı?İlk atılım için çok doğru karar sende ondan sonra aldın yürüdün Ertuğrulum da senle birlikte gerçekten rekor üstüne rekor kırdı
Hala var Hanzo Burak geliyorÖyle bir dizi mi vardı?
E onuda izlemezsin artık.Hala var Hanzo Burak geliyor
İzleyip kaçmayı düşünüyorum 1.bölümden ama bir bakalım ne yapacaklar @Forumdash @xemrexxxE onuda izlemezsin artık.