Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

kim var ki aga işte şimdi olmadı :D
1-092.jpg

aga Engin Altan Düzyatan bizzat Gezi Parkı'ndaydı valla TRT'ye helal olsun tabularını yıkıyor :)

Bence bu dizi çok farklı.İlk defa Trt'de bir diziyi çok sevdim.Ayrıca her şeyi de siyasete bağlamayın.
şu anlık osmanlı kıyamdan farkı yok :X orada da padişah iyiydi etrafındaki herkes köt ya dazamanla entrikaya karışıyordu :) orada olayları izleyen padişahı koruyan rol türkan şraydaydı burada hülya darcana vermişler:)

işime gelmeyen bir şey yok panpa bu senaryoyla diğer trt osmanlı dizileri gibi biter yakında:)))
tarih okuyon o ka hiç mi öğretmediler ya da sen okurken hiç rastlamadın mı tarihin nasıl siyasi propoganda için kullanılacağına :))
Her dizinin bir mesajı var hacı )) mynin mesajı da basit bir hıristiyan kadın osmanlı sarayına girer onları dağıtır. Bu mesaja ayila bayila izleyip yıllardır reklamını yapan sen bu dizinin osmanlının nasıl yoktan var olduğunu ve var olurken nasıl mücadele ettiğinin mesajıni begenmezsin tabi)))

Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız islam davasıdır(Ertuğrul Gazi)

Biraz baktım ve hayal kırıklığına uğradım. Adam gibi tarih dizisi değil de sıradan bir drama aşk dizisi gibiydi. O ağır ve iç bayan müzikler ve bakışmalarla dolu vasat bir dizi. Bu tarih dizisiyse Vikings ne? Spartacus ne? Konular farklı olsa da her şeyi titizlikle çektikleri için kaliteden ödün vermiyorlar.

3/10

Ayağa kalk ey yiğit .Senin ataların islamın şanlı bayrağı ile dünyaya hükmetmiş Osmanlıdır