batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
kim var ki aga işte şimdi olmadı
aga Engin Altan Düzyatan bizzat Gezi Parkı'ndaydı valla TRT'ye helal olsun tabularını yıkıyor
kim var ki aga işte şimdi olmadı
Oha bizim Yalcin Yildiz da mi üzüldüm onlar adina
aga Engin Altan Düzyatan bizzat Gezi Parkı'ndaydı valla TRT'ye helal olsun tabularını yıkıyor
şu anlık osmanlı kıyamdan farkı yok orada da padişah iyiydi etrafındaki herkes köt ya dazamanla entrikaya karışıyordu orada olayları izleyen padişahı koruyan rol türkan şraydaydı burada hülya darcana vermişlerBence bu dizi çok farklı.İlk defa Trt'de bir diziyi çok sevdim.Ayrıca her şeyi de siyasete bağlamayın.
sonradan akıllanmıştır belki pek ön plana çıkmadı zaten bu ünlüler birilerine yaranmak için böyle saçmalıkların içine giriyor ya da gaza gelip
Her dizinin bir mesajı var hacı )) mynin mesajı da basit bir hıristiyan kadın osmanlı sarayına girer onları dağıtır. Bu mesaja ayila bayila izleyip yıllardır reklamını yapan sen bu dizinin osmanlının nasıl yoktan var olduğunu ve var olurken nasıl mücadele ettiğinin mesajıni begenmezsin tabi)))işime gelmeyen bir şey yok panpa bu senaryoyla diğer trt osmanlı dizileri gibi biter yakında))
tarih okuyon o ka hiç mi öğretmediler ya da sen okurken hiç rastlamadın mı tarihin nasıl siyasi propoganda için kullanılacağına )
yav aga ne karası aşkı izle işte sanki o dizide ne varTekrarı var mı agalar Kara Para Aşk'a bir bakayım tekrarını izlerim @takas @Polat Şaşmaz
Ben sayısalım be. @denizz19senin tarih hocan kimdi atacan ertuğrul gazi dönemindeyiz adamalr çadırda yaşıyor