Bu videoyu izleticene direk fragmanı koysaydın ya orda da gözüküyor Noyan.
Aaa fragmana bakmamıştım ne zaman baksam çıkmamış görünüyorduBu videoyu izleticene direk fragmanı koysaydın ya orda da gözüküyor Noyan.
Aynen haftaya yeni dönem başlıyomuş yani yeni dizi gibi olcak başlarım.Aaa fragmana bakmamıştım ne zaman baksam çıkmamış görünüyordu
Ozaman bu hafta izleyeceksin değil mi döndüğü gördük
Katar emirinin resmi twitter hesabından paylaştığı klip Fonda tabii ki Diriliş Ertuğrul jeneriği var @EFE UYSAL @Billy Kane @Maskeli Fedai @vadikızı @Çiğdem- @Polat Şaşmaz
heyecanlaaa bekliyıruzz
Mehmet Bozdağ, "Yaklaşık 2 yıldır gece-gündüz, 'Mehmetçik Kut'ül Amare' projesini hayata geçirmek için çalışıyoruz. Mehmetçik Kut'ül Amare, nasip olursa ocak ayı içerisinde TRT'de yayında olacak. İzleyicinin bugüne kadar görmediği büyüklükte bir prodüksiyon izleyeceğiz." dedi.
"Mehmetçik Kut'ül Amare"de daha yakın tarihi ele alacaklarını ifade eden Bozdağ, "Birinci Dünya Savaşı'nda İstanbul'dan yola çıkan kahramanların, çölün kızgın kumlarına yazdığı destanı anlatmaya çalışacağız. İnşallah kahraman Mehmetçik'e layık bir proje çıkarmış oluruz." diye ekledi.
Dizinin belli olan oyuncuları şöyle;
İsmail Ege Şaşmaz (Mehmet), İlker Aksum (Cox), Emre Başer, Özgü Kaya, Serdar Gökhan, Kaan Taşaner (Süleyman Askeri)
"Mehmetçik Kut'ül Amare" Ocak da TRT'de!
haberi okuyan çiğdem intihar etmiş cenazesi yakıldıktan sonra Karadeniz'e atılacak külleri @Dosi @Bully @mrt-06 @Aserat @xBUGRAx @cookies @serhatt @Ahmed @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113Bu videoyu izleticene direk fragmanı koysaydın ya orda da gözüküyor Noyan.
Çokta umrumdaydı bananeEvet efsane geri dönüyor @Billy Kane senide gerçek yerine bekliyoruz ayoll @serhatt @xemrexxx @kerem @Harunnn60 sıkı tutunun ayoll
Babanlar bekliyordur heyecanlaÇokta umrumdaydı banane
Haberim yok,konuşmuyorum onlarlaBabanlar bekliyordur heyecanla
Evet efsane geri dönüyor @Billy Kane senide gerçek yerine bekliyoruz ayoll @serhatt @xemrexxx @kerem @Harunnn60 sıkı tutunun ayoll
Offf gerçekten midemin içine ediyor koyma şunu
İnş bir kılıç alır Ertuğrul izlerken senide doğrarHaberim yok,konuşmuyorum onlarla
Noyan geri döndü müEvet efsane geri dönüyor @Billy Kane senide gerçek yerine bekliyoruz ayoll @serhatt @xemrexxx @kerem @Harunnn60 sıkı tutunun ayoll
Karadenizimi satamam.Evet efsane geri dönüyor @Billy Kane senide gerçek yerine bekliyoruz ayoll @serhatt @xemrexxx @kerem @Harunnn60 sıkı tutunun ayoll