Benim de aklıma o geldi.Jenerikteki müziği beğendim.
Kanal D yöneticileri TRT1'e geçti galiba yoksa başta reklam girmelerinin başka açıklaması olamaz bence.
TRT1 yöneticileri de iyice saçmalıyorlar bu aralar, umarım dizi kötü etkilenmez bu hamleden.Benim de aklıma o geldi.
İnsanlar yolda herkes izlesin diye zaman kazandıriyorlarJenerikteki müziği beğendim.
Kanal D yöneticileri TRT1'e geçti galiba yoksa başta reklam girmelerinin başka açıklaması olamaz bence.
aga bu dizi yeni bomba olacak müthiş reklamı yapıldı ve kesinlikle izleyecem ama tekrarı başlayınca 10 da trt1 deyim merakla bekliyorumagalar @takas @china_shangai @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai dizide vadiden çok iyi tanıdığımız simalar var ; senaryo gurubunda ahmet turgut, ses yönetmeni burhan şahin, görüntü yönetmeni veysel tekşahin, sanat yönetmeni özüdoğru cici 🙂
Bu konuyu ben açtığıma göre dizi rekor kıracak.TRT1 yöneticileri de iyice saçmalıyorlar bu aralar, umarım dizi kötü etkilenmez bu hamleden.
@xemrexxx bin kalbine indirir bu rakam)))Yani ilk bölüm meraktan izlenecektir de ab'de 5.5 alabilirse helal olsun.
bir şey olmaz panpa senaryo diğer trt osmanlı dizileri gibi ot kıvamındaysa 5 bölüme 5.5 olur sana 0.5 ))@xemrexxx bin kalbine indirir bu rakam)))
Hadi bakalım ben de iyi reyting almasını isterim baya emek verilen iddialı bir proje çünkü.İnsanlar yolda herkes izlesin diye zaman kazandıriyorlar
bence güzel bir iş çıkacak ama önemli olan bence dizi kadınlarada hitap etmeli diye düşünüyorum sence ?bir şey olmaz panpa senaryo diğer trt osmanlı dizileri gibi ot kıvamındaysa 5 bölüme 5.5 olur sana 0.5 ))
senaryosu iyi olsun da kime hitap ederse etsinbence güzel bir iş çıkacak ama önemli olan bence dizi kadınlarada hitap etmeli diye düşünüyorum sence ?
sana hitap edecek mi bakalım ?senaryosu iyi olsun da kime hitap ederse etsin
ya aga bunlar artık çok normal herkes oynadığı için her dizide vadiden birini görmemiz normal
daha erken aga sonra izlersem yorum yapabilrim 5-10 dakika sonra izlemeyi bırakırım ben şimdiden tapınakçılar falan meydana çıktıya aga bunlar artık çok normal herkes oynadığı için her dizide vadiden birini görmemiz normal
senaryo nasıl güzel mi